lukasz69karolina 23.04.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ooooooo owieczka co tam???? ktoś umarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ł nie ma delegacja Czasem dobrze się stęsknić Ania, co się stało Przytulam http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/809/oeul.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dla mnie święta też smutne, bo po raz pierwszy bez żadnego z rodziców. Owieczko mam nadzieję, że to nie tak jak u mnie. Karolina, uwielbiam grzebać w ziemi Ale jak muszę na tempo zasuwać, to już gorzej. Paznokcie szlag trafił, a kręgosłup bunt założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.04.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ania kurczę najgorzej jak umiera ktoś młody... nigdy nie zrozumiem losu który płata takie figle życiu Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Jejku, a ktoś w ogóle miał udane święta? Pestka, skoro już jesteśmy przy ogrodowych klimatach (również) to dopytam Cię jeszcze. Możesz coś więcej powiedzieć o tej Twojej "zaplotkowej" metodzie płotu. Jakiś przepis na to? Właściwości (oprócz wizualnych ). Muszę coś pomyśleć o osłonięciu się od sąsiadów - mamy małe działki więc jest mało intymnie. Thuje nie wchodzą w grę. Myślałam o bluszczu, ale sąsiedzi są na nie Jest jeszcze pomysł tych trzcinowych czy bambusowych makatek, ale one tak prześwitują z trwałością też chyba średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.04.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ooooo dobry temat - odgrodzenie od sąsiadów ja muszę bardziej przed kurzem, bo obok pole i jak ciągnikiem jeździ to mi wszystko na okna leci - żywopłot z grabu rozważam - te makatki też - ale podwójnie właśnie jakoś by gęściej było - panele drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Żywotniki nie, bo... - są oklepane, przez to przejadły mi się widoki źle obsadzonych, nieujarzmionych, przerośniętych żywopłotów, które dają wszechcień - rosną na cmentarzu koło pomników mojej rodziny - brrr... - kojarzą mi się tylko z siedziskiem komarów i pająków (choć ten argument trzeba by zastosować do każdego żywopłotu - zajmują dużo miejsca, a ja chcę oszczędzić każdy cm działki - potrzebuję czegoś płaskiego - i wreszcie - gwóźdź do trumny - spośród wszystkich roślin z mojej rabaty (bo mam je też w pojedynczych formach) te najgorzej znoszą golden rain moich buldogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.04.2014 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 bardzo podobają mi się też kolorowe buki jako żywopłoty, ale one gubią liście na zimę i weź to zgrab jesienią...) Właśnie dlatego drzewom mówię NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.04.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 ... - zajmują dużo miejsca, a ja chcę oszczędzić każdy cm działki - potrzebuję czegoś płaskiego ... no to zainwestujcie w takie cudaki, przepuszczą trochę światła, ale od ciekawskiego sąsiada osłonią skutecznie http://www.wiklinowy.home.pl/sklep/images/pierwsza_strona/ploty_ogrodowe_panele_z_wikliny_ogrodzenia_wiklinowe_panelowe_ogrodzeniowe.jpg albo takie drewniane http://www.dombal.com.pl/grafika/panele/seria_lombok/Panel_Lombok.jpg ]klik na foto i będzie www strony to z googla, nie to że jakieś miejsce na zakupy specjalnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.04.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 hello! jak tam poswiateczne obraztuchy? diety diabli wiezli? hihi...teraz to trzeba sie ostro do pracy zabrac u nas na szczescie 'skromnie', obok tradycyjnej salatki jarzynowej (fuuuuj) stanely dwie zielone mojej produkcji a tesciowa w pore zostala powstrzymana przed upieczeniem mięs na 30 sposobow i 5 blach ciast aniu - strasznie mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.04.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Aniu bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.04.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Aniu , wiem ja niestety w ciągu ostatniego roku też miałam takie bardzo smutne wydarzenia. Były to 2 osoby,które o wiele za szybko odeszły z tego świat Wiem przez co przechodzisz i jest mi przykro Trzymaj się Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.04.2014 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 To może dla umilenia krajobrazu poczęstuję Was... mrożona z myślą o Sheepani http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/tumblr_lxuusnlRei1qir49wo1_500_zps1e410238.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.04.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 thx:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.04.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hej hej:) Ja miałam fajne święta - widziałam teścia tylko przez dwie godziny i przygotowałam raptem dwie potrawy - laba była:D A zwykłej kawy nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.04.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Może być... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/drink-coffee_zpsb26f4ada.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.04.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Idealna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.04.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziewczyny, które mają podłogówkę - pamiętacie, ile trwał u Was proces wygrzewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 24.04.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 czesć dziewczyny.Chloe u nas wygrzewanie potrwa okolo 3tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 24.04.2014 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jakoś tak 2 - 3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts