Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

ooooo Ania wrocila to moze tutejsze towarzystwo sie troszke rozrusza hmm????

bo nie chce nic mowic..ale Asia...sztywno sie zrobilo na watku twym ostatnio ;)

no nie moge wbic sie w dyskusje :rolleyes:

Ja czekam na wizki mojej kuchni....maja byc na dniach :D

Owieczka...jak bylo?

Majorke to ja mam od kilku dni u siebie :D:D:D

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale czadowe!! Już kiedyś u kogoś widziałam taką twórczość i niezmiennie bardzo mi się podoba:D Postawisz w salonie zaraz obok frezarki i sztaplarki?;) A tak serio, to mogłyby być ciekawym dodatkiem do części domowej.

no a to nie te same moje widziałaś?? :) bo u mnie byłaś jak je pokazywałam po raz pierwszy

mi w sumie nie przeszkadza że mają być w salonie, tylko niebardzo mam dla nich miejsce i teraz trzeba będzie kombinować gdzie postawić...

będziemy myśleć :D

Ja pierdziele, Asienka ale hita zapodalas, :lol2::lol2: zajebi... czuje sie jak na dyskotece w podstawowce w latach 90-tych :rotfl::rotfl:

a coz tych dwoje ciemnoskorych mezczyzn i ta pani... :rolleyes: wyglada to dla mnie jak wstep do pewnego rodzaju filmikow produkcji niemieckiej ktore to tez przydazylo mi sie obejrzec kilka razy jak chodzilem do podstawowki :lol2::lol2::rotfl:

BTW Zaraz cos czuje ze towarzystwo sie rozrusza, Yendrek & Meli are back ;)

pyszna kawusia :D

dla poprawienia twojego nastroju powiem ze nie cwiczylam chyba z 5 dni, wczoraj zjadlam pol drozdzowki, lody ze starowislnej (takiej okazji nie mozna bylo odpuscic! dla niewtajemniczonych - na starowislnej po lody czeka sie w kolejce GODZINAMI!!) a potem na deser troche frytek i ciastko w ikea ;) a potem wypilam drinka...zreszta wczoraj tez...i przedwczoraj...ehh...za duzo mamy sasiadow ;) i pewnie niebawem zorganizujemy kolejnego podblokowego grilla! ;)

i UWAGA UWAGA - porzadkujemy i obsadzamy balkony ;) poki co zakupiona jedna skrzynia/siedzisko i dwie duze lawendy ;)

:)