Mmelisa 28.04.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ooooo Ania wrocila to moze tutejsze towarzystwo sie troszke rozrusza hmm???? bo nie chce nic mowic..ale Asia...sztywno sie zrobilo na watku twym ostatnio no nie moge wbic sie w dyskusje Ja czekam na wizki mojej kuchni....maja byc na dniach Owieczka...jak bylo? Majorke to ja mam od kilku dni u siebie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.04.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ale czadowe!! Już kiedyś u kogoś widziałam taką twórczość i niezmiennie bardzo mi się podoba:D Postawisz w salonie zaraz obok frezarki i sztaplarki? A tak serio, to mogłyby być ciekawym dodatkiem do części domowej. no a to nie te same moje widziałaś?? bo u mnie byłaś jak je pokazywałam po raz pierwszy mi w sumie nie przeszkadza że mają być w salonie, tylko niebardzo mam dla nich miejsce i teraz trzeba będzie kombinować gdzie postawić... będziemy myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.04.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 a tutaj dzieło moje i mojego taty - prezent urodzinowy dla mojego męża stołki z części samochodowych ... przez pokaźny rozmiar i ciężar!! nie mogłam ich sensownie zapakować, więc tylko kokarda poszła buu a ja w pracy i nie widziałam :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.04.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Meli - prawda jest taka, że nic tu nie odpierdzielasz, więc jest jak jest Zatem na rozruszanie, ze specjalną dedykacją dla Meli i Sheepani, a także pozostałych szanownych gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jak to ja nic nie odpierdzielam? a co to tylko ja od tego jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.04.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 No chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja pierdziele, Asienka ale hita zapodalas, :lol2: zajebi... czuje sie jak na dyskotece w podstawowce w latach 90-tych :rotfl: a coz tych dwoje ciemnoskorych mezczyzn i ta pani... wyglada to dla mnie jak wstep do pewnego rodzaju filmikow produkcji niemieckiej ktore to tez przydazylo mi sie obejrzec kilka razy jak chodzilem do podstawowki :lol2: BTW Zaraz cos czuje ze towarzystwo sie rozrusza, Yendrek & Meli are back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Yendrek...moze my do tej samej podstawowki chodzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.04.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Yendrek...moze my do tej samej podstawowki chodzilismy :rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2: wlasnie sie zastanawiam czy nie chodzila tam taka jedna Meliska edukacja - koedukacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.04.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ohh come on Lejdis, Asia zapodala hiciura, az cala rusza sie skora a was dalej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.04.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 No jestem wreszcie zechciało mi się pójść po kabel od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 mnie zmogło wczoraj spanie Witam się porannie z kubkiem cieplutkiej kawy i zmykam...ahhh te obowiązki...jeszcze tylko jutro i woooolllllneeee :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Gruba kawa dla chudzielców. Dla mnie nie (waga znowu mi się buntuje ) http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/Icecoffeecool_zps25bacd0d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.04.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 pyszna kawusia dla poprawienia twojego nastroju powiem ze nie cwiczylam chyba z 5 dni, wczoraj zjadlam pol drozdzowki, lody ze starowislnej (takiej okazji nie mozna bylo odpuscic! dla niewtajemniczonych - na starowislnej po lody czeka sie w kolejce GODZINAMI!!) a potem na deser troche frytek i ciastko w ikea a potem wypilam drinka...zreszta wczoraj tez...i przedwczoraj...ehh...za duzo mamy sasiadow i pewnie niebawem zorganizujemy kolejnego podblokowego grilla! i UWAGA UWAGA - porzadkujemy i obsadzamy balkony poki co zakupiona jedna skrzynia/siedzisko i dwie duze lawendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ludzka Ania Robimy zawody z Darem, kto do wyjazdu o więcej punktów obniży swoje BMI No to jest motywacja i UWAGA UWAGA - porzadkujemy i obsadzamy balkony poki co zakupiona jedna skrzynia/siedzisko i dwie duze lawendy Nooo, zapowiada się... Czekamy na realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Asiulka..waga szwankuje...nie martw sie, na pewno wszystko jest ok a ja tam sobie w przeciagu roku 3kg przytylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 No kochana - to ten wiek A od jutra to już w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 eeetam wiek... jak sie nie ma na co to na wiek sie zgania? moje odzywianie jest taaakie dietetyczne ze wychodzi bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 29.04.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Gruba kawa dla chudzielców. Dla mnie nie (waga znowu mi się buntuje ) http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/Icecoffeecool_zps25bacd0d.jpg Jak sie buntuje waga to trzeba cos na to zaradzic, wolaj Dara i cwiczycie intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 no dobra... to moze na ta poludniowa kawe sie zalapie?? u mnie obiadek prawie gotowy... pozniej tylko ziemniaczki ugotowac... to jak? kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts