asiazett 29.04.2014 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Z korkiem! Oszwabili mnie na weście, buchnęli korki! Dobij mnie jeszcze: hał macz? Meli, nikt się z Tobą kawy nie napił? To za to deserek Ci stawiam... (jakkolwiek dwuznacznie to brzmi i wygląda... ) http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/Cool-Strawberry-Ice-Cream-Wallpapers-HD_zps6ca3a06b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 no widzisz...nikt a nikt mmmmm lody lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 oooo glodnemu chleb na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Asia ja teraz po prosbie...kuchnia.. widze ze masz dwie szafki narozne... jak one wygladaja od srodka? jaki masz system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.04.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 O, o szafkach też chętnie "posłucham" - będę miała jedną półnarożną jakby:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 O, o szafkach też chętnie "posłucham" - będę miała jedną półnarożną jakby:-( Chloe... u kori pokazywalam kilka rozwiazan... u mnie beda 2 narozne...ale tak jak u ciebie tzw polnarozne.... czyli polowa wcisnieta w glab i tylko jeden front otwierany jak szafka a nie skladany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Może Was zaskoczę, ale ja mam w meblach w narożnikach zwykłe półki, bez żadnych bebechów http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC05203_zps775bd544.jpg To chyba to samo o czym pisze Meli, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.04.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 To chyba to samo o czym pisze Meli, tak? tak i tak tez wstepnie powiedzialam sprzedawcy o tych polkach ale mysle, czy jedna szafke nie zrobic sobie fikusna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.04.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Asia, jeśli będę miała wybierać między półkami a jakimś niepraktycznym ustrojstwem, to 100 razy wolę półki - proste rozwiązania to dobre rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.04.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Noo. Chyba są bardziej pojemne niż te kosze (choć w sumie nie mam porównania ) na a na pewno duuużo tańsze. O jakiś milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.04.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Cześć Dziewczyny,ostatnio coś mnie z forum wywiało ale już jestem:) Melduję się z poranną kawą. Mały Dzieć próbuje mnie wylogować.. i z kawy i FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Czeeeść Nałóg to najlepiej karmić od rana http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/tumblr_m5kb71uLOi1qz4d4bo1_500_zps85256ad0.jpg Pyszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wczoraj byłam u księdza kajać się o chrzciny dla dziecka. Ale obleś . Przy Zuzi nie omieszkał mnie poinstruować, że nie powinnam do łóżka Darowi wskakiwać... A teraz burza mózgów. Zadanie 1. Wymyśleć prezent dla Ali... Zadanie 2. Wymyśleć menu (po mszy będzie grill, także bez spiny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 30.04.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie przypominaj mi, że też powinnam pomyśleć o tej zacnej uroczystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Masakra jakaś...brak słów...kim on jest żeby oceniać czyjeś życie! No jak to kim? Proboszczem! Taki to wszystko może, nie? Jakiejś dziewczynie z mojego osiedla ksiądz powiedział, że może ochrzcić jej nieślubne dziecko, ale nie na zbiorowych chrzcinach w niedzielę, tylko na indywidualnej, kameralnej mszy w piątek... Co tu komentować? Fakty mówią same. Chcę ochrzcić Alę, bo Zuzia jest. Zuzia jest, bo stwierdziłam, że nie chcę jej ograniczać. Wyrabiamy normę społeczną. (albo inaczej - jak to opisała moja kumpela swojej mamie, zapytana: dlaczego ja chrzczę dzieci? Odp: "Przypuszczam, że to dlatego, żeby móc w ładnej sukience posłać ją do komunii" Ale teraz mam wątpliwości czy to faktycznie było potrzebne... Prawda jest taka, że ilekroć próbuję pójść do kościoła obalić swoje przekonania na temat tego co się tam dzieje, to wychodzę dużo bardziej zbulwersowana niż jak tam wchodziłam. No bo jak się nie bulwersować jak księdza podczas prawie godzinnego kazania na pogrzebie bardzo młodej dziewczyny mówi o tym, że "jej dusza poleciała do nieba, w kosmos. Może spotka tam obce cywilizacje...". O polityce, propagandzie i wyłudzaniu (jak ktoś wjeżdża komuś na poczucie winy, żeby dostać od niego pieniądze, to chyba już jest wyłudzanie, co?) nie roztrząsam - ksiądz też człowiek No i jeszcze kwestia tego, że nawet mój bezbożny ojciec cisnął mnie o chrzest, nie wspomnę o tym bardziej prawicowym skrzydle Tylko teraz to wychodzi, że głupia jestem, że chrzczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 30.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Cześć Asiu:bye: My naszą ochrzciliśmy, ba nawet od komunii poszła bo wszystkie dzieci szły, i fakt miała okres fascynacji kościołem a ja ją woziłam, odbierałam. I tak sobie dziecko rosło aż zaczęło samodzielnie myśleć i wyciągać wnoski. Raz potem znowu zaczęła jej teoria nie pasować do praktyki i wymiksowała się z religii teraz chodzi na etykę o którą notabene wojnę w gimnazjum stoczyliśmy:sick: Ale dokonała własnego wyboru bo miała do tego prawo i możliwości. Także uważam że chrzcij, nawet do komunii kieckę kup, będą starsze to same zdecydują A Ty im to umożliwisz bo dasz wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 No tak właśnie to widzę jak Haniu piszesz... Ale wiecie co? My tu pitu - pitu i pierdołach, a wiecie jakie dzisiaj jest święto? Międzynarodowe. Polsko - norweskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/IMG_3822_zpsfe72d9e0.jpg Melisa! Mordeczko. Wszystkiego naj, naj, naj... Prezent spersonalizowany dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wrocilam do domku! z porannej wyprawy za 5 minutek znowu wybywam...tylko dokoncze kawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts