Mmelisa 30.04.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ale wiecie co? My tu pitu - pitu i pierdołach, a wiecie jakie dzisiaj jest święto? Międzynarodowe. Polsko - norweskie Tak sobie siedze, czytam i mysle... jakie kurna Swieto? Co to za kalendarz mam, ze nie wiem o co chodzi a Asia juz wie:rolleyes: Melisa! Mordeczko. Wszystkiego naj, naj, naj... Prezent spersonalizowany dla Ciebie... No i cholera trafila nie dosc ze z tortem to i piosenka fajni sa Asiu no no...moga byc, skoro to sa urodzinowi chlopcy..niech sie rozbieraja dalej a my popatrzymy :lol2: Dziekuje za pamiec i zyczenia cholerka jakie to mile uczucie je otrzymywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 chrzciny... ale u nas było to wałkowane, ile awantur musieliśmy przejść z dziadkami! i rodzicami... co jakiś czas jeszcze próbują wrócić do tematu ale są brutalnie sprowadzani na ziemię moje obie nie są ochrzczone i nie będą!przynajmniej my tego nie zrobimy wbrew ich woli... jak dorosną to niech robią sobie co tam chcą... nie będą sobie księża moimi dziećmi podnosić statystyk, że tyyyyyyylu jest katolików w kraju - dupa jasio! tyle jest ochrzczonych a to zupełnie dwie różne rzeczy... my do kościoła nie chodzimy - tylko śluby i pogrzeby w najbliższej rodzinie - i chodzić nie będziemy, nie nasza bajka... wychodzimy z założenia że jak mam je ochrzcić, bo dookoła ludzie tak robią - to mentalnośc ludzka w tej kwestii nigdy się nie zmieni, ludzie nie chodzą do kościoła, nie wierzą nawet a dzieci chrzczą bo tak robią wszyscy dookoła, bo jest presja rodziny (oczywiście nie wszyscy, ale spora część)... komunia, no jak to nie pójdzie do komunii? a no nie pójdzie a jak w klasie będzie mieć dziecko np świadka jehowy - oni też nie idą, więc co tro za kłopot... a sukienkę kupić i imprezę z prezentami zawsze mogę zrobić no problemo nie chcemy narzucać moim dzieciom wiary... dorosną, poczytają - może buddyzm wybiorą? ale nie chcemy ich absolutnie w żaden sposób ukierunkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.04.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Mel serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Melcia niech Ci się spełniają prawie wszystkie marzenia!!! bo coś musi zostać, byś mogła dalej marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Mel, uściski U mnie z kościelnościami było tak, że komunia i kiecka musiały być, a potem szybko córa wróciła na łono ludzkości piorunem. Nic jej nigdy nie narzucałam. Ja moją archeologię kończyłam na ATKu, ale poglądy mam czysto świeckie, choć przy mgr tkwi "teologii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Karolina - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Tylko mi chyba właśnie jaj zabrakło A Ty Pestka to pojechałaś z tym świeckim teologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie no, nie uwierzycie! Co się przed chwilą stało! Dajcie mi chwilę muszę ochłonąć i zebrać myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 mi jaj nigdy nie brakowało... obawiałam się bardziej ze to Ł ich zabraknie - niepowiem, już się pomału uginał pod presją od jego strony... ale ostatecznie niepozwolił by ktoś inny rządził jego dziećmi chyba ma wielkie kochones buahahahaha ps. masz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.04.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie no, nie uwierzycie! Co się przed chwilą stało! Dajcie mi chwilę muszę ochłonąć i zebrać myśli... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Daro sie oswiadczyl dziewczyny dziekuje raz jeszcze :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.04.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 To poczytaj resztę na wizytówce by się nie zmieściło "magister nauk teologicznych ze specjalnością archeologia wczesnochrześcijańska" I jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Pestka...czemu te literki sa takie trudne w czytaniu ??? mysli zebrac nie moge w calosc i jezyk mi sie pląta :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.04.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Daro oświadczył się już dawno. Nawet noszę te jego brylanty na serdecznym Gorzej! Znaczy... Bardziej! Znaczy... Dzwoni domofon. Pacze - kurier/listonosz z przesyłeczką. W kopercie bąbelkowej... Mówię standardową regułkę do pana: "Już do Pana wychodzę" (wychodzę do furtki odebrać, nie wpuszczam, bo psy zadeptują odważnych, którzy są ambitni ) Podchodzę do furtki, śmiało biorę przesyłeczkę. A pan patrzy jakoś wymownie. Pytam: "mam coś podpisać?" - "Nie. Ale dzięki za czapeczki" Zdębiałam. To Yendrula nasz kochany. W trasie na Warszawkę. Odwdzięczyć się chciał Na kawę się nie skusił Z wrażenia to nawet zapomniałam jego imienia. Swojego też bym nie pamiętała, jakby mi nie przypomniał Wiecie to takie wrażenie, jakby kogoś sławnego spotkać Andrew - teraz to Ci już nie odpuszczę, bo następnym razem mur beton masz na chwilę choćby wstąpić. Choćbym Ci tą kawę miała wstrzykiwać, albo przez sondę podawać! Więc lepiej po dobroci ze mną Wyjedziesz z punktu START o 15 minut wcześniej, dojedziesz do punktu meta o 15 minut później i po sprawie W każdym razie obdarował mnie tym... (proszę mnie nie pytać co to, czy to we włosy ma wpinać, czy kompot z tego gotować - niech on tłumaczy ) http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC05208_zpsa7c633af.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC05209_zps112434db.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.04.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 No widzisz Asia, jak kwitną kontakty społeczne dzięki Muratorowi;)Jestem za wpięciem we włosy - stanowczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 30.04.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Asienka pozdrawiam z A8, juz prawie w Walichnowach jestem, pisze z tabka .bo przerwe na sisiu trzeba bylo zrobic. To jest herbatka do picia,z chin przywiozlem , w jakie wlosy Anyway nice to meet you. Next time we have that coffee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 To ja moze w ta wasze okolice sie przeniose i tez bede miala takie niespodziewajki robione? :D:D Wiecie to takie wrażenie, jakby kogoś sławnego spotkać wzielas autograf?? a fotke zrobilas??? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 hahahaha za to ja tez cos fajnego znalazlam http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-i-m-30-today-it-s-my-birthday.png http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/i-m-only-30-keep-calm-and-party-on.png :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ale zarympiaszczo wielkie Asiulka sorki.... haha tego pewnie nikt nie przeoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.04.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wszystkiego najlepszego Mel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.04.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Chloe klikam w Twoj komentarz:Like dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts