Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Ale wiecie co? My tu pitu - pitu i pierdołach, a wiecie jakie dzisiaj jest święto? Międzynarodowe. Polsko - norweskie ;)

Tak sobie siedze, czytam i mysle... jakie kurna Swieto? Co to za kalendarz mam, ze nie wiem o co chodzi a Asia juz wie:rolleyes:

Melisa! Mordeczko. Wszystkiego naj, naj, naj... Prezent spersonalizowany dla Ciebie...

No i cholera trafila nie dosc ze z tortem to i piosenka :lol2:

fajni sa Asiu no no...moga byc, skoro to sa urodzinowi chlopcy..niech sie rozbieraja dalej a my popatrzymy :lol2::lol2::lol2:

Dziekuje za pamiec i zyczenia :hug: cholerka jakie to mile uczucie je otrzymywac :lol2:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chrzciny... ale u nas było to wałkowane, ile awantur musieliśmy przejść z dziadkami! i rodzicami... co jakiś czas jeszcze próbują wrócić do tematu ale są brutalnie sprowadzani na ziemię :lol2:

moje obie nie są ochrzczone i nie będą!przynajmniej my tego nie zrobimy wbrew ich woli...

jak dorosną to niech robią sobie co tam chcą...

nie będą sobie księża moimi dziećmi podnosić statystyk, że tyyyyyyylu jest katolików w kraju - dupa jasio! tyle jest ochrzczonych a to zupełnie dwie różne rzeczy...

my do kościoła nie chodzimy - tylko śluby i pogrzeby w najbliższej rodzinie - i chodzić nie będziemy, nie nasza bajka...

wychodzimy z założenia że jak mam je ochrzcić, bo dookoła ludzie tak robią - to mentalnośc ludzka w tej kwestii nigdy się nie zmieni, ludzie nie chodzą do kościoła, nie wierzą nawet a dzieci chrzczą bo tak robią wszyscy dookoła, bo jest presja rodziny (oczywiście nie wszyscy, ale spora część)...

komunia, no jak to nie pójdzie do komunii? a no nie pójdzie :) a jak w klasie będzie mieć dziecko np świadka jehowy - oni też nie idą, więc co tro za kłopot... a sukienkę kupić i imprezę z prezentami zawsze mogę zrobić :) no problemo

nie chcemy narzucać moim dzieciom wiary... dorosną, poczytają - może buddyzm wybiorą? ale nie chcemy ich absolutnie w żaden sposób ukierunkować :)

Mel, :hug: uściski

U mnie z kościelnościami było tak, że komunia i kiecka musiały być, a potem szybko córa wróciła na łono ludzkości piorunem. Nic jej nigdy nie narzucałam.

Ja moją archeologię kończyłam na ATKu, ale poglądy mam czysto świeckie, choć przy mgr tkwi "teologii" :-D

Daro oświadczył się już dawno. Nawet noszę te jego brylanty na serdecznym ;)

Gorzej! Znaczy... Bardziej! Znaczy...

Dzwoni domofon. Pacze - kurier/listonosz z przesyłeczką. W kopercie bąbelkowej... Mówię standardową regułkę do pana: "Już do Pana wychodzę" (wychodzę do furtki odebrać, nie wpuszczam, bo psy zadeptują odważnych, którzy są ambitni ;)) Podchodzę do furtki, śmiało biorę przesyłeczkę. A pan patrzy jakoś wymownie. Pytam: "mam coś podpisać?"

- "Nie. Ale dzięki za czapeczki"

Zdębiałam. To Yendrula nasz kochany. W trasie na Warszawkę. Odwdzięczyć się chciał :D Na kawę się nie skusił :cry: Z wrażenia to nawet zapomniałam jego imienia. Swojego też bym nie pamiętała, jakby mi nie przypomniał :lol2: Wiecie to takie wrażenie, jakby kogoś sławnego spotkać ;)

Andrew - teraz to Ci już nie odpuszczę, bo następnym razem mur beton masz na chwilę choćby wstąpić. Choćbym Ci tą kawę miała wstrzykiwać, albo przez sondę podawać! :mad: Więc lepiej po dobroci ze mną :rolleyes: Wyjedziesz z punktu START o 15 minut wcześniej, dojedziesz do punktu meta o 15 minut później i po sprawie ;) :lol2:

W każdym razie obdarował mnie tym... (proszę mnie nie pytać co to, czy to we włosy ma wpinać, czy kompot z tego gotować - niech on tłumaczy :p)

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC05208_zpsa7c633af.jpg

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC05209_zps112434db.jpg