Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i nadeszla wiekopomna chwila :D

dostalam przed chwila wizki kuchni.. :wave:

nie sa to robiace wielkie wow zdjecia, ale widac na nich namiastke tego co planujemy.... :rolleyes:

teraz nie mam czasu na wgranie ich, musze zmykac szykowac kolacje..ale jak bede miala juz wolna chwile to jak Asia pozwoli, skonsultuje ja z wami hm? :rolleyes:

kolejna 30letnia siksa? :p :) :) :) no ja nie wiem...bardziej mna wstrzasnelo 32 niz 30 a juz 33 sie zbliza :p :)

STO LAT Melisko!! :)

asia - no zazdraszczam taaakiego spotkania ;) i tej herbatki :D

jedrus - jak tak to sie chyba szyc naucze :p no chyba ze wolisz sobie cos z moich blyskotek wybrac? ;) :)

To tylko Mel Wariatka może sama sobie życzenia wklejać :rolleyes: :lol2:

W Walichnowach to się warto na spożywanie a nie na wydalanie zatrzymać ;) Z resztą co ja mówię!? Jaki obiad w Walichnowach? U mnie! Ja Cię nakarmię. Kokilki zrobię. I kawusię i wszystko, wszystko, wszystko... Hehe... :lol2:

No kontakty społeczne :yes: Chyba zacznę te spotkania z FM'owcami kolekcjonować :D Ślężanka, Yendrula, w czerwcu spotkanie z Ann na plaży :D Kto jeszcze się odważy?

Karolina - wyzwanie. Kombinuj, kombinuj, jakby tu przebić ofertę Jędrka ;) Kto jak nie Ty? W każdym razie zapraszam :lol2:

Meli - no czekam na tą kuchnię :popcorn:

No nareszcie w domku, ja pierdziele jaki dzis mial na droagach. I nie ma sposbu zeby ominac zakleta Lodz. Tam bylo chyba najgorzej :sick:

Asia, ty chcesz te kwiatki we wlosy wlozyc :o raz jeszcze przypominam ze to herba jest ale kto wie, przy twoich talentach to nie zdziwie sie jak corci we wlosy albo czapke wszyjesz te ziolka :lol2:

Dzis jak zajechalem to Asia byla faktycznie dosc zaskoczona :rolleyes: wiec chyba mi sie udalo zaskoczyc, coz moze nastepnym razem uprzedze juz ze bede przejezdzac krajowa 'osemka' to Asia wstawi juz czajnik w pore :rotfl::rotfl: dzis to naprawde mialem dzien w pospiechu na wariata a wszystko przez kolejke na poczcie, byla taka masakralnie dluga ze stwierdzilem ze skoro juz jade przez okolice to szybciej bedzie wrzucc do skrzynki osobiscie, problem tak ze paczka nie zmiesilaby sie do skrzynki wiec musialem zadzwonic domofonkiem :oops:

To ja moze w ta wasze okolice sie przeniose i tez bede miala takie niespodziewajki robione? :rolleyes:

:D:D:D

wzielas autograf?? a fotke zrobilas???

:rotfl::rotfl::rotfl:

Meli to musisz sie przeprowadzic gdziekolwiek na trase Wawa - Dolny Slask i mas zna bank ze do Ciebie tez zajade

Ale akcja:rotfl:

Anka ty uwazaj bo ja po UK tez bardzo duzo jezdze autkiem, nie znasz dnia ani godziny jak jedurla pojawi ci sie w urodziny :lol2::lol2:

asia - no zazdraszczam taaakiego spotkania ;) i tej herbatki :D

jedrus - jak tak to sie chyba szyc naucze :p no chyba ze wolisz sobie cos z moich blyskotek wybrac? ;) :)

Anka przez Krakow tez czasem przelatuje, a co za blyskotki masz? :rolleyes:

teraz to już mi wiele nie zostało... ukartować nocą włam jakiś do Ciebie, albo porwanie któregoś pitbula :D heheh

Melcia dawaj te wizki :)

Karolinka, bardzo przepraszam ze tak wysoko postawilem poprzeczke. Z tym porwaniem to uwazaj, pieski wygladaja na kasliwe chodz slodziaki sa :lol2::lol2:

Edytowane przez yendrek3