Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wow, niezla ta kuchnia, a jakie ma blaty no i jakie duze :rolleyes: mozna tam nie tylko gotowac ... ale i lekcje tez mozna na nich odrabiac :rolleyes:

okapik tez super i ogolnie to mi sie strasznie podobaja takie fototapety w kuchniach.

Mmm mysle ze mezylek wie w co inwestuje,w dozywotnie obiadki bo przy takiej kuchni to juz nie ma wymowki ze nie chce sie gotowac:lol2:

Andrzej..jakie odrabianie lekcji?? i jakie fototapety?? :wtf:

tego nie bedzie ;)

to projektant wcisnal je, nie ja.... :no:

wiem, kuchnia nie powala niczym nowym... bo na fm jest oklepana..ale co ja na to poradze ze w glowie biala kuchnia jest u mnie od 7lat:sick:

a od kiedy trwa budowa to juz noRmalnie wiedzialam, ze biala :lol2:

kazdy z rodziny kazal mi sie w glowe puknac..ale ja tam swoje wiem :p

Dus te jakies wyskokowe na scianie kwadraciki itp przy indukcji... nie patrzymy na to... facet po prostu mial tam zrobiony okap scienny..mi sie nie podoba ta jego propozycja:rolleyes:

a on robil projekt bez rozmowy ze mna, jakie sprzety sa itd... maz tylko wspomnial o piekarniku i kawiarce.

drewno w kuchni bedzie w formie minibarku tak jak wczesniej wspomnialam...

Na podloge tez nie patrzymy...

W planie jest biala zywica... ale jak sie ta sprawa zakonczy, zobaczymy.... bo mialy byc szare kafle lub deska.

edit...aaa co do nierownosci piekarnika i kawiarki... piekarnik na wizce jest za wysoki do tego ktory planujemy... :)

Cicho od rana? A kto to widział wstawać w święto o tak nieludzkiej godzinie. U mnie to nawet dzieci wiedzą, że w taki dzień śpi się dłużej ;)

Jędrku fajowe akwarium :D jaki egzotyczny zwierz tam pływa? Krewetki? Ślimaki? Piranie? :lol2:

Meli co do kuchni (bo rozumiem, że dywagujemy na jej temat celem ulepszenia produktu? ;)) To zgadzam się, że okap lepszy byłby inny. Osobiście lubię taki jak mam (skośny), ale ten podpółkowy byłby czymś mniej tuzinkowym, więc widzę go u Ciebie :yes: Półki wiszące zrobiłabym klasyczne jamniki. Względnie kwadraty w 2 rzędach. A blat będzie z czego, bo nie zarejestrowałam? I co będzie na ścianie nad blatami?