Mmelisa 02.05.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 (edytowane) tutaj byly wizki Edytowane 3 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.05.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 wow, niezla ta kuchnia, a jakie ma blaty no i jakie duze mozna tam nie tylko gotowac ... ale i lekcje tez mozna na nich odrabiac okapik tez super i ogolnie to mi sie strasznie podobaja takie fototapety w kuchniach. Mmm mysle ze mezylek wie w co inwestuje,w dozywotnie obiadki bo przy takiej kuchni to juz nie ma wymowki ze nie chce sie gotowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Andrzej..jakie odrabianie lekcji?? i jakie fototapety?? tego nie bedzie to projektant wcisnal je, nie ja.... wiem, kuchnia nie powala niczym nowym... bo na fm jest oklepana..ale co ja na to poradze ze w glowie biala kuchnia jest u mnie od 7lat:sick: a od kiedy trwa budowa to juz noRmalnie wiedzialam, ze biala kazdy z rodziny kazal mi sie w glowe puknac..ale ja tam swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.05.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 no jak jakie odrabianie lekcji, juz ty dobrze wiesz ja tam do bialej kuchni nic nie mam a i w polysku mi sie podoba ale fototapetke co wcisneli to bym przyjal, taka mi sie podoba i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 nie bedzie fototapety:P polysk to wybor meza... ja chcialam polpoler czy tez polmat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.05.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Mel, napisz na priv, ile Ci zaśpiewali za tę kuchnię. A mikrofala będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie bedzie mikrofali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.05.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Bo już myślałam, żeby zrobić symetrię mikrofalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 tez tak myslalam....ale nie chce mikrofali...juz jedna moja stoi od 2 lat nie uzywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Dus te jakies wyskokowe na scianie kwadraciki itp przy indukcji... nie patrzymy na to... facet po prostu mial tam zrobiony okap scienny..mi sie nie podoba ta jego propozycja:rolleyes: a on robil projekt bez rozmowy ze mna, jakie sprzety sa itd... maz tylko wspomnial o piekarniku i kawiarce. drewno w kuchni bedzie w formie minibarku tak jak wczesniej wspomnialam... Na podloge tez nie patrzymy... W planie jest biala zywica... ale jak sie ta sprawa zakonczy, zobaczymy.... bo mialy byc szare kafle lub deska. edit...aaa co do nierownosci piekarnika i kawiarki... piekarnik na wizce jest za wysoki do tego ktory planujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 OOOO to drugie zdjecie jest extra! moge podebrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 02.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 O fukin szit, ale natrzepalyscie tych wizek. Meli kuchnia supero i tyle powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Owieczka to ostatnie zdjecie tez mialam u siebie w inspirkach:lol2:...ale po czyszczeniu kompa zginelo smiercia naturalna a ja zapomnialam No widzisz Andrzej.. co wiecej glow to nie jedna jakkolwiek to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.05.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ta ostatnia kuchnia jest forumowej Malkul Mam trochę zdjęć, bo pomagałam w wyborach. Wąskie szafeczki ma też u siebie Magda34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Dzien Dobry, Klaniam sie nisko w pas. Cos tu cicho z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Cicho od rana? A kto to widział wstawać w święto o tak nieludzkiej godzinie. U mnie to nawet dzieci wiedzą, że w taki dzień śpi się dłużej Jędrku fajowe akwarium jaki egzotyczny zwierz tam pływa? Krewetki? Ślimaki? Piranie? Meli co do kuchni (bo rozumiem, że dywagujemy na jej temat celem ulepszenia produktu? ) To zgadzam się, że okap lepszy byłby inny. Osobiście lubię taki jak mam (skośny), ale ten podpółkowy byłby czymś mniej tuzinkowym, więc widzę go u Ciebie Półki wiszące zrobiłabym klasyczne jamniki. Względnie kwadraty w 2 rzędach. A blat będzie z czego, bo nie zarejestrowałam? I co będzie na ścianie nad blatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No doczytałam: blaty granit, barek drewno. Tylko tam drewno? Masz jakieś inspirki na to połączenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Wstawac z rana, ha ha powiedz to mojemu malemu ten dobijal sie juz od 6stej rano. Nawet w taki dzien kiedy teoretycznie mozna pospac W szkle plywaja standardowo: Piranius Mieczykus, Piranius Gupikus i Piranius Molinezjus :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 A gdzie Piranius Neonius ? Naruszasz standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 A gdzie Piranius Neonius ? Naruszasz standardy W planach jest piranius Skalarus i jest obawa ze Piranius Neonus moze zostac daniem glownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts