Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta ostatnia kuchnia jest forumowej Malkul :) Mam trochę zdjęć, bo pomagałam w wyborach.

Wąskie szafeczki ma też u siebie Magda34.

te wąskie szafki do sufitu sa super :-) tez takie chcialam do sufitu ale....wlasnie patrze ze mam swiatelka za blisko i nie otworze szafki :-(

Pestko pamiętasz jakie szerokie te szafki ma Malkul...zastanawiam sie nad ich praktycznościa :-)

a ja wiecie co..no kurde zalamuje sie teraz..bo mialo ni ebyc szafek gornych.... tylko wysoka zabudowa po lewej stronie...

a teraz musze sie przelamac do mysli i wizji z szafkami....

chyba bede musiala poszukac Malkul zdjec i sie inspirowac, bo mam mieszane uczucia..

Asiu ten minibarek drewniany to zobaczylismy tutaj w katalogu... ja chcialam zrobic taki minibarek najpierw ciagiem szafek,(cos jak u Reni1980) i przed tym delikatnie wysunac tym drewnem...... ale wtedy moje szuflady beda waskie, a ja chce miec je szerokie...no ni w pi ni w oko nie moge teraz tego wszystkiego dopasowac :( przeciez nie wjade z tym na okno tarasowe :sick: a tam tez chce zrobic miejsce na zaslony... no wlasnie i jak teraz to rozegrac... okna z zaslonami czy tez ....nodobra dkoncze bo mam gosci :D

a juz myslalam ze jestem przy koncowce z wyborem :bash:

a ja wiecie co..no kurde zalamuje sie teraz..bo mialo ni ebyc szafek gornych.... tylko wysoka zabudowa po lewej stronie...

a teraz musze sie przelamac do mysli i wizji z szafkami....

chyba bede musiala poszukac Malkul zdjec i sie inspirowac, bo mam mieszane uczucia..

Asiu ten minibarek drewniany to zobaczylismy tutaj w katalogu... ja chcialam zrobic taki minibarek najpierw ciagiem szafek,(cos jak u Reni1980) i przed tym delikatnie wysunac tym drewnem...... ale wtedy moje szuflady beda waskie, a ja chce miec je szerokie...no ni w pi ni w oko nie moge teraz tego wszystkiego dopasowac :( przeciez nie wjade z tym na okno tarasowe :sick: a tam tez chce zrobic miejsce na zaslony... no wlasnie i jak teraz to rozegrac... okna z zaslonami czy tez ....nodobra dkoncze bo mam gosci :D

a juz myslalam ze jestem przy koncowce z wyborem :bash:

Zartujesz sobie :lol2: na koncowce Melcia to ci sie chyba cos namieszalo. Te wybory to jest never endless story. Nawet jak juz myslisz ze wiesz co chcesz to w ostatniim momencie ktos cos ci namiesza w glowie i dupa, wszystko zaczyna sie od nowa :bash::bash:

te wąskie szafki do sufitu sa super :-) tez takie chcialam do sufitu ale....wlasnie patrze ze mam swiatelka za blisko i nie otworze szafki :-(

Pestko pamiętasz jakie szerokie te szafki ma Malkul...zastanawiam sie nad ich praktycznościa :-)

Zapytaj Magdę34 jakie zrobić. Ona odpowie Ci i fachowo i z własnego doświadczenia. Pamiętam, że dość dokładnie rozważała jaką zrobić szerokość.

No wlasnie.... gore dopasowuje sie do dolu prawda?

wiec u mnie 3 byly by dosc szerokie...nie wiem jaka od okna, ale pozniej 80, 90, 80 :o

aa i pytanie... czy nie lepiej pod piekarnikiem zrobic szafke ze schowanymi za frontem szufladami? bo nijak mi te szuflady teraz wygladaja.... :rolleyes:

Patrzcie na co dziś trafiłam :)

Tę zostawiam bez komentarza, bo aż mnie skręca na myśl, że w życiu takiej nie będę miała :(

KITCHEN-IngerMarieGrini_Idunsgt_MG_4168.jpg

Podoba mi się ten cały środek – drewno z czernią

KITCHEN-Le-Phare-10+.jpg

Świetnie roawiązana ta półeczka nad blatem i kapitalne górne szafki we wnęce.KITCHEN-Hurlingham-Road-07.jpg

Hipsterska kuchnia :)

KITCHEN-Hipster fresh.jpg

A to poczciwa IKEA

Kitchen-ikea-design-ideas.jpg

Magda, a ja sobie pomyślałam, czy właśnie tego Twojego wypustkowego blaciku nie zabudować frontem "drewnianym", a jego blat i bok zrobić z tego co blat główny...? Właśnie coś jak wyspa z pierwszego zdjęcia Pestki, tylko odwrotne kolory...

No i co na ścianę nad blaty? Może drewno?

taka kombinacja nie przejdzie ze zdaniem mojego m. ;) minibarek ma byc drewniany i kropka.

nad blat przy kuchni pewnie pojdzie jakis jasny odcien szkla... nie widze u siebie na scianie drewna..tzn nie wyobrazam sobie jak to mogloby wygladac... :o

wg mnie za duzo tego wszystkiego...

nie znam sie na tym, ale boje sie za duzej ilosci mixu w kuchni....

sam fakt szafek gornych mnie przytlacza... bo mialam w planie zostawic surowosc sciany ....ale skoro nijak to bedzie wygladac to ide na ustepstwo ...

Edytowane przez Mmelisa