asiazett 03.05.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ryba też człowiek - jeść coś musi. Akwarium też dżungla - wygrywa silniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 no niestety, natura jest bezlitosna a zonka tak chciala miec pokojowe akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.05.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ta ostatnia kuchnia jest forumowej Malkul Mam trochę zdjęć, bo pomagałam w wyborach. Wąskie szafeczki ma też u siebie Magda34. te wąskie szafki do sufitu sa super tez takie chcialam do sufitu ale....wlasnie patrze ze mam swiatelka za blisko i nie otworze szafki Pestko pamiętasz jakie szerokie te szafki ma Malkul...zastanawiam sie nad ich praktycznościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 a ja wiecie co..no kurde zalamuje sie teraz..bo mialo ni ebyc szafek gornych.... tylko wysoka zabudowa po lewej stronie... a teraz musze sie przelamac do mysli i wizji z szafkami.... chyba bede musiala poszukac Malkul zdjec i sie inspirowac, bo mam mieszane uczucia.. Asiu ten minibarek drewniany to zobaczylismy tutaj w katalogu... ja chcialam zrobic taki minibarek najpierw ciagiem szafek,(cos jak u Reni1980) i przed tym delikatnie wysunac tym drewnem...... ale wtedy moje szuflady beda waskie, a ja chce miec je szerokie...no ni w pi ni w oko nie moge teraz tego wszystkiego dopasowac przeciez nie wjade z tym na okno tarasowe a tam tez chce zrobic miejsce na zaslony... no wlasnie i jak teraz to rozegrac... okna z zaslonami czy tez ....nodobra dkoncze bo mam gosci a juz myslalam ze jestem przy koncowce z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 a ja wiecie co..no kurde zalamuje sie teraz..bo mialo ni ebyc szafek gornych.... tylko wysoka zabudowa po lewej stronie... a teraz musze sie przelamac do mysli i wizji z szafkami.... chyba bede musiala poszukac Malkul zdjec i sie inspirowac, bo mam mieszane uczucia.. Asiu ten minibarek drewniany to zobaczylismy tutaj w katalogu... ja chcialam zrobic taki minibarek najpierw ciagiem szafek,(cos jak u Reni1980) i przed tym delikatnie wysunac tym drewnem...... ale wtedy moje szuflady beda waskie, a ja chce miec je szerokie...no ni w pi ni w oko nie moge teraz tego wszystkiego dopasowac przeciez nie wjade z tym na okno tarasowe a tam tez chce zrobic miejsce na zaslony... no wlasnie i jak teraz to rozegrac... okna z zaslonami czy tez ....nodobra dkoncze bo mam gosci a juz myslalam ze jestem przy koncowce z wyborem Zartujesz sobie na koncowce Melcia to ci sie chyba cos namieszalo. Te wybory to jest never endless story. Nawet jak juz myslisz ze wiesz co chcesz to w ostatniim momencie ktos cos ci namiesza w glowie i dupa, wszystko zaczyna sie od nowa :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 To mnie pocieszyles siedze i mysle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 te wąskie szafki do sufitu sa super tez takie chcialam do sufitu ale....wlasnie patrze ze mam swiatelka za blisko i nie otworze szafki Pestko pamiętasz jakie szerokie te szafki ma Malkul...zastanawiam sie nad ich praktycznościa Zapytaj Magdę34 jakie zrobić. Ona odpowie Ci i fachowo i z własnego doświadczenia. Pamiętam, że dość dokładnie rozważała jaką zrobić szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No wlasnie.... gore dopasowuje sie do dolu prawda? wiec u mnie 3 byly by dosc szerokie...nie wiem jaka od okna, ale pozniej 80, 90, 80 aa i pytanie... czy nie lepiej pod piekarnikiem zrobic szafke ze schowanymi za frontem szufladami? bo nijak mi te szuflady teraz wygladaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Patrzcie na co dziś trafiłam Tę zostawiam bez komentarza, bo aż mnie skręca na myśl, że w życiu takiej nie będę miała Podoba mi się ten cały środek – drewno z czernią Świetnie roawiązana ta półeczka nad blatem i kapitalne górne szafki we wnęce. Hipsterska kuchnia A to poczciwa IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Poleczki nad blatem bym u siebie nie zrobila..bo znajac zycie i siebie zastawilabym ja tym co nie potrzeba.... musze trzymac sie mojego zalozenia...jak najmniej na blacie pierwsze zdjecie kradnie i lamie moje serce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Pierwsze, drugie, trzecie... zawrót głowy Teraz to już na maksa nie lubię swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Asia ja swojej tez :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Magda, a ja sobie pomyślałam, czy właśnie tego Twojego wypustkowego blaciku nie zabudować frontem "drewnianym", a jego blat i bok zrobić z tego co blat główny...? Właśnie coś jak wyspa z pierwszego zdjęcia Pestki, tylko odwrotne kolory... No i co na ścianę nad blaty? Może drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) taka kombinacja nie przejdzie ze zdaniem mojego m. minibarek ma byc drewniany i kropka. nad blat przy kuchni pewnie pojdzie jakis jasny odcien szkla... nie widze u siebie na scianie drewna..tzn nie wyobrazam sobie jak to mogloby wygladac... wg mnie za duzo tego wszystkiego... nie znam sie na tym, ale boje sie za duzej ilosci mixu w kuchni.... sam fakt szafek gornych mnie przytlacza... bo mialam w planie zostawic surowosc sciany ....ale skoro nijak to bedzie wygladac to ide na ustepstwo ... Edytowane 3 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No to gdzie się to drewno jeszcze powtórzy? Wszystkie fronty białe, blaty czarne i minibarek drewno? Jeśli tak to ja właśnie tego drewnianego elementy w styczności z blatem nie wyobrażam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ściana z drewnem... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/projektowanie-kuchni_zps2d9fc32d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Asia przy kuchni bedzie wielki stol drewniany Jakos mi sie nie widzi ta wstawka drewniana miedzy szafkami a blatem.. przytlacza moj wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No sucho ma ta palma no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ja właśnie sączę cytrynówkę meli Twoja kuchnia to nie na mój mały móżdżek nie ogarniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts