yendrek3 03.05.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 o kurka - to faktycznie klops moja z obi działa już 4lata bez zarzutu OBI tak to robi ze kuchnie sa trwale :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 :cry::cry: nie no dobila mnie :bash: ja pierd... skad ja ma wziasc teraz na nowa kuchnie, mialem sie otynkowac w tym roku :lol2: zamiast tynku zrob krochmal... taki sam jak na firanki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 w kroczu znaczy w stawianiu krokow? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 zamiast tynku zrob krochmal... taki sam jak na firanki :lol2: ha ha ha fukin funy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 znaczy w stawianiu krokow? :rotfl: chyba warunkow ha ha ha fukin funy to nie byl dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 o kurka - to faktycznie klops moja z obi działa już 4lata bez zarzutu obi tak to robi. i po co sie wysilac... kurna tez sobie taka fundne :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 obi tak to robi. i po co sie wysilac... kurna tez sobie taka fundne :lol2: to ja polecam castorame, po roku jak ci sie znudzi bedziesz miala powod u meza aby ja wymienic na nowa :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jak pomysle, ze mam robic inwestycje na castorame i za rok nowa kupowac, to nie oplaca sie wydawac na to kasy... zaoszczedze sobie lepiej na kolejnego harnasia, a kuchnie zamowie jednak bardziej normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jak pomysle, ze mam robic inwestycje na castorame i za rok nowa kupowac, to nie oplaca sie wydawac na to kasy... zaoszczedze sobie lepiej na kolejnego harnasia, a kuchnie zamowie jednak bardziej normalna co Ty masz na mysli przez ''bardziej normalna'' ja mam przeciez normalna kuchnie tylko z jakoscia nie teges troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 podroczyc sie chcialam tylko ale widze, ze towarzystwo nie dolacza, chyba nikt nie ma nastroju wiec i ja zmykam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 podroczyc sie chcialam tylko ale widze, ze towarzystwo nie dolacza, chyba nikt nie ma nastroju wiec i ja zmykam.. Hold on Ja tu jestem, nie badz wisnia samego mnie nie zostawiaj. Wtedy bede skazany na buractwo z plyt fundamentowych :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 o kasowanie fotek swej kuchni Eee, no to zrozumiałam ale łaj? Co Ty Meli jakaś taka... wrażliwa dzisiaj? -------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio tłumaczyłam znajomym za co tak lubię to forum, a raczej ludzi, których tu spotykam I wiecie za co? Za to, że im się chce. Że mentalność "przeciętnych" ludzi podpowiada im scenariusze jak najmniej angażujące. I z tego rodzi się przeciętność i jakość mebli Bodzio. A tutaj zobaczyłam, że są też ambitniejsze okazy. Nie przerażają się tym co przed nimi tylko działają. Ha! Yendrek - do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 03.05.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witaj, może Ty mi pomożesz i powiesz jak wrzucasz zdjęcia aby były w tak dużym rozmiarze? Mi ładują się same miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Eee, no to zrozumiałam ale łaj? Co Ty Meli jakaś taka... wrażliwa dzisiaj? co miesieczne wahania nastroju Od poczatku nie chcialam pokazywac... ale pokazalam...otrzymalam porady i jest oki zmienila sie koncepcja... czyli tak jak maz doradzal od poczatku i wy... oprocz tej scianki drewnem nad blatem kuchni i tak nie bede pokazywac...chyba ze na priv kiedys.. teraz musze wszystko jakos zegrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witaj, może Ty mi pomożesz i powiesz jak wrzucasz zdjęcia aby były w tak dużym rozmiarze? Mi ładują się same miniaturki. mela podczas zaladowania miniaturki w poscie kliknij 2 razy myszka na zdjecie, otworzy sie okienko i tam zaznacz wielkosc Large Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Eee, no to zrozumiałam ale łaj? Co Ty Meli jakaś taka... wrażliwa dzisiaj? -------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio tłumaczyłam znajomym za co tak lubię to forum, a raczej ludzi, których tu spotykam I wiecie za co? Za to, że im się chce. Że mentalność "przeciętnych" ludzi podpowiada im scenariusze jak najmniej angażujące. I z tego rodzi się przeciętność i jakość mebli Bodzio. A tutaj zobaczyłam, że są też ambitniejsze okazy. Nie przerażają się tym co przed nimi tylko działają. Ha! Yendrek - do boju Asiula ale to sie tyczy chyba tylko plci pieknej. Wiesz jakie buractwo jest na plytach fundamentowych :lol2: chodz im tez sie chce siedziec i pisac ale prawda wy tu na watku u asi jestescie all super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ... Za to, że im się chce.... to o mnie!! ja dziś z uśmiechem na twarzy szorowałam 5h okna i to tylko od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Asiula ale to sie tyczy chyba tylko plci pieknej. Wiesz jakie buractwo jest na plytach fundamentowych :lol2: chodz im tez sie chce siedziec i pisac ale prawda wy tu na watku u asi jestescie all super ja wiem jakie ja wiem!!!!! Bywalam tam i czytalam... czasami nadrabiam zaleglosci w kocu jestem plytowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.05.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ostatnio tłumaczyłam znajomym za co tak lubię to forum, a raczej ludzi, których tu spotykam I wiecie za co? Za to, że im się chce. Że mentalność "przeciętnych" ludzi podpowiada im scenariusze jak najmniej angażujące. I z tego rodzi się przeciętność i jakość mebli Bodzio. A tutaj zobaczyłam, że są też ambitniejsze okazy. Nie przerażają się tym co przed nimi tylko działają. Ha! Yendrek - do boju to jest właśnie super :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 to o mnie!! ja dziś z uśmiechem na twarzy szorowałam 5h okna i to tylko od środka moje tez wymagaja opieki, szukam chetnych? Anyone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts