Mmelisa 03.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 JA swoje mylam kilka razy po kilka razy za razem teraz wiosna tego nie robilam, bo koparkowy ziemie rownal...a od srodka byly czyste czekam na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ja też muszę jeszcze kilka razy umyć tak by były na pewno czyste no ale tak były ufajdane gipsem że o zgrozo! nawet farbą gdzieniegdzie, a ona już tak ochoczo nie chce zejść - no ale to następnym razem ją dopadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 moje tez wymagaja opieki, szukam chetnych? Anyone Komu się chce? Andrew, a co Ty tam robisz jeszcze? (na tych płytach, w sensie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 03.05.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Komu się chce? Andrew, a co Ty tam robisz jeszcze? (na tych płytach, w sensie...) Kolejna budowa w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Witaj, może Ty mi pomożesz i powiesz jak wrzucasz zdjęcia aby były w tak dużym rozmiarze? Mi ładują się same miniaturki. Mela, skoro już zaladowałaś, to teraz włącz „edytuj post”. Potem najedź kursorem na miniaturkę foto w poście i kliknij 2 razy lewym przyciskiem myszki. Otworzy się okienko. Wybierz jedną z opcji, np. „full size” i zaakceptuj „OK”. Będzie takie duże jak na to pozwoli jego rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Pesteczka...ale nie trzeba edytowac fotki...chyba ze sa juz dodane... bo tak normalnie to moza podczas zaladowywania tez tak robic tzn klikac 2krotnie na fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 no nie można... jak ja ładuję z dysku to nie chce mi się tak zrobić... ani sposobem mel ali pestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Karolina, bo zdjecia masz w duzej rozdzielczosci..moje tez nie wszystkie sie tak udaja...ale wczesniejsze wizki tak robilam widzisz Owieczka, ile to mozna sie nauczyc na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) ale jak ja edytuję fotkę to mam napisy w jej miejscu: [ATTACH=CONFIG] tu numer [/ATTACH] a nie miniaturkę - to przez rozmiar?? już sprawdzam edit: Edytowane 3 Maja 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 no i nie działa - albo ja jakaś lewa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ŁOJ, Matyldo, święta kangurzyco Zaraz zrobię lekcję wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Pestus zrob zrob...bo widac ze lopatologicznie tutaj trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ja jak dodaję to mi wyskakuje takie okienko - tu już z wklejonym plikiem i za nic nie da się na to kliknąć... a już po załadowaniu do posta jak dwa razy klikne to mi otwiera w nowym oknie takie duże... może to rozszerzenie miesza coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 owieczka też mam w tym "attach" numer podany i koniec - nie da się kliknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Mi też nie działa Już dawno tego próbowałam i nic Bo mi w ramce, w której piszę nie wyświetla się ten załącznik w formie okienka tylko w formie napisu - to się nie da na niego kliknąć Pozostaje mi photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Wstawiamy fotkę z kompa. Nie może mieć więcej niż 2 MB wielkości. Najlepiej żeby była zapisana z rozszerzeniem „jpeg” lub „JPG”. Ja używam Photoshopa do przeskalowywania. Tam jest taka opcja „save for web”, która wszystko ułatwia. Można też zapisać zmniejszoną fotkę w systemowym programie do przeglądania zdjęć. Każdy komp to ma. Na Macu jest Preview, a na PC niestety nazwy nie znam, ale musi być. No więc mamy w poście miniaturkę Klikamy ją 2 razy LEWYM klawiszem myszy. Pojawia się okienko, w którym zaznaczamy co chcemy i klikamy OK e voila Edytowane 3 Maja 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Czy Wy, Dziewuszki, korzystacie może z tego małego g...wienka, tej ikonki między kulą ziemską z czerwonych krzyżykiem, a taśmą filmową? No, ale to też działa Pojawia się okienko i trzeba zrobić „z komputera” i teraz „Dodaj plik”. Pojawi się miniatura. I teraz kolej na cała procedurę opisaną wyżej, i gotowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Tak też się nie powiększa. A Ty w takim razie jak je w ogóle wrzucasz do załącznika, skoro nie drzewkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ja wolę wybierać „Zaawansowana edycja” na dole pod okienkiem, w którym piszę. Po kliknięciu mam dostęp do „Zarządzaj Załącznikami” jeszcze niżej. Klikam i mogę zarządzać wszystkimi fotkami, które wstawiłam na fm. Tworzyć foldery tematyczne. Grupować je, przekladać z tematu do tematu. Potem łatwo jest znaleźć stare pliki. To screenshoty, więc są w formacie png – tego się nie da na full powiększyć. Ale widać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.05.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No tak - tak wrzucałam zdjęcia na samamym początku. ale jak klikam 2 x lewym na miniaturkę zdjęcia jeszcze w momencie zarządzania to nie dzieje się nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts