asiazett 05.05.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ależ Wam się dzisiaj na czułości zebrało. Yendrusku zapodaj foczkę jeszcze raz, bo mnie ominęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ależ Wam się dzisiaj na czułości zebrało. Yendrusku zapodaj foczkę jeszcze raz, bo mnie ominęła Asiula 1000 poscikow na FM to juz jak stare dobre malzenstwo wiec i czulosci musza byc :lol2: A o to foczka przytulka http://beststockpictures.toinspire.in/plog-content/images/widescreen-wallpapers/animals/sea-dog-pictures-widescreen-wallpapers.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Asiaaaa a ty co tak z foczka wyjezdzasz! wpierw imprezka, pozniej fotki. aaaaa i gratulejszyn za tysiaka jeszcze Andrzej.... no to widze niezle skonczysz jakie tam czulosci...przeciez napisalam ze to menda jedna z niego nooo a tak poza tym...czujemy miete przez rumianek ile wypiliscie...bo mi chyba juz wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Asiaaaa a ty co tak z foczka wyjezdzasz! wpierw imprezka, pozniej fotki. aaaaa i gratulejszyn za tysiaka jeszcze Andrzej.... no to widze niezle skonczysz jakie tam czulosci...przeciez napisalam ze to menda jedna z niego nooo a tak poza tym...czujemy miete przez rumianek ile wypiliscie...bo mi chyba juz wystarczy No widzisz Asiulka, na 1000 poscikow zostalem wyzwane od Mendy, takie wlasnie tu czulosci odchodza Moze ktos jednak mnie przytuli i da tego huga co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.05.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Meli, no co Ty. Pij dalej! Tym bardziej, że miętą przez rumianek czuję, że tysiaka oddał jednak bardziej Tobie niż mi nie widzę foczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A kopala w dupala Andrzej tez ci mozna dac? to je bede chetna Asia no co ty... w zyciu.. ja za tysiaka?? o mnie musi sie bardziej postarac ja to jestem bezcenna wiec ciezko bedzie i sam przyznal, ze tego tysiaka zostawia Tobie za te kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A to dlaczego tak czujesz Asia? jak foczki ni ma, cofnij si ena strone poprzednia, no jest u mnie przynajmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 u mnie tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.05.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a co tu sie wyrabia??!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.05.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 no hejo...to tys andrzejku juz 1000 nastukal?? no chyba do wylewnych nie naleze w przeciwienstwie do innych tu obecnych! swoja droga troche sie ostatnio opuscilam no to moze skusze sie na kieliszek bo w weekend okazji nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a teraz jest? http://beststockpictures.toinspire.in/plog-content/images/widescreen-wallpapers/animals/sea-dog-pictures-widescreen-wallpapers.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ann tylko sie zastanow jeszcze... bo wiesz jaki poniedzialek taki caly tydzien Andrzej nie ma... to jest znak, zebys lepiej nie pokazywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.05.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Hello! Slezanko gdzie się podziewalas? Hej Aniu Praca i wykończenie ogrodu i domu zajmują mi cały czas Na forum już nie ma siły i wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a co tu sie wyrabia??!!? Anka ratuj, jak to co sie wyrabia, najpier byla impreza moja pierwsz tysiecznica. Potem meli nazwala mnie Menda a tera zw dupe mnie kopie Tej Pani juz alkocholu nie polewajcie bo ma problemy a balansem co wypada a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 yendrek...co jak co ale piszemy alkohol przez h tyle to jeszcze kontroluje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Taka foczka a tak w dupe kopie mocno, chyba bede miec sinca http://www.doghaus.co.uk/ekmps/shops/doghaus/images/ezydog-seadog-dog-lifejacket-large-[4]-417-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.05.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 To Twoja zonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 05.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 to wy macie psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A co podoba ci sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts