Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przychodzę z obiadem a tu takie rzeczy się wyprawiają... ;o

zboczuchy!

(hehe ale w sumie obiad to mi się idealnie wpasował w nastrój - wer spargel isst, der sündigt nicht! czyli dusia jak zwykle aniołek :)))

[ATTACH=CONFIG]258542[/ATTACH]

Saute? Tylko ugotowane? No nie ukrywam, że wciągnęłabym nawet na surowo. Mam karę za brak postępów w odchudzaniu. Szlaban na wszystko. Tylko ćwiczyć mi się nie chce :cry:

szparażki upieczone, obsypane solą i skropione cytrynką. ziemniorki z masełkiem.

u mnie mimo obżarstwa na wschodzie waga znów trochę w dół - w talii już 7 cm, w biodrach 4,5... więc lecim dalej.

tylko abonament na siłkę mi się skończył i muszę jakiegoś multisporta zorganizować.

jeeeesuuu...gdybym tyle stracila to bym chyba...no nie wiem co, ale bylaby za chuda ;) :) i by mnie maz z domu wyrzucil ;)

ja od pon wrocilam do 'starych nawykow' i cwiczymy, cwiczymy, nie ma zmiluj,..plaze mam przed oczami...nosz kurna jeszcze tylko miesiac!!!! ;)

ale lampki wina z okazji urodzin (kolezanki) nie odmowie ;) a jutro kolejna (albo i dwie), bo urodziny ma tesciowa ;)