lukasz69karolina 07.05.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 zgubiłam się o co tu chodzi dzisiaj... za mało wypiłam!! AAAAAAAAAAAAAAAA bo w mojej szklance to dziś tylko 7up - lecę dolać sobie martini i od razu będę jaśniej myślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Hahahaa mow mi tak jeszcze a przejda mnie dreszcze Ja sobie pozwole jutro po poludniu polazikowac na fb. Teraz zmykam spac..zapowiada sie ciezki dzien Dobranoc Wszystkim:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.05.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Meli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.05.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Asia.. zakladaj konto..tez wysle Nie muszę. Przecież "Ciebie" już mam Karolina, masz konto na FB? Chciałam napisać: Masz fejsa? ale to by chyba było głupie pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.05.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Co nie zmienia faktu, że Twoją fejs było by dobrze zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ... Karolina to skomplikowane bo zdjecia sie pousuwały;) a no ... Karolina, masz konto na FB? Chciałam napisać: Masz fejsa? ale to by chyba było głupie pytanie ciiiiiii top sikret ... i niniejszym wścibski duś (i każdy inny wścibski) ma drogę wolną ... i Ja też lubię sobie tak pomyszkować i poszukać od czasu do czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 aaaaa zmieniając temat co szybko rośnie?? jakie krzaczory?? ogrodził Ł działeczkę prawie w całości więc w weekend kupujemy już część roślinek i sadzimy dookoła działki - potrzebuję by szybko rosło i było gęste, bo z pól strasznie syfi i kurzy żywopłoty do mnie mówią "weź mnie, weź mnie" bym sobie tak na prosto przycinała ale nie znam się... ktoś mądry podpowie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Hejka dziewczynki jak o śniadaniach i parówach to ja dzisiaj stawiam http://i3.fmix.pl/fmi574/80d00e110007c3be536b2312/zdjecie.jpg Melcia kaj ty się włóczysz ? że cię nie ma Idę nadrabiać od strony ... 320 . Może wtedy coś mądrzejszego napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 08.05.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 fuuuu....biore tylko kawe i pelnoziarnista buleczke poza tym glowa boli...marudna jestem...dziecko po mnie skacze...wlacze mlodej bajki i pojde pocwiczyc...moze to wypoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Hejka dziewczynki jak o śniadaniach i parówach to ja dzisiaj stawiam http://i3.fmix.pl/fmi574/80d00e110007c3be536b2312/zdjecie.jpg Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 :lol2::lol2: tzn stawiam śniadanie a nie parówy :lol2::lol2: gupia ja och gupia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 kurcze właśnie wsiąkłam jak macie ochotę http://www.ogrodowisko.pl/watek/4039-ogrod-pod-trzema-debami piękny ma dziewczyna ogródek, świetne te elementy z wodą, teraz kombinuję co i jak u mnie przekopać co do murować . Asia a co u ciebie się dzieję w ogródku. Jak tam roślinki bo mi wpierdziela jakaś gąsieniczka :bash:mojego pięknego buka i tulipanowca. Muszę zwalczyć robaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Bastki no to wsiąkam i ja!! ma dokładnie takie elementy wodne co ja wyrysowałam u siebie prawie identico miejscówki!! oł maj gasz! ale pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 U mnie w ogrodzie tak sobie co jakiś czas podłubię. Ostatnio po raz 3. "malowałam" pędzelkiem chwasty na rabacie Tym razem to się już wkurzyłam! Koncentratem je potraktowałam. Wywaliłam jednego berberyska, ale wrzuciłam 2 nowe. Czekam na pierwsze owocki (porzeczki szaleją, pomimo, że malutkie). Duża borówka strzela focha, mała za to wręcz przeciwnie. Uśmierciłam jednego globosę - chyba się poddam i go wymienię Formowane kulki: cis i bukszpan idą jak burza - nikt mi nie wmówi, że bukszpan wolno rośnie Żywotniki, hortensje i różaneczniki (kilka pojedynczych sztuk) też przegrały walkę z uryną psią i wymieniam je sukcesywnie, np. na ligustra, o dużych kręconych liściach (w necie nie mogę znaleźć, jak zasadzę to wrzucę fotkę ). Na oknach mam już pelargonie - pokażę jak kwiatów będzie więcej I donica w tarasie - nawciskałam tam różne kolorowe, ale to wciąż nie to Już wiem co tam będzie i jak to będzie wyglądało, ale nie mam teraz czasu na taką akcję co ma wisieć nie utonie Karolina, jak nie lubię żywotników, tak u Ciebie bym chyba poszła właśnie w to. Bo są wysokie, to lepiej Cię ochronią przed kurzem z ulicy. Tym bardziej, że działkę masz dużą - to mogą ładnie wyglądać A na żywopłot formowany - bo też o tym pisałaś - może ostrokrzew? Piękny jest. Błyszczący. I te owocki a jak nie chcesz kolców to może bukszpan właśnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.05.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 halooooo !!!! I'm Back!!! :):) Muszę nadrobić wasze epopeje , bo jestem taka zalatana ! A kawę dostanę może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Asiu buksiki mi też szybko rosną ale ja je podlewam florowitem co jakiś czas, więc czuprynę mają do strzyżenia z tym że ja je ciacham dwa razy w roku (bo niby takie wskazanie zapalonych ogrodników) boję się chorób grzybowych, które właśnie po cięciu lubią się zagnieżdżać na bukszpanach a jak jeszcze pada po cięciu deszcz to prawie murowana choroba. Moje kulki chyba zaatakowała miodówka bukszpanowa (mszyca) wiec muszę popsikać jakąś chemią, ja nie mam psiaka wiec nie ma obaw o zatrucie któregoś z domowników. Tyle kasy się wydaje na ogród a tu jakieś robaczki i inne grzyby robią sobie co chcą wrrrrrrrrrrrrrrr...... wkurza mnie to . Skaczesz koło nich , głaskasz te roślinki a tu . Najlepiej chyba olać i niech rośnie co chce i jak chce hahahhaha... a niektórzy mają tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.05.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dzień dobryA ja zamówiłam berberysy jutro przyjdą, wiecie że zarażacie mnie ogrodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.05.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Diana ja już jestem zarażona hahahhaa a miały być tylko iglaki. Mi najbardziej podoba się odmiana berberys erecta http://i1.fmix.pl/fmi1020/a8139f0a001927a2536b47e9/zdjecie.jpg świetnie nadaje się na żywopłot i jest taki mięsisty, gęsty idealny to formowania. Aniqa , kawa przy parówie częstuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Aniqa - martwiłyśmy sie o Cię Diana - po to tu jesteśmy żeby się wzajemnie zarażać :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dzięki dziewczyny!jesteście kochane :hug: Już jestem Biorę kawusię i pędzę się przywitac do kuliżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts