Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Diana ja już jestem zarażona hahahhaa a miały być tylko iglaki. Mi najbardziej podoba się odmiana berberys erecta

http://i1.fmix.pl/fmi1020/a8139f0a001927a2536b47e9/zdjecie.jpg

świetnie nadaje się na żywopłot i jest taki mięsisty, gęsty idealny to formowania.

Aniqa , kawa przy parówie :lol2: częstuj się :)

Ten będzie kolejny jaki zakupię :) ja na razie powoli się wdrażam w to ogrodnictwo baardzo powoli i patrze co tym razem mi uschnie, póki co jedna z 4 róż pnących umarła :( a tak ogólnie to u mnie też miały być tylko iglaki

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

Karolina, jak nie lubię żywotników, tak u Ciebie bym chyba poszła właśnie w to. Bo są wysokie, to lepiej Cię ochronią przed kurzem z ulicy. Tym bardziej, że działkę masz dużą - to mogą ładnie wyglądać :yes:

A na żywopłot formowany - bo też o tym pisałaś - może ostrokrzew? Piękny jest. Błyszczący. I te owocki :rolleyes: a jak nie chcesz kolców to może bukszpan właśnie...?

no chciałam koniecznie panele takie postawić jak Ci pokazywałam tutaj - ale Ł stanowczo się sprzeciwił :cry: więc tylko takie bambusowe skołuję bo to taniej będzie i zawsze ciut osłoni od razu zanim te krzaczki porosną...

raczej kolące odpadają u mnie, bo mam przecież moje małe glizdy... a w przyszłości planowane kolejne, więc kuj kuj przy małych dzieciolach odpada!

idę googlać te nazwy co mi podałaś... może mi się humor poprawi...

właśnie kopnęłam maszynę w kąt! wrrrrrrrr

szyłam literkę - dla chłopka mojej córy!! :D no normalnie jaja jak berety - miłość 3latków :lol2:

literka to O i kurna przez tą dziurkę w środku więcej kłopotu niż pożytku :cry: ehhh

właśnie kopnęłam maszynę w kąt! wrrrrrrrr

szyłam literkę - dla chłopka mojej córy!! :D no normalnie jaja jak berety - miłość 3latków :lol2:

literka to O i kurna przez tą dziurkę w środku więcej kłopotu niż pożytku :cry: ehhh

Dobrze ze masz dziewczynkę bo będzie znosić skarby od chłopaków pożniej, pamietam jak w podstawówce 1 klasie kolega dla swojej miłości przyniósł złoty pierscionek mamy i rajstopy ( nowe zapakowane) :lol2::lol2:

Hejka dziewczynki

jak o śniadaniach i parówach to ja dzisiaj stawiam :)

http://i3.fmix.pl/fmi574/80d00e110007c3be536b2312/zdjecie.jpg

Melcia kaj ty się włóczysz ? że cię nie ma

Idę nadrabiać od strony ... 320 :cool:. Może wtedy coś mądrzejszego napisze ;) :D

nie wyrabiam na zakretach... dopiero do domu wrocilam i zamierzam zjesc swoje pierwsze sniadanie...tak wiec na tm zdjeciu zostanie pustka :lol2:

Przez pierwsze 4 lata mojej podstawówki na słomiance przed drzwiami mieszkania (na klatce w bloku) zawsze pełno było okruchów z ciasta. Mama się wściekała okropnie. To dosłownie wyglądało jakby ktoś tam wysypywał pokruszone jak dla ptaków. Po latach jako matka własnego dziecka dowiedziałam się skąd te okruchy były.

Pomyślcie trochę, ciekawa jestem czy zgadniecie :wiggle:

nie wyrabiam na zakretach... dopiero do domu wrocilam i zamierzam zjesc swoje pierwsze sniadanie...tak wiec na tm zdjeciu zostanie pustka :lol2:

Kawa już dawno się rozeszła ;) I oszczędzisz chyba widelca?

Szerlok by szybko rozpykał tą sprawę. Hmmm... :confused: Może kosztem standardu nagrody, daj podpowiedź :rolleyes:

Karolina co ja słyszę planujesz 3!

Conajmniej :yes:

Pesteczka, czyzby adoratorzy te ciasto Tobie wreczali, a pozniej pokoleniowo corce :D

Asiu wlasnie zjadlam obiad i pije swoja kawunie.... widelec zabralam... wypoleruje i bedzie wygladac jak nowy :lol2:

Przed godzinka moj mezulek dzwonil do pewnego sklepu dowiadywac sie o materialy i kladzenie zywicy...tak wiec jest 90cio% szansa ze bedziemy ja klasc:rolleyes:

teraz trzeba tylko wyliczyc ile nas material wyniesie, pozniej zlozyc zamowienie do sklepu i negocjowac cene jakby nie bylo ;)

Kuchnia w odstawke na pozniejsze miesiace... po lecie ;)

Przez pierwsze 4 lata mojej podstawówki na słomiance przed drzwiami mieszkania (na klatce w bloku) zawsze pełno było okruchów z ciasta. Mama się wściekała okropnie. To dosłownie wyglądało jakby ktoś tam wysypywał pokruszone jak dla ptaków. Po latach jako matka własnego dziecka dowiedziałam się skąd te okruchy były.

Pod drzwiami przypominało Ci się, że nie zjadłaś drugiego śniadania?;)

Pesteczko, więcej danych proszę:)

Karolina co ja słyszę planujesz 3!

Ł planuje :)

ostatnio przesadzał krzaki w robocie i wypadło gniazdo a w nim ile jajek???

no 3!

i oczywiście nieomieszkał stwierdzić że to znak :D hihi

w sumie to bym chciała, bo zawsze chciałam by nas było dużo - ale chcę jeszcze z rok/dwa poczekać a on już naciska...

sądzę że to adoratorzy sami zjadali pod drzwiami czekając na wybrankę :D

bo jakbyś to Ty z nimi jadła to byś nie odkryła pochodzenia okruchów dopiero przy córce - musiało to być coś co nie robiłaś ani Ty ani Twa mama tylko ktoś inny

podpowiedz coś!

Melisa, prawie wygrałaś :lol2:

Aż 3 epuzerów wciskało te ciastka przez dziurkę od klucza. Żaden nie miał odwagi zaprezentować uczuć inaczej, a ja jak zawsze nie zauważyłam zainteresowania. Pozostawałam przez długie lata w zupełnej nieświadomości, że byłam obiektem wysublimowanych zalotów. Jeden z wielbicieli sam wrócił do tematu kilka lat temu i oświecił mnie. Podobno byłam najładniejszą dziewczynką w okolicy, a moi sąsiedzi z piętra pełni nieśmiałości uznali, że ciasteczka są najlepszym sposobem wyrażania uczuć.

Qrczę, wyrośli na niezłych przystojniachów i wszyscy byli tylko moimi kumplami niestety :yes:

Ważne, że J. się znalazł ;) :yes:

...

Qrczę, wyrośli na niezłych przystojniachów i wszyscy byli tylko moimi kumplami niestety :yes:

No patrz, a brytole w jakimś badaniu wyliczyli, że nasi polscy faceci są jednymi z najbrzydszych w Europie, czy jakoś tak :p :lol2:

Pestka, a może Ty też się ujawnisz? Skoro już jesteśmy przy temacie wyglądowym :p :yes: