pestka56 08.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Nie mam niestety ładnych zdjęć. Jak mówią, kamera mnie nie lubi Odkąd mój tata przestał fotografować, nie mam zdjęć w ogóle Brytyjczycy mają genetycznie zaprogramowaną wadę dolnej szczęki i fakt są paskudni. Jak jechałam po studiach do Egiptu, wszyscy mnie ostrzegali przed przystojnymi Arabami. Dla mnie oni są przeciętni. Owszem miewają piękne oczy. Dla równowagi Arabki są nisko skanalizowane. To im się chyba wykształciło przez wieki noszenia ciężarów na głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) Daj spokój, Pesia. Nikt nie ma swoich "ładnych" zdjęć. No. Może jedynie Meliska Edytowane 8 Maja 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Asia nie grzesz! ja i ladne fotki buhahahah ogladam Eurowizje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no w końcu jacyś goście tutaj są ja czekam i czekam!! męża nie ma, dzieci śpią - muszę czuwać bo w nowych wyrach pierwsza nocka... chodzę i sprawdzam i mała już mi prawie wypadła głową na podłogę podłożyłam więc materac by w razie czego miała miękkie lądowanie o to co dziewczynki - co pijemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) No, dobra Mel, masz świadomość, że masz przechlapane , ale skoro już tak, to rano usuwam Nadmieniam, że to moja ociupinkę młodsza i bardziej długowłosa wersja Edytowane 9 Maja 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Blondina! Byłam przekonana, że jesteś ciemnowłosa. Stereotypy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kasiu ale za co przerabane?? przeciez nic nikomu slowa nie pisnelam:o a to ze piekna kobieta jestes to juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 łoł! Kasiu - miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.05.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ja Ci dam Blondinę. Nie widać, że tyle w tym farby co i słońca No, dobra – ciemna blondynka z natury, a obecnie platynowa Mel, nawet nie pisnęłaś, Słoneczko i jeszcze się podlizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 A ta Karolinka to ma wątrobę zdrową. Do picia podżega To ja zadidżejuję bo mi się dzisiaj przypomniała taka muzyczka radosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no co ja na to poradzę że ja lubię sobie wypić szklaneczkę w miłym towarzystwie odbijam sobie niepicie przez dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kasiu no powtorzylam to samo co tam... oj tam zaraz podlizuje... prawie komplementy a to duza roznica Oki moje Mile zmykam do spania.... Polska weszla do finalu(w co watpilam) wiec nic juz mnie nie trzyma... czuje ze noc bedzie dluga i meczaca..mloda choroba rozbiera:sick: http://viildeaa.blogg.no/images/383389-1-1244062961551-n800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ... odbijam sobie niepicie przez dwa lata Tak, tak. Znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.05.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Melcia, to Karolinka walnie Wasze zdrówko i wszystko będzie cacy Powodzenia! (Jak to wątpiłaś? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 no to siup http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQC9YoAUOMECwGGineupZsGHQ4g70adQjayGAQRq5iG0xZQzXBC Wasze zdrowie w mój dziób buahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.05.2014 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Blondina! Byłam przekonana, że jesteś ciemnowłosa. Stereotypy :lol2: Ja też,ja też. Blondynki nie mogą być mądre? Pesteczko jeśli to nie jest ładne zdjęcie, to przy ładnym wszyscy faceci oblizywaliby monitory! Śliczna Ty! Zauważyłyście, że tutaj jest gro ładnych dziewczyn? Wróć - zauważyLIŚCIE? -- A tak a propos wspomnień - do mnie przychodził kolega i grał mi na gitarze - siadał na schodku przy śmietniku i grał - co się mój tata naśmiał z tego;) Edytowane 9 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.05.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dzień dobry Pestko cudownie wyglądasz Z miłych śmiesznych wspomnień z lat młodości mój adorator napisał mi wiersz po francusku (dodam że ja nie znam francuskiego) było też pisanie piosenek i granie na gitarze A z takich jak byłam totalnym dzieckiem lat 9 to chłopaki w szkole się bili kto będzie nosił mój plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.05.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Asia nie grzesz! ja i ladne fotki buhahahah ogladam Eurowizje.... brzydkie nie sa, ale strasznie ich malo to nie fair bo ja mam zdjec...sporo na fb oczywizda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Do mnie chlopaki podjezdzali rometem Dzien dobry.. noc zaliczona do nie udanych...ledwo na slipia patrze... Asiu watpilam w PL bo kurna, jak ktos moze trawic ten zespol...widocznie sa tacy ku mojemu zaskoczeniu Duś... u mnie tez moja rodzinka wybrala sobie ziecia 2lata nie chcialam az w koncu uleglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 brzydkie nie sa, ale strasznie ich malo to nie fair bo ja mam zdjec...sporo na fb oczywizda Ann bylo caaaaale mnostwo zdjec i dzieci i mnie...ale pousuwalam jakies 2 miesiace temu....tak samo informacje o mnie..jest ich teraz baardzo malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts