annNS2 09.05.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ann bylo caaaaale mnostwo zdjec i dzieci i mnie...ale pousuwalam jakies 2 miesiace temu....tak samo informacje o mnie..jest ich teraz baardzo malo no truuuudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.05.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Cześć dziewczyny Pewnie nie uwierzycie, ale tęsknię za Wami Tak mi brakuje czasu na Forum, że aż boli Ale myślę o Was i mi brakuje wszystkiego co się tutaj dzieje Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie i dziękuję, że zaglądacie jeszcze do mnie Mam zaległości, ale postaram się nadrobić i odpisać na pytania i trochę zdjęć wrzucić Asiu wysłałam maila Ściskam Was gorąco w ten deszczowy dzień Blondina! Byłam przekonana, że jesteś ciemnowłosa. Stereotypy Ooooo załapałam się na zdjęcie super Pesteczko też myślałam, że jesteś ciemnowłosa Ślicznie wyglądasz pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Już usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Już usuwam zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Bo mnie koty zaangażowały Michy musiałam dać, inaczej łażą po klawiaturze i wpychają łebki przed nos. 2 na raz są bardzo trudne do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 pestuś pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.05.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ale natrzepalyscie dziewuchy wystarczy ze mnie nie bylo 2 dni i juz nie moge nadrobic zaleglosci. Widze tez ze Meliska zaczela robic parowki na sniadanie wiec jesli mozna to poprosze jutro na sniadanko i kawusie od Asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Natrzepalyscie? chyba naklepalyscie Endrjiuuu a Ciebie jak kulezanki podrywaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Eh, Mel, może to Yendrek latał za dziewczynami z lusterkiem na kapciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.05.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Eh, Mel, może to Yendrek latał za dziewczynami z lusterkiem na kapciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 09.05.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Natrzepalyscie? chyba naklepalyscie Endrjiuuu a Ciebie jak kulezanki podrywaly? Oj podrywaly jak zawsze Meli, to jak bedzie to sniadanie jutro? Eh, Mel, może to Yendrek latał za dziewczynami z lusterkiem na kapciu Pestus, to one za mna lataly ale nie powiem na juz na czym i za czym :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.05.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Dawaj, niedomyślna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.05.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Pestus, to one za mna lataly ale nie powiem na juz na czym i za czym :rotfl::rotfl:Może na miotle. Za kocurkiem. Bo to czarownice były http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif Nie dość, że wczoraj usnęłam nad kompem (nie pożegnawszy się nawet z towarzystwem ) to jeszcze dzisiaj miałam szał gwizdka - do kompa nawet nie miałam kiedy usiąść. Zachciało mi się kuźwa chrzciny urządzać Jutro może mi się uda... przesłać pozdrowienia z kuchni A wiecie co najlepsze mi się na tego grilla uda? Pogoda! Ma padać Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Asiu bylo zorganizowac chrzciny w lokalu... nie jest tak drogo jak sie wydaje, a i problem z glowy z szykowaniem posilkow i siedzeniem Slonce witaj..oczywiscie ze pamietam... czy ja ciebie czasami nie widzialam na sasiednim forum Kasia trzeba zgadywac..tylko zeby yendrek podal wiecej szczegolow to lusterko to mnie polozylo na lopatki i pewnie kapciuchy wsuwal pod spodniczki Andrzej, ja ze sniadaniem a Ciebie nie ma:rolleyes: kawa tez juz stygnie.... Dzien dobry... ale mialam lenia do wstawania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.05.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Dzien dobry wszystkim, nieprzytomny wstac dzis nie moglem Meli gdzie to sniadanie? nic nie widze Asia - chrzciny w domu lepiej zatrudnij sobie jakies dwa male Elfy do sprzatania i gotowania Pestus oj juz ty dobrze wiesz i nie udawaj takiej niedomyslnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 10.05.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Może na miotle. Za kocurkiem. Bo to czarownice były http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif oj cieplo cieplo Asia, z miotla w deche strzelilas a z tym kocurkiem to tez blisko blisko, pamietasz zdjecie twojego kocura co wkleilas ze 2 dni temu? No to juz wiesz za czym tak lataly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 a co Yendrus...tez tak swojego futrzaka wystawiales jak tamten kotecek? :rotfl: Sniadanko zjedzone 2 razy wolac nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.05.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 W restauracji zapłaciłabym jakieś 3 x mniej niż jak robię sama - dobrze o tym wiem. Tylko miało być mało absorbująco - grill i piknik rodzinny we własnym domu - od czegoś w końcu ten dom mam No ale widocznie jestem za ambitna Jako, że dzisiaj u mnie kuchennie, i jako, że dzisiaj wszyscy jakoś późno obudzeni - to dopiero teraz wstawiam leniwe śniadanko, koteczki http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/image86_zpsca5b9556.jpg Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 bialko zle dopieczone.... nie dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.05.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 ehh...dzisiaj nie spalam pol nocy bo maz tyral do rana a mial wrocic przed polnoca wpadl sie przespac na godzinke i wybyl na rajd o 6.00... zrobil raban, wszystkich pobudzil, sniadanka nie zrobil wiec trzeba bylo mlodziez ogarnac, na 9 na impreze urodzinowa sie wyszykowac...ehh...:/ ale na szczescie mlodziez juz pojechala do dziadkow i moge robic co chce sprzatc, prac, prasowac, SADZIC KWIATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts