asiazett 10.05.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 bialko zle dopieczone.... nie dziekuje... A Paniusia Szlachcianka... Miastowa! Ann to jakie kwiatki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.05.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 na pierwszym w wiekszych donicach lawenda, tymianek, rozmaryn, do posadzenia mam jeszcze bazylie, miete i natke, a w skrzynkach jakies takie dziwne kwiatki zwane 'Portulaka wielkokwiatowa' na tym balkonie strasznie prazy slonce a jak pada to mam wodospad z dachu, mam nadzieje ze to przezyja na drugim sypialnianym fioletowe dzwonki plus jakies zolte kwiatuszki ktore kupilam wczoraj w lidlu (bidens?) a w duzej donicy ledwo zywy iglaczek (*cyprysik srebrzysty?) posadzony dwa lata temu do pelni szczescia (i porzadku!) brakuje mi jeszcze dwoch skrzyn (takich z ikea), czyli kolejne trzy stowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 AnnNS2, fajne rzeczy robisz. Dopiero wpadłam na to, żeby popatrzeć. Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.05.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 AnnNS2, fajne rzeczy robisz. Dopiero wpadłam na to, żeby popatrzeć. Niezłe z pewnoscia bedzie i balkonowa fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 10.05.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 z pewnoscia bedzie i balkonowa fotorelacja No, na to liczę bo zapowiada się balkon na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.05.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 zainwestowalam w duze roslinki wiec nie bedziecie musialy (i ty jedrusiu;)) czekac tygodniami az sie cos wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A ja nie tylko o mieszkanku byłam na Twoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.05.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A ja nie tylko o mieszkanku byłam na Twoim blogu aaaaa... jak cos to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.05.2014 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Dzień dobryAnn czekam na efekty, ja to zastanawiałam się nad posadzeniem reślin w skrzynie wojskowe, koszt takiej skrzyni to ok 40 zł a ma taki piękny szary odcień, mój mąż ma taką jedną na poddaszu i trzyma w niej swoje wiatrówki a skrzynia jest ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.05.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Dzien doberek w niedzielny poranek, Korona z glowy prawie mi spadla. Wczoraj musialem sam wstawic sobie pranie a jest to cos czego nie nawidze robic. Oczywiscie zapomnialem o nim i tak przelezalo w pralce przez noca a rzecz sie stala niebywala bo gdy dzis a rana stala ... to niestety musialem wyciaganac i rozwiesic sam pranie Czyli ogolnie poczatek dnia do udanych n ie nalezy to moze ktos poleje jakas kawusie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Dzien doberek w niedzielny poranek, Korona z glowy prawie mi spadla. Wczoraj musialem sam wstawic sobie pranie a jest to cos czego nie nawidze robic. Oczywiscie zapomnialem o nim i tak przelezalo w pralce przez noca a rzecz sie stala niebywala bo gdy dzis a rana stala ... to niestety musialem wyciaganac i rozwiesic sam pranie Czyli ogolnie poczatek dnia do udanych n ie nalezy to moze ktos poleje jakas kawusie co? facet to wie jak nas, kobiety, z rana wkurzyc... MYKUSIEM DO EKSPRESU I JESZCZE PO SWIEZE CROISSANTY!! tak w gory na przeprosiny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Co racja to racja Ann :D:D Ja tez poprosze o kawunie croissant nie pogardze..ale bez nadzienia...sama sobie dzemiku naloze dzien dobry! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.05.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ja pierdziele, wszystkie jestescie takie same, solidarne jak jednym murem stoja Ja liczylem na wyrazy wspolczucia a tu mi sie tylko po dupie dostalo http://www.bretlsimmons.com/wp-content/uploads/2010/12/kiss-my-ass1.jpg :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 bo tu kobiety z lopata lataja, dziury wywiercaja, gwozdzie przybijaja, meble skrecaja, sprzataja, piora, prasuja, gotuja, zmywaja, dziecmi sie zajmuja, do pracy choda, mieszkania/domy projektuja, wyposazaja, na zakupy lataja, a jasniepanJEDRUS prania NIE LUBI wstawiac?! i jeszcze liczy na wspolczujcie?? FOCH!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.05.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Asiulka ucałuj Alutka w piętkę i niech będzie dziś gwiazdą imprezki :) u mnie młoda ma ponad 40stopni w nocy na pogotowiu kurna - raz jedna, raz druga... ehhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Yendrek na pocalowanie w du..pe to trzeba zasluzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Biedulki - Glutki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.05.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 bo tu kobiety z lopata lataja, dziury wywiercaja, gwozdzie przybijaja, meble skrecaja, sprzataja, piora, prasuja, gotuja, zmywaja, dziecmi sie zajmuja, do pracy choda, mieszkania/domy projektuja, wyposazaja, na zakupy lataja, a jasniepanJEDRUS prania NIE LUBI wstawiac?! i jeszcze liczy na wspolczujcie?? FOCH!! :) ha ha, moze jeszcze dopisz do listy zbrojenie, murowanie, tynkowanie, hydraulike i ch jeszcze wi co wyglada na to ze my to juz nic nie robimy Yendrek na pocalowanie w du..pe to trzeba zasluzyc czyli ze niby co zrobic trzeba na pocalowanie d...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 11.05.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Biedulki - Glutki :hug: :hug: Merci Madam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts