Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na pierwszym w wiekszych donicach lawenda, tymianek, rozmaryn, do posadzenia mam jeszcze bazylie, miete i natke, a w skrzynkach jakies takie dziwne kwiatki zwane 'Portulaka wielkokwiatowa' :) na tym balkonie strasznie prazy slonce a jak pada to mam wodospad z dachu, mam nadzieje ze to przezyja ;)

na drugim sypialnianym fioletowe dzwonki plus jakies zolte kwiatuszki ktore kupilam wczoraj w lidlu (bidens?) a w duzej donicy ledwo zywy iglaczek (*cyprysik srebrzysty?) posadzony dwa lata temu ;)

do pelni szczescia (i porzadku!) brakuje mi jeszcze dwoch skrzyn (takich z ikea), czyli kolejne trzy stowy ;)

Dzień dobry

Ann czekam na efekty, ja to zastanawiałam się nad posadzeniem reślin w skrzynie wojskowe, koszt takiej skrzyni to ok 40 zł a ma taki piękny szary odcień, mój mąż ma taką jedną na poddaszu i trzyma w niej swoje wiatrówki a skrzynia jest ekstra.

Dzien doberek w niedzielny poranek,

Korona z glowy prawie mi spadla. Wczoraj musialem sam wstawic sobie pranie a jest to cos czego nie nawidze robic. Oczywiscie zapomnialem o nim i tak przelezalo w pralce przez noca a rzecz sie stala niebywala bo gdy dzis a rana stala ... to niestety musialem wyciaganac i rozwiesic sam pranie :p

Czyli ogolnie poczatek dnia do udanych n ie nalezy :sick:

to moze ktos poleje jakas kawusie co?

Dzien doberek w niedzielny poranek,

Korona z glowy prawie mi spadla. Wczoraj musialem sam wstawic sobie pranie a jest to cos czego nie nawidze robic. Oczywiscie zapomnialem o nim i tak przelezalo w pralce przez noca a rzecz sie stala niebywala bo gdy dzis a rana stala ... to niestety musialem wyciaganac i rozwiesic sam pranie :p

Czyli ogolnie poczatek dnia do udanych n ie nalezy :sick:

to moze ktos poleje jakas kawusie co?

facet to wie jak nas, kobiety, z rana wkurzyc...;)

MYKUSIEM DO EKSPRESU I JESZCZE PO SWIEZE CROISSANTY!! tak w gory na przeprosiny!

bo tu kobiety z lopata lataja, dziury wywiercaja, gwozdzie przybijaja, meble skrecaja, sprzataja, piora, prasuja, gotuja, zmywaja, dziecmi sie zajmuja, do pracy choda, mieszkania/domy projektuja, wyposazaja, na zakupy lataja, a jasniepanJEDRUS prania NIE LUBI wstawiac?! i jeszcze liczy na wspolczujcie?? :p

FOCH!! :) :) :)

bo tu kobiety z lopata lataja, dziury wywiercaja, gwozdzie przybijaja, meble skrecaja, sprzataja, piora, prasuja, gotuja, zmywaja, dziecmi sie zajmuja, do pracy choda, mieszkania/domy projektuja, wyposazaja, na zakupy lataja, a jasniepanJEDRUS prania NIE LUBI wstawiac?! i jeszcze liczy na wspolczujcie?? :p

FOCH!! :) :) :)

ha ha, moze jeszcze dopisz do listy zbrojenie, murowanie, tynkowanie, hydraulike i ch jeszcze wi co :p

wyglada na to ze my to juz nic nie robimy :rolleyes:

Yendrek na pocalowanie w du..pe to trzeba zasluzyc :lol2:

czyli ze niby co zrobic trzeba na pocalowanie d...?