Mmelisa 13.05.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Droga Asiu....ale ja sie odnosilam do tego co wyzej napisalas a nie do postow ktore zalinkowalas wiem o co chodzi.... maaatkooo tak sobie napisalam i wielkie haloo zrobily byscie wziely przyklad z kolezanki, czyli mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.05.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Już Ci Diana tłumaczę.. od razu widać, że byłaś jakby nieobecna Najpierw kliknij TU A potem TU A że Meliska po swojemu do nas gada to już inna bajka Meli No dobra po dziecku już widać że ja blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Diana...ja tez blondynka ... i jak to Asia pisze... gadam po swojemu:D i dobrze mi z tym no dobra... pogoda zarympiaszcza u mnie..pisalo w prognozie ze od godz 12 slonce i tak jest w zwiazku z tym.... pijemy kawe?? kto chetny??? Yendrula!!! zrob sobie pause! stop! caffee time!!! :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ja wlasnie wmucilam frytki dzieci rybke z kulkami ziemniaczanymi... a mojemu zrobie na wieczor mielone kotleciki z ziemniaczkami i surowka ot taki zwykly domowy obiadek... no dobra ide po ta kawe :D:D mogalbym ja pic hektolitrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.05.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 dawala rade juz po tyg po zalozeniu wspinala sie na wszystkie krzesla i lozko nawet sama na siusianie 'chodzila' (jakos potrafila usiasc na nocnik, ale ciezko jej bylo spodenki zsunac) tutaj moj burmuszek dzien przed sciagnieciem gipsiku [ATTACH=CONFIG]259795[/ATTACH] Ojej bidulka malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 13.05.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Chloe...4 U..jedna z moich pociech ..... A ja nie widziałam Moja córcia jest nieblondyniasta! Mama blondi , tata szatyn a dziecko brunetkowe !? Ale fotki nie mam chwilowo:( Wieczorkiem może dam na minutkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.05.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A ja nie widziałam Moja córcia jest nieblondyniasta! Mama blondi , tata szatyn a dziecko brunetkowe !? Ale fotki nie mam chwilowo:( Wieczorkiem może dam na minutkę? Daj, daj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ann słodzinka Twoja te oczka takie mądre i ciekawe świata kurna blaszaka!! były fotki innych jeszcze dzieci a ja przegapiłam a to przez to, że: 4,5h siedziałam u fryzjera - właśnie tyle czasu potrzeba by z potwory zrobić bóstwo moja młodsza nie jest blondi - ma takie kasztanowe z połyskiem rudym każdy mówi że farbowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.05.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ann słodzinka Twoja te oczka takie mądre i ciekawe świata kurna blaszaka!! były fotki innych jeszcze dzieci a ja przegapiłam a to przez to, że: 4,5h siedziałam u fryzjera - właśnie tyle czasu potrzeba by z potwory zrobić bóstwo moja młodsza nie jest blondi - ma takie kasztanowe z połyskiem rudym każdy mówi że farbowane No to pokaż efekty, Bóstwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.05.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No to pokaż efekty, Bóstwo:) tyle czasu toz to metamorfoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.05.2014 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No to pokaż efekty, Bóstwo:) No właśnie A Chloe to chyba robi casting na synową, bo same dziewuszyska na tego jednego dżentelmena przypadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.05.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No właśnie A Chloe to chyba robi casting na synową, bo same dziewuszyska na tego jednego dżentelmena przypadają :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.05.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No właśnie A Chloe to chyba robi casting na synową, bo same dziewuszyska na tego jednego dżentelmena przypadają Casting to by się odbył, jakby się wszystkie maluchy w jednym miejscu zebrały - ale byłaby zabawa! A tak w ogóle, wszystkie moje koleżanki mają chłopców w wieku naszego małego - myślałyśmy, że wojna idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No to pokaż efekty, Bóstwo:) No właśnie ... a więc... włosy obcięte o 15cm! i z blondu (no taki żółty ) mam czekoladę i pasemka blondo-rude tak oto fryzjerka zrealizowała swoją wizję mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.05.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 No właśnie. Hmmm... Która to taka mądra? No nie wiem, nie wiem, nie wiem... Ale coś mi się koarzy jakaś pomarańczowa gerbera, czy cóś... Dobre :lol2: Ojeja To może na zwolnienie pójdziesz? joke :hug: Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rotfl: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.05.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Karolina Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.05.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ale trafiłam...Fajna fryzurka!!!!! fajne kolorki Karolinko:D Czekolada najlepsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.05.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Karolina fajnie przynajmniej widać różnice , ja jak bylam w piątek to nikt nie zauważył mojej super nowej fryzury hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 13.05.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam Piękna dziewczyna i piękna fryzura a kolorki miodzio.Pozwolisz że bezczelnie zgapię? Bo ja jutro na dłuższe posiedzenia do fryzjera idę to sobie podobne kolory zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.05.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ooooo same komplementy mój przedszkolak skwitował "oooo mamusia ale masz przepiękną fryzurkę, ja też chcę taką" mój mąż "no no - ile mnie to kosztowało?" - słodko na jego sposób hanka pewnie że zgapiaj - ale pod warunkiem że pokażesz się jutro!! ivi pokaż swoje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts