Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Ann... to sa skutki nie uzywania pudrow i innych koloryzatorow na twarz :D tylko krem i nawilzanie od srodka ;) :lol2::lol2::lol2:

szczerze to mam sucha skore... staram sie jakos dzialac i radzic z nia ;) :bash:

no ja mam sucha, tlusta, nadwrazliwa, popekane naczynka ect ect...wszystko na jednej gebie ;)

nawilzanie juz zaczelam - rozowe polwytrawne ;) a oprocz tego - zawsze duzo wody pilam, malo sie malowalam...a teraz bez korektora wole z domu nie wychodzic ;)

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ann tez mam naczynkowa skore :(

jedno wiem..Loreal Q10 nie dla mnie...starszne wypieki... zwykly nivea niebieski sie sprawdzal i przestal... teraz lece na garnier :rolleyes:

http://3.bp.blogspot.com/-TV-yYrrodss/Uf6SUw20ksI/AAAAAAAAHbY/TRLUub7i4pc/s1600/_MG_0512.JPG

ja nie o takim nawilzaniu od srodka pisalam :rolleyes:

musisz poprosic meza o pomoc :rotfl::rotfl::rotfl:

:rotfl:

Edytowane przez Mmelisa

Ann mi bylo ciezko znalezc cos dla mnie....

a ze ceny tutaj nie sa takie niskie:rolleyes: to poki mam ten i pasuje, tzn nie mam wypiekow to uzywam...

bedac w PL poszukam sobie czegos innego :)

Asia nie wyskakuj mi tu z wyszukanymi nazwami olejkow, bo ja tego po norwesku nie potrafie powiedziec :lol2:

ps. foto zobaczone? mozna usunac? :rolleyes: