Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wlasnie sie dowiedzialam ze z noga mojej cory moze byc jednak zle (dopiero udalo sie zdjecie dorecyc innemu lekarzowi ze szpitala)...wczoraj ja nozka troche bolala no i znowu zaczela bardziej kstykac...dzisiaj popoludniu wizyta u naszego lekarza...trzymajcie kciuki...obecnie jestem zalamana...:(

wlasnie sie dowiedzialam ze z noga mojej cory moze byc jednak zle (dopiero udalo sie zdjecie dorecyc innemu lekarzowi ze szpitala)...wczoraj ja nozka troche bolala no i znowu zaczela bardziej kstykac...dzisiaj popoludniu wizyta u naszego lekarza...trzymajcie kciuki...obecnie jestem zalamana...:(

Aniu na pewno będzie wszystko dobrze :hug:

Trzymam kciuki Kochana :)

dzieki dziewczynki :( :hug:

juz mam mentlik w glowe ;(

na necie czytam i wszystko wskazuje na to ze takie 'pogorszenie' moze sie zdarzyc, ze noga moze ja poprostu bolec i dlatego kustyka...ten nasz mowil ze na pelna sprawnosc trzeba bedzie czekac drugie tyle ile miala gips nalozony (wiec ok 6 tyg, minelo raptem 2,5tyg)

ten lekarz ze szpitala co widzial dzisiaj zdjecia rtg to pediatra, nie ortopeda, ale dobry znajomy znajomych ;) powiedzial ze noga jest do nastawiania ect. i stad panika!! ma sie skontaktowac z tym lekarzem co jej gips zakladal (na ostrym dyzurze) i skonsultowac jeszcze z jakims ortopeda, ale zaczyna dyzur dopiero popoludniu...ma tez sprawdzic tego naszego ortopedy czy jest ok...ehh...troche chaotycznie chyba pisze ;)

tak czy siak o 16.30 czeka nas wizyta i kolejne przeswietlenie...zobaczymy...

nozka przeswietlona na dziesiata strone...zrosla sie bardzo ladnie, jeszcze na strzalkowej widac niewielki slad, ale to sie 'wchlonie' z czasem (dziecko rosnie, kosci tez...)...lekarz jak zobaczyl ze mlodzinka kuleje to az zbladl...zlecil od razu kolejne rtg bioder aby sie upewnic ze nic 'dodatkowo' sie nie dzieje)...prawdopodobnie boli ja ta noga z powodu infekcji ktora przechodzi (katar, kaszel, podwyzszona temp. od 3ch dni)!! przy infekcjach moga bolec stawy! a wiec kolanko na ktore gosinka wskazuje...kazal obserwowac, podawac nurofen/paracetamol ktory dziala przeciwzapalnie i dodatkowo nacierac mascia...

troche mi ulzylo, bo po porannym tel od tego lekarza ze szpitala myslalam ze tego naszego na strzepy rozerwe gdyby okazalo sie ze noga sie zle zrasta...ehh...i jak tu nie pic ;)

a która tu z obecnych Panien w najbliższym czasie wybiera się na Majorkę lub do Grecji ?? :p

dzień dobry :-)

Jedna Panna (fakt! Panna :yes:) właśnie z Majorki wróciła. Na Grecję nikt się nie zapowiadał. Ale doszły mnie dzisiaj słuchy, że na allegro są po 69 zł/szt. + przesyłka...

Ann - super wieści :wave:

dzień dobry :D

dziękuje ślicznie za odp. a mogę prosić linka lub nawę tych buteleczek bo nie wiem jak je szukać na allegro :bash:

Jedna Panna (fakt! Panna :yes:) właśnie z Majorki wróciła. Na Grecję nikt się nie zapowiadał. Ale doszły mnie dzisiaj słuchy, że na allegro są po 69 zł/szt. + przesyłka...

Ann - super wieści :wave: