Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z cudow polecam korektor loreal lumi touche magique i puderek isadora velvet touche compact - te dwie rzeczy i mozna wychodzic ;) do tego tuszyk tez z isadora (dla wrazliwcow o lichych rzesach) ew jakis cien :) ust nie maluje (okropnie wygladam wymalowana szminka!!) tylko pomadka ochronna lub jakis blyszczyk bez koloru ;)

a z mocnymi kolorami to wole na pazurach poszalec :) ostatnio wlasnie zakupilam TRYLION lakierow sephora - jeszcze nigdy mi sie zadnymi lepiej nie malowalo! jedno pociagniecie i juz! :) ile to ja sie zawsze musialam namordowac z ilglotem ;) a najgorsze jest to ze wczesniej kupialm sporo inglotowych i teraz nie mam co z tym zrobic (nieuzywane ani pol razu!!)...;)

ja uwielbiam lakiery:yes:Mam też chyba z milion ........... a już na pewno z 20 !:lol2:

Witajcie w klubie - a zdarza się wam czasem dubel?;) Mnie notorycznie..

hihi chyba na stałe, cały wątek przeczytałam :yes: i gdybym trafiła tutaj gdzieś mniej więcej w styczniu, to bym od razu kupiła a nie się rok zastanawiała nad kupnem suszarki do ubrań :bash:

no dobra widzę że żona mi konto podkrada :) i się tu udziela :)

Meli to chyba czuła pismo (żonę) nosem, że się na koteczka z pazurkami nie rzuciła :lol2:

Zatem bez zbereźności witamy nowych na pokładzie. Tylko dajcie się jakoś żono od męża i mężu od żony odróżnić ;)

Ej, Panie - nie schodźcie z tematu kosmetyków- co za fajne cuda macie? Pytam, bo nawet jak wyjdę pomalowana, to słabo to widać cholera. W kosmetycznym ostatnio kupiłam konturówko-pomadkę "raziwzrok" po tym, jak pani powiedziała, że skoro tylko rzęsy maluję, to mogę zaszaleć z ustami:evil:

Zaraz szykuję moją listę kosmetykowych must have :yes:

... najgorsze jest to ze wczesniej kupialm sporo inglotowych i teraz nie mam co z tym zrobic (nieuzywane ani pol razu!!)...;)

No właśnie Ci to miałam podsunąć - sprzedawaj :yes:

Hejka Asia i inne laski

Ann jakie masz lakiery z inglota, mogę odkupić, ciuchy kupujemy to i lakiery można co, wklej u mnie fotki z kolorami

Hejo Reni :bye:

...Po wczorajszym trochę sobie folgowałam:D

A że co po wczorajszym? Ciebie też mąż na złą drogę sprowadził? :evil: :lol2:

ok...cyknelam ale zdjecia nie oddaja kolorow ;)

podaje z numerkami, mozna sobie wygooglowac :)

1. moj ulubiony zestaw, kazdy uzyty po dwa razy!! ;) po czym zakupilam identyczne sephorowe :)

[ATTACH=CONFIG]260239[/ATTACH]

356 (taki jakby...brzoskwiniowy?delikatny roz) 364 (piekny szary) 969 (mietowy), do tego mam jeszcze taki w kolorze cappucino (366), ale narazie jest w uzyciu :rolleyes:

2. te kolory okazaly sie kompletna klapa ;) tzn na moich pazurach wygladaja...slabo ;) uzyte doslownie jeden raz ;)

[ATTACH=CONFIG]260240[/ATTACH]

980 (soczysty pomaranczowy) 956 (kremowy fioletowy...sliczy:)) 938 (fioletowy/fuksja?troche sie mieni)

3. z tego zestawu

ten z sephory uzyty raz, kolor chybiony (intensywny roz wpadajacy w czerwien z drobinkami)

pozostale dwa uzywane czesciej, ale w sumie nie wiem dlaczego ;)

725 (ceglasty) oraz 802 (ciemna karminowa czerwien)

lakiery INGLOT1-001.jpg

lakiery INGLOT3-001.jpg

lakiery INGLOT2-001.jpg

ok...cyknelam ale zdjecia nie oddaja kolorow ;)

podaje z numerkami, mozna sobie wygooglowac :)

1. moj ulubiony zestaw, kazdy uzyty po dwa razy!! ;) po czym zakupilam identyczne sephorowe :)

[ATTACH=CONFIG]260239[/ATTACH]

356 (taki jakby...brzoskwiniowy?delikatny roz) 364 (piekny szary) 969 (mietowy), do tego mam jeszcze taki w kolorze cappucino (366), ale narazie jest w uzyciu :rolleyes:

2. te kolory okazaly sie kompletna klapa ;) tzn na moich pazurach wygladaja...slabo ;) uzyte doslownie jeden raz ;)

[ATTACH=CONFIG]260240[/ATTACH]

980 (soczysty pomaranczowy) 956 (kremowy fioletowy...sliczy:)) 938 (fioletowy/fuksja?troche sie mieni)

3. z tego zestawu

ten z sephory uzyty raz, kolor chybiony (intensywny roz wpadajacy w czerwien z drobinkami)

pozostale dwa uzywane czesciej, ale w sumie nie wiem dlaczego ;)

725 (ceglasty) oraz 802 (ciemna karminowa czerwien)

W aktualnym stanie psychicznym podprowadziłabym Ci zestaw nr 3;) Koleżanka manicurzystka zwraca bardzo na odcień skóry - już zaczynam łapać, w czym źle wyglądam ale tak, jak pisałaś - czasami to kwestia opalenizny:)

Szary z opcji 1 też mi się bardzo podoba.