aniqa1982 15.05.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja uwielbiam lakiery :yes:Mam też chyba z milion ........... a już na pewno z 20 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 z cudow polecam korektor loreal lumi touche magique i puderek isadora velvet touche compact - te dwie rzeczy i mozna wychodzic do tego tuszyk tez z isadora (dla wrazliwcow o lichych rzesach) ew jakis cien ust nie maluje (okropnie wygladam wymalowana szminka!!) tylko pomadka ochronna lub jakis blyszczyk bez koloru a z mocnymi kolorami to wole na pazurach poszalec ostatnio wlasnie zakupilam TRYLION lakierow sephora - jeszcze nigdy mi sie zadnymi lepiej nie malowalo! jedno pociagniecie i juz! ile to ja sie zawsze musialam namordowac z ilglotem a najgorsze jest to ze wczesniej kupialm sporo inglotowych i teraz nie mam co z tym zrobic (nieuzywane ani pol razu!!)... ja uwielbiam lakiery:yes:Mam też chyba z milion ........... a już na pewno z 20 ! Witajcie w klubie - a zdarza się wam czasem dubel? Mnie notorycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.05.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ja uwielbiam lakiery :yes:Mam też chyba z milion ........... a już na pewno z 20 ! Witajcie w klubie - a zdarza się wam czasem dubel? Mnie notorycznie.. tak mam milio a ostatnio nie maluję bo ciągle coś robie w domu i wnerwia mnie ze sa "nieidealne":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Witajcie w klubie - a zdarza się wam czasem dubel? Mnie notorycznie.. no ja mam wlasnie podublowane kolory inglotowe i sephorowe, tzn nie sa identyczne ale baaardzo podobne oraz kilka odcieni zupelnie nie dla mnie (chyba ze bym sie na mahon opalila) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.05.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Z kosmetykami ja nie pomogę ja raczej naturalny i delikatny makijaż, maskowanie worów pod oczami. Kiedyś nagminnie kupowałam lakiery a teraz z dzieckiem w domu i ogrodzie to wole nie malować bo mnie wkurza jak Ann że nie są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja podkladow nie uzywam..jak juz to tusz do rzes..czasami cien na powieki i tyle w temacie. a lakierow do paznokci tez mam mnostwo..nawet oczojebne odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Hejka Asia i inne laski Ann jakie masz lakiery z inglota, mogę odkupić, ciuchy kupujemy to i lakiery można co, wklej u mnie fotki z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Mnie ostatnio ciągnie do czerwieni. O, proszę - jak dzisiaj pracowałam;) http:0/841/1t0hx.jpg Doopa- nie oddaje koloru:( Edytowane 15 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 laaadne reni - obfoce i wrzuce wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mnie ostatnio ciągnie do czerwieni. O, proszę - jak dzisiaj pracowałam;) widac.... szczegolnie w tle fm i avatar ivy przez to zdjecie to i mnie wziela chec na pomalowanie pazurkow na jakis kolorek..bo mam bezbarwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 widac.... szczegolnie w tle fm i avatar ivy Wiedziałam, że któraś się dopatrzy;) Po wczorajszym trochę sobie folgowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ktoras... i musialam to byc ja ...matko znowu ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ktoras... i musialam to byc ja ...matko znowu ja... Z dużym prawdopodobieństwem obstawiałam sprytną blondynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Czyli Asie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Czyli Asie Ta, co sprytna, to już wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 hihi chyba na stałe, cały wątek przeczytałam i gdybym trafiła tutaj gdzieś mniej więcej w styczniu, to bym od razu kupiła a nie się rok zastanawiała nad kupnem suszarki do ubrań no dobra widzę że żona mi konto podkrada i się tu udziela Meli to chyba czuła pismo (żonę) nosem, że się na koteczka z pazurkami nie rzuciła Zatem bez zbereźności witamy nowych na pokładzie. Tylko dajcie się jakoś żono od męża i mężu od żony odróżnić Ej, Panie - nie schodźcie z tematu kosmetyków- co za fajne cuda macie? Pytam, bo nawet jak wyjdę pomalowana, to słabo to widać cholera. W kosmetycznym ostatnio kupiłam konturówko-pomadkę "raziwzrok" po tym, jak pani powiedziała, że skoro tylko rzęsy maluję, to mogę zaszaleć z ustami:evil: Zaraz szykuję moją listę kosmetykowych must have ... najgorsze jest to ze wczesniej kupialm sporo inglotowych i teraz nie mam co z tym zrobic (nieuzywane ani pol razu!!)... No właśnie Ci to miałam podsunąć - sprzedawaj Hejka Asia i inne laski Ann jakie masz lakiery z inglota, mogę odkupić, ciuchy kupujemy to i lakiery można co, wklej u mnie fotki z kolorami Hejo Reni ...Po wczorajszym trochę sobie folgowałam:D A że co po wczorajszym? Ciebie też mąż na złą drogę sprowadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Asia...ty to potrafisz tym muliticytatem poleciec, a ja czytajac mam niezla frajde... ty i te twoje teksty:lol2: ma sie tego nosa co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Zaraz szykuję moją listę kosmetykowych must have A że co po wczorajszym? Ciebie też mąż na złą drogę sprowadził? Oj tam zaraz - nie ma tak cudnie - budowa mnie pokonała:( Czekam na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ok...cyknelam ale zdjecia nie oddaja kolorow podaje z numerkami, mozna sobie wygooglowac 1. moj ulubiony zestaw, kazdy uzyty po dwa razy!! po czym zakupilam identyczne sephorowe [ATTACH=CONFIG]260239[/ATTACH] 356 (taki jakby...brzoskwiniowy?delikatny roz) 364 (piekny szary) 969 (mietowy), do tego mam jeszcze taki w kolorze cappucino (366), ale narazie jest w uzyciu 2. te kolory okazaly sie kompletna klapa tzn na moich pazurach wygladaja...slabo uzyte doslownie jeden raz [ATTACH=CONFIG]260240[/ATTACH] 980 (soczysty pomaranczowy) 956 (kremowy fioletowy...sliczy:)) 938 (fioletowy/fuksja?troche sie mieni) 3. z tego zestawu ten z sephory uzyty raz, kolor chybiony (intensywny roz wpadajacy w czerwien z drobinkami) pozostale dwa uzywane czesciej, ale w sumie nie wiem dlaczego 725 (ceglasty) oraz 802 (ciemna karminowa czerwien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ok...cyknelam ale zdjecia nie oddaja kolorow podaje z numerkami, mozna sobie wygooglowac 1. moj ulubiony zestaw, kazdy uzyty po dwa razy!! po czym zakupilam identyczne sephorowe [ATTACH=CONFIG]260239[/ATTACH] 356 (taki jakby...brzoskwiniowy?delikatny roz) 364 (piekny szary) 969 (mietowy), do tego mam jeszcze taki w kolorze cappucino (366), ale narazie jest w uzyciu 2. te kolory okazaly sie kompletna klapa tzn na moich pazurach wygladaja...slabo uzyte doslownie jeden raz [ATTACH=CONFIG]260240[/ATTACH] 980 (soczysty pomaranczowy) 956 (kremowy fioletowy...sliczy:)) 938 (fioletowy/fuksja?troche sie mieni) 3. z tego zestawu ten z sephory uzyty raz, kolor chybiony (intensywny roz wpadajacy w czerwien z drobinkami) pozostale dwa uzywane czesciej, ale w sumie nie wiem dlaczego 725 (ceglasty) oraz 802 (ciemna karminowa czerwien) W aktualnym stanie psychicznym podprowadziłabym Ci zestaw nr 3;) Koleżanka manicurzystka zwraca bardzo na odcień skóry - już zaczynam łapać, w czym źle wyglądam ale tak, jak pisałaś - czasami to kwestia opalenizny:) Szary z opcji 1 też mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts