Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

co do lakierów ( mam z 30? ) chyba... w ingloty się już nie bawię odkąd rok temu użyłam essie - nie wiem czy znacie? z top coat trzymają się tydzień, idealnie się nakładają:)

O! no to ja sobie na jakiś zapoluję. Tylko jakiego koloru ja jeszcze nie mam? :confused:

Reni - jest coś jeszcze na tapecie, czy wszystko wyprzedane?

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety kupiłam 3 czerwone, szlag. Ten szary teraz masz na paznokciach?

teraz na pazurach mam jedynie odzywke z inglota (wygladzajaca bruzdy czy jakos tak) tej sie na pewno nie pozbede :) schnie w 10 sec i w awaryjnych sytuacjach ratuje wyglad paznokci ;)

co do lakierów ( mam z 30? ) chyba... w ingloty się już nie bawię odkąd rok temu użyłam essie - nie wiem czy znacie? z top coat trzymają się tydzień, idealnie się nakładają:)

tez niedawno odkrylam ta marke, kupujac korektory od babki na all, miala akurat kilka kolorow i kupilam piekny JUZIOWY (kolor funny face) za 19,9 (nowy!) :D i z miejsca sie zakochalam :)

Ann ja zestaw numer jeden tylko cenę podaj

zaklepane...a co do ceny...po 19 bedzie ok? sa absolutnie nowe (dwa razy malowane pazury na rekach) i swieze bo niedawno je kupilam ;)

najlepszy saly hansen - ale ostatnio z braku laku kupiłam golden rose i powiem że jak za 8 zł to jest ok.

Jeszcze selche vite wiem, że polecany i robi mega połysk - ale chyba tylko na allegro do kupienia.

ten pierwszy to chyba w superpharmie do kupienia...jak tam wejde to zgine...zawsze omijalam tam lakiery szerokim lukiem a tu masz...kiedy ta promo na essie? ;)

najlepszy saly hansen - ale ostatnio z braku laku kupiłam golden rose i powiem że jak za 8 zł to jest ok.

Jeszcze selche vite wiem, że polecany i robi mega połysk - ale chyba tylko na allegro do kupienia.

aaa...to moze jeszcze jakis preparat do skorek polecacie? bo moje sa okropne i w dodatku poobdzierane, zgryzione, suche...poki co kupilam jakis olejek w sephorze (z taka gabeczka w srodku), ale nie wiem co do skorek kupic? :)

Saly Hansen uwielbiam - mam teraz jeden nr 85 i jest po prostu niezniczczalny - żaden nie trzyma się dłużej, niż ten.

Mam też jedną fanaberię - serum Hydra Beauty - muszę sobie na nie zasłużyć, bo drogie toto ale słowo daję - nic nie pachnie lepiej i nie robi lepiej na skórę.

Polecam też Ziaja kozie mleko do rąk - uwielbiam, a nie daje po kieszeni:)

Asia, ten liner loreala mnie zaintrygował:yes:

Możemy się powymieniać szminkami - też mam fazę na wyraźne usta ostatnio;)

Edytowane przez _Chloe_