asiazett 15.05.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 co do lakierów ( mam z 30? ) chyba... w ingloty się już nie bawię odkąd rok temu użyłam essie - nie wiem czy znacie? z top coat trzymają się tydzień, idealnie się nakładają O! no to ja sobie na jakiś zapoluję. Tylko jakiego koloru ja jeszcze nie mam? Reni - jest coś jeszcze na tapecie, czy wszystko wyprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ann ja zestaw numer jeden tylko cenę podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Asia mój naj to essie fiji i bahama mama - chociaż ostatnio w pomarańcze uderzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja dziś wystawilam dla dziewczynki ale na twoja chyba za duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ok 2 warstwy+top coat i tydzień z głowy. a jaki top coat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No to ustalamy nowy porządek, u mnie handulemy ciuchami a u Asi kosmetykami:lol2::lol2: Asia jak sie zaczęłam rządzić u ciebie to mnie wywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 najlepszy saly hansen - ale ostatnio z braku laku kupiłam golden rose i powiem że jak za 8 zł to jest ok.Jeszcze selche vite wiem, że polecany i robi mega połysk - ale chyba tylko na allegro do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 No to ustalamy nowy porządek, u mnie handulemy ciuchami a u Asi kosmetykami:lol2::lol2: Asia jak sie zaczęłam rządzić u ciebie to mnie wywal Deal! - ja 110 + to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Niestety kupiłam 3 czerwone, szlag. Ten szary teraz masz na paznokciach? teraz na pazurach mam jedynie odzywke z inglota (wygladzajaca bruzdy czy jakos tak) tej sie na pewno nie pozbede schnie w 10 sec i w awaryjnych sytuacjach ratuje wyglad paznokci co do lakierów ( mam z 30? ) chyba... w ingloty się już nie bawię odkąd rok temu użyłam essie - nie wiem czy znacie? z top coat trzymają się tydzień, idealnie się nakładają tez niedawno odkrylam ta marke, kupujac korektory od babki na all, miala akurat kilka kolorow i kupilam piekny JUZIOWY (kolor funny face) za 19,9 (nowy!) i z miejsca sie zakochalam Ann ja zestaw numer jeden tylko cenę podaj zaklepane...a co do ceny...po 19 bedzie ok? sa absolutnie nowe (dwa razy malowane pazury na rekach) i swieze bo niedawno je kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ja dziś wystawilam dla dziewczynki ale na twoja chyba za duze gdyby moje male bylo wieksze to od razu wzielabym spodnie a nie masz jakis rzeczy na 98/104? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 najlepszy saly hansen - ale ostatnio z braku laku kupiłam golden rose i powiem że jak za 8 zł to jest ok. Jeszcze selche vite wiem, że polecany i robi mega połysk - ale chyba tylko na allegro do kupienia. ten pierwszy to chyba w superpharmie do kupienia...jak tam wejde to zgine...zawsze omijalam tam lakiery szerokim lukiem a tu masz...kiedy ta promo na essie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 najlepszy saly hansen - ale ostatnio z braku laku kupiłam golden rose i powiem że jak za 8 zł to jest ok. Jeszcze selche vite wiem, że polecany i robi mega połysk - ale chyba tylko na allegro do kupienia. aaa...to moze jeszcze jakis preparat do skorek polecacie? bo moje sa okropne i w dodatku poobdzierane, zgryzione, suche...poki co kupilam jakis olejek w sephorze (z taka gabeczka w srodku), ale nie wiem co do skorek kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ann stoi, podaj numer konta , jutro przeleje ci kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.05.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 do skórek mam z superpharm jakiś no name + maść ochronna z wit A hasco -leknajważniejsze chyba, żeby je nie usuwać, nie wycinać - tylko raz w tyg preparat zmiękczający i odsunąć patyczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ann - taki rozmiar to ja mam kilka rzeczy - prześlę Ci na maila, co? Pisałam o kremie do skórek z Avonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Saly Hansen uwielbiam - mam teraz jeden nr 85 i jest po prostu niezniczczalny - żaden nie trzyma się dłużej, niż ten. Mam też jedną fanaberię - serum Hydra Beauty - muszę sobie na nie zasłużyć, bo drogie toto ale słowo daję - nic nie pachnie lepiej i nie robi lepiej na skórę. Polecam też Ziaja kozie mleko do rąk - uwielbiam, a nie daje po kieszeni:) Asia, ten liner loreala mnie zaintrygował Możemy się powymieniać szminkami - też mam fazę na wyraźne usta ostatnio;) Edytowane 15 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mam też jedną fanaberię - serum Hydra Beauty - muszę sobie na nie zasłużyć, bo drogie toto ale słowo daję - nic nie pachnie lepiej i nie robi lepiej na skórę. Sprawdziłam cenę. Zbieram szczenę z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 kozie mleko tez uzywam a w porzadne serum to powinnam chyba zainwestowac...bo teraz uzywam tylko na noc z iwostinu hydriata tylko czy na prawde warto...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Chloe - 4 U http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC054255_zpsfa4a0322.jpg Malaga, Miss sporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Ann - taki rozmiar to ja mam kilka rzeczy - prześlę Ci na maila, co? Pisałam o kremie do skórek z Avonu... oki oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts