ivy17 15.05.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Saly Hansen uwielbiam - mam teraz jeden nr 85 i jest po prostu niezniczczalny - żaden nie trzyma się dłużej, niż ten. ) tez go mam jako jeden z nielicznych jest na tyle"gęsty" ze kryje moje białe końcówki paznokci . Niestety mam problem bo większość ich nie kryje. Czasem są fajne bo nie muszę malować ich do frencha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 dobra...ide na film zakupilam wilka z wall street moze dotrwam do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.05.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Chloe - 4 U http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC054255_zpsfa4a0322.jpg Malaga, Miss sporty http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/845/3rhx8.jpg ten też piękny A serum kupuje raz na ruski rok ale mówię Wam - pachnie jak najlepsza psychoterapia;) -- Jeśli jesteśmy przy kosmetykach naturalnych, Biały Jeleń jest u nas TOP ONE - dzieć atopik - kąpiemy go tylko w jeleniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 O cholera! a tutaj kosmetycznie i tez handel ze tez ja nie moge dolaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ze tez ja nie moge dolaczyc Jak nie możesz? Co byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.05.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 nie oplaca sie z wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Hej laski:) O jak tu fajnie kolorowo i pachnąco:) I handel kwitnie... Ja odkąd zakupiłam pierwszy lakier rimmel zakochałam się i tylko takie kupuję A polecicie mi jakiś tusz fajny? Najważniejsze wymaganie: ma nie sklejać rzęs:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Dusia załącznik nie działa Kochana, Twoje kosmetyki to równowartość mojego samochodu Czyli tuszy mamy 3 typy: - Isadora, od Ann (a który konkretnie?) - L'oreal Double extension, od asiazett - i Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks, od Duś Meli zdjęcia możesz wrzucać, a wysyłkę dokonać w czerwcu jak będziesz w pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.05.2014 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Fajowa Kamizelka A wiecie, że nawet się ostatnio odważyłam umyć głowę tylko odżywką (też się staram nabywać te bez sls'ów ) i to działa. Szampon używam okazjonalnie Idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.05.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dzień dobryJa ostatnio myję głowę odżywka szampon odżywkaAsia jak masz fotki ciuszków to mi prześlij ja potrzebuje tak 104, 110 dla mojej małej urwisicy tylko ona długa a chuda bo Reni na nią za duże jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.05.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o tusze do rzęs, polecam Loreal Telescopic fals lash - przetestowałam już mnóstwo izawsze do niego wracam. Raz kiedyś dostałam próbkę H. Rubenstein i też była bardzo fajna:) Edytowane 16 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 zaczeam dzien od drobnych zakupów dla pazurków eveline 8w1 + krem kozie mleko bo nie lubie jak duś jak coś mi się klei Muszę jeszcze po ten balsam skończyć do sephory Kamizelka super, muszę sobie kupić coś z takimi drobnymi pikowaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 u mnie nr ONE jest Diorshow iconic - rzęsy lalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 dusia - niezly wyklad szkoda ze wiekszosc nie na moja kieszen nawet la roche jest dla mnie dosc droga marka ale uzywam a na vichy mam uczulenie do oczyszczania zel effaclar plus plyn miclearny tez z la roche, ale zdecydowanie lepszy byl tonik do demakijazu z nuxe na bazie trzech roz - zmywal wszystko i dokladnie a z balsamow - najzyklejszy nivea q10 ujedrniajacy - ladnie sie wchlania, nie zostawia 'gluta' Dusia załącznik nie działa Kochana, Twoje kosmetyki to równowartość mojego samochodu Czyli tuszy mamy 3 typy: - Isadora, od Ann (a który konkretnie?) - L'oreal Double extension, od asiazett - i Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks, od Duś Meli zdjęcia możesz wrzucać, a wysyłkę dokonać w czerwcu jak będziesz w pl... ja uzywam tuszu Build-up Volume with PANTHENOL albo HYPO-ALLERGENIC - nie sklejaja rzes, sa bardzo delikatne (ja mam dosc cienkie i krotkie rzesy, inne tusze sa za ciezkie, albo maja kosmiczne i grube szczoty) szukam jeszcze idealnego podkadu kupilam ten z loreala ale jak dla mnie jest zbyt kryjacy na codzien uzywam tez isadora hydralight i asiu - nie uzywaj codziennie tych silikonow (bazy pod meka up) bo one skutecznie zatykaja pory i problemy gwarantowane tez sie w nich zakochalam i uzywalam nawet pod zwykly make up, a teraz nie moge dojsc ze skora do ladu jak go raz na 2 tyg uzyje zwlaszcza tego z drobinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Dobry dzien a ja czesto i gesto wracam do tego tuszu http://i.pinger.pl/pgr109/eb9f48fa001fdda84d8792f6/maybelline_one_by_one.jpg i do tego kredka czarna http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/1760_250.jpg Edytowane 16 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dziewczyny tyle tego wymieniacie ze co chwile na google musze wchodzic zeby zobaczyc o czym piszecie ja to wzrokowiec..musze widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.05.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dziewczyny tyle tego wymieniacie ze co chwile na google musze wchodzic zeby zobaczyc o czym piszecie ja to wzrokowiec..musze widziec mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 rozumem ze dzieciaki? czy ty tez pare zlaman zaliczylas? bo ja...tfutfu zadnego Nie kochana. To mój wynik. Jak doliczyc do tego złamania całej mojej rodzinki ( tylko ja, mąz i dzieciaki) to wyjdzie tego cos około 18. Mój rodzony brat to dopiero rekordzista. Miał przyjemnośc się połamać już 23 razy. Co do kosmetyków laski, to się nie wypowiadam. Siedzę cicho za zasłonką i palę buraka. Wy naprawdę tego wszystkiego uzywacie ?????????????????????????????????????????? Mam pytanie. To kiedy udaje Wam się wyjść z lazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 mam to samo dziewczyny musza naniesc poprawki... dodac zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mam pytanie. To kiedy udaje Wam się wyjść z lazienki ? Rano wchodze... 10 minut z ubieraniem i malowaniem.. i wychodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts