Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

Saly Hansen uwielbiam - mam teraz jeden nr 85 i jest po prostu niezniczczalny - żaden nie trzyma się dłużej, niż ten.

)

tez go mam :-) jako jeden z nielicznych jest na tyle"gęsty" ze kryje moje białe końcówki paznokci . Niestety mam problem bo większość ich nie kryje. Czasem są fajne bo nie muszę malować ich do frencha ;-)

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/845/3rhx8.jpg

ten też piękny

A serum kupuje raz na ruski rok ale mówię Wam - pachnie jak najlepsza psychoterapia;)

--

Jeśli jesteśmy przy kosmetykach naturalnych, Biały Jeleń jest u nas TOP ONE - dzieć atopik - kąpiemy go tylko w jeleniu;)

Dusia załącznik nie działa :(

Kochana, Twoje kosmetyki to równowartość mojego samochodu :rolleyes: :lol2:

Czyli tuszy mamy 3 typy:

- Isadora, od Ann (a który konkretnie?)

- L'oreal Double extension, od asiazett ;)

- i Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks, od Duś

Meli zdjęcia możesz wrzucać, a wysyłkę dokonać w czerwcu jak będziesz w pl... :)

dusia - niezly wyklad ;) szkoda ze wiekszosc nie na moja kieszen ;) nawet la roche jest dla mnie dosc droga marka ale uzywam ;) a na vichy mam uczulenie ;)

do oczyszczania zel effaclar plus plyn miclearny tez z la roche, ale zdecydowanie lepszy byl tonik do demakijazu z nuxe na bazie trzech roz - zmywal wszystko i dokladnie :)

a z balsamow - najzyklejszy nivea q10 ujedrniajacy - ladnie sie wchlania, nie zostawia 'gluta' ;)

Dusia załącznik nie działa :(

Kochana, Twoje kosmetyki to równowartość mojego samochodu :rolleyes: :lol2:

Czyli tuszy mamy 3 typy:

- Isadora, od Ann (a który konkretnie?)

- L'oreal Double extension, od asiazett ;)

- i Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks, od Duś

Meli zdjęcia możesz wrzucać, a wysyłkę dokonać w czerwcu jak będziesz w pl... :)

ja uzywam tuszu Build-up Volume with PANTHENOL albo HYPO-ALLERGENIC - nie sklejaja rzes, sa bardzo delikatne (ja mam dosc cienkie i krotkie rzesy, inne tusze sa za ciezkie, albo maja kosmiczne i grube szczoty)

szukam jeszcze idealnego podkadu ;) kupilam ten z loreala ale jak dla mnie jest zbyt kryjacy ;) na codzien uzywam tez isadora hydralight :)

i asiu - nie uzywaj codziennie tych silikonow (bazy pod meka up) bo one skutecznie zatykaja pory i problemy gwarantowane ;) tez sie w nich zakochalam i uzywalam nawet pod zwykly make up, a teraz nie moge dojsc ze skora do ladu jak go raz na 2 tyg uzyje ;) zwlaszcza tego z drobinkami ;)

rozumem ze dzieciaki? czy ty tez pare zlaman zaliczylas? ;) bo ja...tfutfu zadnego ;)

Nie kochana.

To mój wynik.

Jak doliczyc do tego złamania całej mojej rodzinki ( tylko ja, mąz i dzieciaki) to wyjdzie tego cos około 18.

Mój rodzony brat to dopiero rekordzista.

Miał przyjemnośc się połamać już 23 razy.

Co do kosmetyków laski, to się nie wypowiadam.

Siedzę cicho za zasłonką i palę buraka.

Wy naprawdę tego wszystkiego uzywacie ??????????????????????????????????????????

Mam pytanie.

To kiedy udaje Wam się wyjść z lazienki ?:eek: