_Chloe_ 16.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Nie kochana. To mój wynik. Jak doliczyc do tego złamania całej mojej rodzinki ( tylko ja, mąz i dzieciaki) to wyjdzie tego cos około 18. Mój rodzony brat to dopiero rekordzista. Miał przyjemnośc się połamać już 23 razy. Co do kosmetyków laski, to się nie wypowiadam. Siedzę cicho za zasłonką i palę buraka. Wy naprawdę tego wszystkiego uzywacie ?????????????????????????????????????????? Mam pytanie. To kiedy udaje Wam się wyjść z lazienki ? Ania - makijaż 5 minut dziennie - toaleta 15 - więcej czasu nie mam, choćbym na głowie stanęła. Mam dwa kremy, jedno serum, jeden balsam, jedną odżywkę do włosów. Z makijażowych: jeden tusz, 3 cienie w 1, jeden podkład, jedna kredka, dwie pomadki. Lakierów dużo al tak, jak pisałam - mam krećka. To chyba i tak mało jak na przeciętną babkę Mam taką zasadę - lepiej mieć mniej ale takich, jakie lubię i wykorzystywać je do końca - kiedyś często wyrzucałam coś, co się przeterminowało. Obecnie nie mam tego problemu (nie licząc lodówki - tej sztuki jeszcze nie opanowałam). Raz na 2 m-ce fryzjer i co 3 tyg. skórki. Mari, zlicz, czego używasz - na pewno w 5 się nie zamkniesz:) Edytowane 16 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 diorshow iconic [ATTACH=CONFIG]260394[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Rano wchodze... 10 minut z ubieraniem i malowaniem.. i wychodze noo...z tym ubieraniem roznie bywa...czasami zajmuje to 2 min a czasami...ehh potrafie 5 razy koszulke przebrac bo cos mi nie pasuje ;P a to potem spodnie nie takie...no nie ma to jak zmienic dzinsy na dzinsy a potem ubrac ZNOWU te ulubione - dzinsy a potem to juz z gorki...ktore buty, ktora kurtka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 To kiedy udaje Wam się wyjść z lazienki ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Aaaaa bo Ty Ann to taka strojnisia ja nie przykuwam do tego uwagi.. biore i musi pasowac..jak nie to i tak kurtka mnie zasloni... nie mam czasu na przebieranki z rana pod kurtka pewnie wygladam jak dziwadlo..ale co tam.... nikt nie widzi ostatnio ubralam sie tak jak wyzej..nikt nie widzi co pod kurtka... jestem w miescie i dzwoni kumpela czy moge podjechac do niej na pol godz i z dziecmi zostac... oki pojechalam... zapomnialam ze mam na sobie stanik i bluzke przeswitujaca-perfidnie stanik czarny, bluzka biel ona oczy, ja oczy...jej maz :rotfl: Edytowane 16 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.05.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Aaaaa bo Ty Ann to taka strojnisia ja nie przykuwam do tego uwagi.. biore i musi pasowac..jak nie to i tak kurtka mnie zasloni... nie mam czasu na przebieranki z rana pod kurtka pewnie wygladam jak dziwadlo..ale co tam.... nikt nie widzi ostatnio ubralam sie tak jak wyzej..nikt nie widzi co pod kurtka... jestem w miescie i dzwoni kumpela czy moge podjechac do niej na pol godz i z dziecmi zostac... oki pojechalam... zapomnialam ze mam na sobie stanik i bluzke przeswitujaca-perfidnie stanik czarny, bluzka biel ona oczy, ja oczy...jej maz : :rotfl::rotfl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 :oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 nikt nie pobije Reni i jej stroju jak zawozi dzieci do szkoły :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ooo to o tym nie slyszlalam... Renia!!! jaki to stroj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Stanik ? Jaki stanik ?????? Rano jak lecę z obłędem w oczach to często zapominam o tym drobiazgu, który zakładam na swoje "drobiazgi" Efekt ? Erekcja u wychowawcy, podbite oczy, cyc wkręcony w kierownicę. Mam zliczyć ? Powaznie Chloe ? No to usiądźcie wygodnie bo to będzie widok straszny i być może skończy się traumą, u wielu z Was. Lecim : Szampon do włosów: http://leclerc.com.pl/sklep/img_items/b/307/30703.jpg Odzywka : http://www.drogeriatulipan.pl/fotky313/fotos/_vyrn_259ELSEVE-CEMENT-CERAMIDE-O.jpg Olejek do włosów: http://2.bp.blogspot.com/-5jVBzsy4_c4/UK9POxgnLeI/AAAAAAAABgc/UnzuKssc_LU/s1600/IMG_0033.JPG Płyn pod prysznic: http://3.bp.blogspot.com/-A-JOgh1CeCc/UxXTr-9U33I/AAAAAAAAEc8/2k-IW4pTcoY/s1600/P1040127.JPG Mydło: http://www.seven24.nq.pl/zdjecia/normal/2381_1.jpg I czasem jak zaszaleję to używam : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a5/Toiletpapier_(Gobran111).jpg/220px-Toiletpapier_(Gobran111).jpg No faktycznie ! Przekroczyłam 5 Wersja obrazkowa dla Meliski i Iv co by szukac tych suwenirów nie musiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mari..jak ciebie mam zadowolic to poprawie sie Biustonosz - BH moze byc? Jaki? ano taki: Biustonosz lub stanik - rodzaj bielizny dla kobiet służącej do przykrycia i podtrzymywania piersi. zrodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 tej części garderoby nie zapominam nigdy - ale zdarzyło mi się kilka razy przyjechać do pracy bez torby, portfela, kasy, telefonu... po prostu ubrałam się i wsiadłam w auto z kluczami (do auta) :lol2: ale się wtedy naga czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Meliska, wiem co to stanik ! Magda leno, kilka razy, jeszcze w ogólniaku, zdarzyło mi się zapomnieć majtek.Wyobrażasz sobie moje zdziwienie ( kolezanek również) gdy rozbierając się na wf, okazywało się, ze Ja taka przygotowana, ze normalnie przeżegnać się stopą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.05.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 o kurka blaszka... nie nadrobię za nic tylu stron poza tym nic z tego nie kumam kosmetyki to dla mnie za trudny temat... tusz - oriflame cienie - jakieś najtańsze z rossmanna podkład - maybelline pudes - miss sporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.05.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ooo to o tym nie slyszlalam... Renia!!! jaki to stroj? ja w szlafroku:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ciągle się zastanawiam co byłoby jakby jakaś nauczycielka akurat szla i prosiła na słówko - musiałbyś ją do samochodu zaprosić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 jaka strojnisio>! a takie 'problemy' to miewam jak kurtek juz sie nie nosi no chyba kazdy ma taki dzien ze nic na nim nie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 16.05.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 mężuś chyba nie będzie tu zaglądać, on buduję a ja szukam inspiracji do wykończenia i już kilka, dzięki wam, mam Meli to chyba czuła pismo (żonę) nosem, że się na koteczka z pazurkami nie rzuciła Zatem bez zbereźności witamy nowych na pokładzie. Tylko dajcie się jakoś żono od męża i mężu od żony odróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.05.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ciągle się zastanawiam co byłoby jakby jakaś nauczycielka akurat szla i prosiła na słówko - musiałbyś ją do samochodu zaprosić:lol2: ale ja podjeżdżam pod szkołę, wysadzam córkę i spindalam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.05.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ja jestem zniewolona nigdy nie ściągam stanika. No prawie... Do spania mam oczywiście sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts