lukasz69karolina 16.05.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 oooooo o stanikach to mi przypomniałyście że muszę sobie kupić koniecznie dziś nowy! jadę do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 mari - i nic? zadnego kremu czy dezodorantu?? to moj malzonek wiecej kosmetykow uzywa (no moze nie wiecej bo z twojej listy trzba wykreslic odzywke i ojelej do wlosow, mydlo w kostce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ja jestem zniewolona nigdy nie ściągam stanika. No prawie... Do spania mam oczywiście sportowy. do spania?! do spania tylko krotkie spodenki i koszulka (ze snoopy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Anka snoopy z HM? bo też mam dwie takie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Anka snoopy z HM? bo też mam dwie takie :lol2: mam jeszcze myszka miki z lidla i jedna we wzorki z re Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.05.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ja w szlafroku:lol2::lol2: ale ja podjeżdżam pod szkołę, wysadzam córkę i spindalam do domu A ja znam taką jedną paniusię, która też w koszuli nocnej dzieci do szkoły zawoziła... Do czasu, aż ktoś jej w dupkę wjechał. Delikatnie Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.05.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Dużo kawy na ten pracowity poranek? http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/lots-of-coffee_zpsd7e341ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 mam jeszcze myszka miki z lidla i jedna we wzorki z re oooo to jesteś tak samo seksi jak ja:lol2::lol2: w życiu bym się w satynę nie ubrała a fuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.05.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ...w życiu bym się w satynę nie ubrała a fuuuj Ze wzorem w panterkę i puszkowa lamóweczka, a do tego klapeczki na obcasiku? Że nie? Eeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 satyna moze byc zalozona jedynie na chwile na krotka chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 mari - i nic? zadnego kremu czy dezodorantu?? to moj malzonek wiecej kosmetykow uzywa (no moze nie wiecej bo z twojej listy trzba wykreslic odzywke i ojelej do wlosow, mydlo w kostce) No nieeeeeeeeeeeeeee...... Nie pisałyście nic o perfjumach tylko o gładziach i smarowidłach. Nie kremuję się, nie maluję, oczu nie robię, cycki mam swoje ( a pies je je....), silikonu nie wstrzykuję ( skończyła się promocja z Casto ). Psiknę się tu i ówdzie czyms co mam pod ręką. Uzywam szczotki do włosów. Na paznokciach u sadystki byłam tylko raz ( przed slubem). Do fryzjera chodzę tylko wtedy gdy ktos umarł, chrzci się, zaslubia kogoś lub zostaje komunistą, co wypada raz na firuncwancyś lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Satyna była powodem wypadku.Straszny to materiał...oj straszny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ze wzorem w panterkę i puszkowa lamóweczka, a do tego klapeczki na obcasiku? Że nie? Eeee... ze feeeee Asia to jak reklamówka na dpci:lol2: jedwab no to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 oooooo o stanikach to mi przypomniałyście że muszę sobie kupić koniecznie dziś nowy! jadę do sklepu Do La Perla :D:D Magdalena!!! chyba musze go znalezc u siebie i tam polazikowac Reni to faktycznie nie pobije cie strojem ja niestety musze wychodzic z auta zeby mloda do przedszkola wprowadzic, przebrac, wycalowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Owieczka... to ta kolezanka pewnie piersia jeszcze nie karmila.... ojj zobaczysz jak po tym sie pozmienia :lol2: Asia oooo tak!!!! Ty to wiesz czym mnie tutaj zwerbowac kawaaaaaaa mmmmmm Mari nie mow ze po ta satyne do sklepu jechalas i sie to wydarzylo wtedy najwazniejsze ze wyszlas z tego...fakt... bylo ciezko ale przezylas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.05.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Nie Melisko, to nie TEN wypadek. Co się w nocy przekręciłam to lądowałam, albo na podłodze albo mnie kołowrót przerzucał na poduszkę męża. Diabelski młyn i to na własne życzenie ! :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 oooo to jesteś tak samo seksi jak ja:lol2::lol2: w życiu bym się w satynę nie ubrała a fuuuj w satyne moze nie...ale w koronki to tak... za to ja mam dwie takie fajniaste i jestem seksi jak wy sowka i owieczki wersja z dlugimi spodniami http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Images/prodSmall/S_814609.jpgi z krotkimi http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Images/prodSmall/S_814630.jpg nie moglam sie zdecydowac :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Aaaaaaa takie cuda Marimag ale to jest dobre na chlopa... rece mu sie nie kleja tylko slizgaja gorzej z kobieta.... np tak jak u ciebie Edytowane 16 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Owieczka...w ciazy to i ja mialam wielgasne, jedrniaste i na miejscu po 2 ciazy i karmieniu zmienilo sie po 3 latach w kocu wszystko wraca do normy ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mel śpi w owieczkach:D taaa zainspirowalam sie twoim nickiem :D:D pomyslalam...dzieki tej pizamce bede blizej Owieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts