asiazett 17.05.2014 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Noooo, ta to się po świecie potrafi bujać gdzie Cię Ania niosło znowu? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Karola śliczna kiecka, tylko dla mnie trochę za krótka dla lakieromanniaczek - w superpharm Skorzystaj z kuponu LifeStyle 2+1: kupując 2 dowolne lakiery do paznokci spośród marek Sally Hansen, Astor, Rimmel lub Miss Sporty, trzeci lakier* otrzymasz ZA 1 GROSZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.05.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Karola śliczna kiecka, tylko dla mnie trochę za krótka dla lakieromanniaczek - w superpharm Skorzystaj z kuponu LifeStyle 2+1: kupując 2 dowolne lakiery do paznokci spośród marek Sally Hansen, Astor, Rimmel lub Miss Sporty, trzeci lakier* otrzymasz ZA 1 GROSZ! ooo - wlasnie sie jutro wybieram do pharmy, to z pewnoscia skorzystam i z lakierowych promo bo dzisiaj (asiuuu) - JADE PO ten DYWAN...no musze ruszyc dzieciowy przed wakacjami...bo malowanie NA PEWNO po...chyba ze to sama sobie zrobie;)...mam nadzieje ze jakosciowo bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.05.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 u nas w dalszym ciagu niebo zasnute chmurami i deszcz...co tu robic, co tu robic?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.05.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Witam... u nas Swieto Narodowe nie chce nam sie isc w pochodzie wiec wybywamy nad wodospad..w koncu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ... dla lakieromanniaczek - w superpharm Skorzystaj z kuponu LifeStyle 2+1: kupując 2 dowolne lakiery do paznokci spośród marek Sally Hansen, Astor, Rimmel lub Miss Sporty, trzeci lakier* otrzymasz ZA 1 GROSZ! Dobrze wiedzieć, bo akurat u nas dzisiaj wielkie otwarcie nowego centrum handlowego, w tym i Superpharm. Cywilizajca ... bo dzisiaj (asiuuu) - JADE PO ten DYWAN... ... mam nadzieje ze jakosciowo bedzie ok A ja mam nadzieję, że nie Podtrzymuję zdanie, że pomysł na pokój a dywan do paków na ścianie więc moja nadziej a jakości Jej ale się cudny dzionek zapowiada od 6 rano 13st. (Chociaż to Anglia wiec za chwilę może lać) U nas ciągle leje Więc wychodzi na to, że masz lepiej Meli, obcykaj wodospad, to też sobie kawałek świata zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Ann, dostałaś moje maile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.05.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Ann, dostałaś moje maile? juuuuz spraaaawdzam zawsze zapominam o outlooku odpisane Edytowane 17 Maja 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.05.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 a więc mili panie i panowie wypiję dziś kieliszka za Wasze zdrówko - stosunkowo miłego sobotniego wieczoru wszystkim życzę... uśmiech zostawiam i ruszam w tany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2014 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Usta jak malina. Udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Karolina już pewnie buty gubi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.05.2014 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A w ogóle to zapomniałam rano powiedzieć. Oczko na wadze mi znowu przeskoczyło w dół Wracam do gry! Znalazłam chyba dietę dla siebie. Dzisiaj nawet jadłam sobie babeczki z kokilek Aneta, idę do pokoju Twojego J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Brawo Asia - jaka jest Twoja recepta na spadek wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.05.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Hej dziewczynki...wrocilismy godzine temu...matko ale bylo zarabiscie! wspinaczka ojojoj... teraz odczuwam w nogach:lol2: ale te widoki:D nacykalam ponad 270zdjec plus 3 filmiki a i tak mysle ze za malo... niestety bateria od tego cykania padla.. na szczescie w drodze powrotnej do domu uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.05.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Månafossen wykonanie zdjecia moje prywatne. Az sama nie dowierzam ze tak mi sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jak pięknie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.05.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Oj racja.... ... jak wgram na neta to wam podam link do ogladniecia sobie... Edytowane 19 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Oj racja.... JPG jak wgram na neta to wam podam link do ogladniecia sobie... Wow - zabierz mnie ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.05.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wow - zabierz mnie ze sobą zapraszam do siebie i zabiore cie wlasnie tam! Teraz mamy w planie Kjerag... na Preikestolen juz bylismy, ale pojechalabym raz jeszcze (wejdz w google to zobaczysz o co chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.05.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 zapraszam do siebie i zabiore cie wlasnie tam! Teraz mamy w planie Kjerag... na Preikestolen juz bylismy, ale pojechalabym raz jeszcze (wejdz w google to zobaczysz o co chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts