Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karola śliczna kiecka, tylko dla mnie trochę za krótka :cool:

dla lakieromanniaczek - w superpharm Skorzystaj z kuponu LifeStyle 2+1: kupując 2 dowolne lakiery do paznokci spośród marek Sally Hansen, Astor, Rimmel lub Miss Sporty, trzeci lakier* otrzymasz ZA 1 GROSZ!

ooo - wlasnie sie jutro wybieram do pharmy, to z pewnoscia skorzystam i z lakierowych promo :)

bo dzisiaj (asiuuu) - JADE PO ten DYWAN...no musze ruszyc dzieciowy przed wakacjami...bo malowanie NA PEWNO po...chyba ze to sama sobie zrobie;)...mam nadzieje ze jakosciowo bedzie ok ;)

...

dla lakieromanniaczek - w superpharm Skorzystaj z kuponu LifeStyle 2+1: kupując 2 dowolne lakiery do paznokci spośród marek Sally Hansen, Astor, Rimmel lub Miss Sporty, trzeci lakier* otrzymasz ZA 1 GROSZ!

Dobrze wiedzieć, bo akurat u nas dzisiaj wielkie otwarcie nowego centrum handlowego, w tym i Superpharm. Cywilizajca :wave: ;)

...

bo dzisiaj (asiuuu) - JADE PO ten DYWAN...

...

mam nadzieje ze jakosciowo bedzie ok ;)

A ja mam nadzieję, że nie :p Podtrzymuję zdanie, że pomysł na pokój :yes: a dywan do paków na ścianie :no: więc moja nadziej a jakości :lol2:

Jej ale się cudny dzionek zapowiada od 6 rano 13st. (Chociaż to Anglia wiec za chwilę może lać):D

U nas ciągle leje :sick: Więc wychodzi na to, że masz lepiej ;)

Meli, obcykaj wodospad, to też sobie kawałek świata zobaczymy :D :lol2:

Hej dziewczynki...wrocilismy godzine temu...matko ale bylo zarabiscie!

wspinaczka ojojoj... teraz odczuwam w nogach:lol2: ale te widoki:D

nacykalam ponad 270zdjec plus 3 filmiki :oops: a i tak mysle ze za malo... niestety bateria od tego cykania padla.. :lol2: na szczescie w drodze powrotnej do domu uff