Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asiu taka piekna pogode dzisiaj mielismy, wiec sie udalo ze zdjeciami :)

oj upaly powyzej 20* :D:D:D

Nastepna trasa to bedzie na ta gore co na 1zdjeciu wyzej jest :)

Owieczka...jak tylko moje buciory dojda to tez zaczne terningi..chociaz wczorajsza i dzisiejsza wspinaczka to tak jakby cwiczenia na 2 tygodnie z glowy :lol2:

Edytowane przez Mmelisa

Kurcze, przypomniało mi się... :bash: potrzebuję Waszej pomysłowości - kreatywności znowu zaczerpnąć... ;)

Muszę skołować jakieś stroje ludowe: dla Zuzi, dla mnie i dla... Dara :bash: :bash: :bash:

W przedszkolu robią piknik rodzinny i każą się przebierać :( a temat dali niełatwy :mad:

Macie jakieś pomysły tudzież doświadczenia jak temat ugryźć... :cry:

Wymyśliłam na razie tyle: z chust w etno kwiaty uszyję spódniczki z tiulem pod spodem (wyjdzie coś na kształt Chleo ;)). Do tego jakaś bluzka z wyszywaniem i wianki - to ja i Zuzia. A Daro? Przecież w chusty ani w wianki się nie ubierze :lol2: Mało tego. Jeszcze wszystko muszę zrobić w jakiejś konspirze, bo jak on usłyszy o tej całej szopce to powie, że "pie...oli, nie idzie" :/

Ann - dywan bomba! Jak skrojony do pokoju :yes: Tylko może już na ścianie bez pasów. Tak jak jest jest super :D

:

no wlasnie :) dlatego jak go zobaczylam od razu wiedzialam ze musi byc MOJ :)

tylko faktycznie znowu problemem sa sciany...:/ ale o tym moze u mnie podyskutujemy ;)

:)