Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ubaw mieliśmy wszyscy. Naprawdę. Zgodziło sie chyba 12 rodziców i w takim składzie wystawialiśmy. Gdy się przebrali w stroje (ja byłam reżyserem ;)) to myślałam, że ze śmiechu nie wyjdziemy na scenie. Pomysłowość rodziców byłą porażająca. Naprawdę. Dziadek, babcia i bociek byli też super. Dzieci cieszyły się strasznie. Nie wiem jak będzie w tym roku, bo nie bardzo mam czas to ogarnąć, ale smerfy też powinny wyjść.

Ja pare lat temu przygotowałam scenariusz przedstawienia dla rodziców...dzieci miały mega niespodziankę, gdy zamiast aktorów wyszli rodzice..ich rodzice:D Piskom i oklaskom nie byo końca:D

A sama również brałam udział w niejednym przedstawieniu, co roku dla dzieci przygotowujemy jakąś bajkę. Radość dzieciaków bezcenna:D

Fajnie - jak ludzie są pozytywnie nastawieni to łatwo zrobić "coś z niczego" czyli przedstawienie bez aktorów profesjonalistów ;) jjana - od dzisiaj masz u mnie ksywę: Panie rezyseze :lol2:

Wierzę, że u mnie w grupie jest jeden baaaardzo nadgorliwy tatuś i podejrzewam, że z chęcią by się przebrał. I obawiam się, że smerf by go nie zaspokoił. Może prędzej smerfetka :lol2:

Edytowane przez asiazett