Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

asiazett [/b]wróciłam ze spotkania organizacyjnego. Tatusiowie mają większe poczucie humoru niż mi się wydawało. Szukamy białych legginsów w dużych rozmiarach, a ja na allegro zamawiam farbę do twarzy. Malowała któraś z Was? Nie wiem na ile to wystarcza. Mężczyźni szukają helu, żeby mówić cienkim głosem. Potrzebna jedna smerfetka i nie wiem czy w nawiązaniu do Conchity nie zostanie któryś z brodą ;)

Jak ja lubię ludzi, którzy mają do siebie dystans...

Ivy, może dla świetego spokoju i zeby więcej wtop nie było, machnij sobie jakies dziecko, co ?

Jjana, błagam !!! Nakręć film o facetach w rajtuzach!!

Plisssssssssssssss

Ilekroć ogladam balet, nie kryję ekscytacji tymi ichnimi...rajtuzami ;)

Facet w tym stroju jest tak mocno antykoncepcyjny, ze przy wiekszej ilości takich modeli, mam zapewnione zabezpieczenie na wiele lat.

Kolezanka Cię prosi :hug:

Duś podkolanówki za krótkie - niektórzy mają krótkie spodenki. Byłam dzisiaj w C&A, bo tam spore rozmiary, ale legginsy białe mają tylko z cekinami lub w parze z czarnymi.

Asiazett uwielbiam ten taniec :) Ależ ci maturzyści mają jaja :)

A farba do twarzy -28 ml na ile twarzy wystarczy? Kurczę, muszę już zamawiać.

... A w ogóle dzisiaj o 2,00 idę na wykład, bo u nas trwa 45 godzin non stop :)

Duś! Super :)

:wtf:

Weź spisz sobie ten tel do niego i jutro "za dnia" zadzwoń. Jak już ustalisz to zamów. Może przelew z koma zrobisz, albo zamów telefonicznie z przesyłka pobraniową, żeby już słał - czym prędzej :lol2:

asiazett [/b]wróciłam ze spotkania organizacyjnego. Tatusiowie mają większe poczucie humoru niż mi się wydawało. Szukamy białych legginsów w dużych rozmiarach, a ja na allegro zamawiam farbę do twarzy. Malowała któraś z Was? Nie wiem na ile to wystarcza. Mężczyźni szukają helu, żeby mówić cienkim głosem. Potrzebna jedna smerfetka i nie wiem czy w nawiązaniu do Conchity nie zostanie któryś z brodą ;)

Jak ja lubię ludzi, którzy mają do siebie dystans...

wow rewelacja :)

Ja malowałam twarze dzieciom sporo tej farby idzie sporo