Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeczytalam ten przepis, nic dziwnego ze mi umknal (w linijce zapisany jak zadanie z polskiego).

Na prawde jest taki super hiper dobry jak chwalicie? Po powrocie z PL sama wyproboje ale dam kozi ser off kors.

Asia no raczej!:hug:

Tak to jest z tą właśnie sałatką - nie uwierzysz, póki nie spróbujesz;)

Hejka laski:)

Kawa dzisiaj będzie?

Słuchajcie, macie takie świetne pomysly, to może i mnie poratujecie? Urządzam w sobotę kinder-garden-party.Planuję dzieciakom zrobić jakieś galeretki z owocami, lody oczywiście i myślałam podać im hamburgery z grila, m. proponował ognicho, tylko nie mam pojęcia co można dzieciakom zaoferować z ogniska. Mierząc wszystkich miarą mojej córki, kiełbasa nie wchodzi w grę;) Jak myślicie, co przygotować?

Może pianki albo ziemniaczki w sreberkach?

tez o piankach pomyslalam :D

jak ognisko to faktycznie fajnie smakuja ziemniaczki wyjete z niego...

szaszlyki z piersi z kurczaka na grillu bym tez zrobila...jakies owocowe szaszlyki (winogrono, malina, ananas, jagoda, truskawka) na stol:yes: pomysl fajny z tymi owocowymi bo mojej corci w przedszkolu tak kiedys zrobiono.. koktajl do tego i buzki zadowolone :D

jako slodkosci sprawdzaja sie tez fajnie muffinki udekorowane :)

dopiero do domku wrocilam..wiec odp pozniejsza....:)

Szaszłyki owocowe super!!! Nie pomyślałam, dzięki.

A ziemniaczki w sreberkach to trzeba wrzucić do ogniska i potem je wygrzebać, czy na patyku jakoś:rolleyes:

Kurcze pianki kiedyś dałam młodej na ognisko, ale albo nie umiały zrobić, albo nie nie wiem co, bo nie zasmakowały:(

Muffinki ma mi starsza córka przygotować, powtykamy motylki (bo motylki to temat przewodni imprezy;)) i będzie gitesowo.

A rodzicom może ten sernik zrobię co Asia przepis podawała:rolleyes: