Mmelisa 20.05.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 ja nadal czekam na buty...wiec z terningow nici, dopoki ich nie otrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 O kurcze. Bidulko, co Ty zrobisz jak już dotrą... Szipania bardzo dobrze mu powiedziałaś! High five! Chyba mu w pięty poszło... Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.05.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Przeczytalam ten przepis, nic dziwnego ze mi umknal (w linijce zapisany jak zadanie z polskiego). Na prawde jest taki super hiper dobry jak chwalicie? Po powrocie z PL sama wyproboje ale dam kozi ser off kors. Asia no raczej! Tak to jest z tą właśnie sałatką - nie uwierzysz, póki nie spróbujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.05.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Owieczka nie zmieniaj smaku kozim serem. Kup kostke zoltego i pokroj w kostke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.05.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Owieczka nie zmieniaj smaku kozim serem. Kup kostke zoltego i pokroj w kostke.. Ja ścieram na tarce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.05.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Też tak podejrzewam, że kozi zaburzy smak. Czyli mówicie, że smakuje lepiej niż brzmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2014 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 A może spać Ci się chciało, bo 2:00 w nocy była? Miałam zacząć dzień od winogronowej sałatki, a tu dupa, Daro przed pracą nie zastał winogron w biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 dobry jako 2ga ponownie Asiu jak o 2 w nocy..Dus robila wpis o 00:05 wg mojego zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.05.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 no to melduje sie i ja choc juz wczesniej zagladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hejka laski:) Kawa dzisiaj będzie? Słuchajcie, macie takie świetne pomysly, to może i mnie poratujecie? Urządzam w sobotę kinder-garden-party.Planuję dzieciakom zrobić jakieś galeretki z owocami, lody oczywiście i myślałam podać im hamburgery z grila, m. proponował ognicho, tylko nie mam pojęcia co można dzieciakom zaoferować z ogniska. Mierząc wszystkich miarą mojej córki, kiełbasa nie wchodzi w grę Jak myślicie, co przygotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Może pianki albo ziemniaczki w sreberkach? tez o piankach pomyslalam jak ognisko to faktycznie fajnie smakuja ziemniaczki wyjete z niego... szaszlyki z piersi z kurczaka na grillu bym tez zrobila...jakies owocowe szaszlyki (winogrono, malina, ananas, jagoda, truskawka) na stol:yes: pomysl fajny z tymi owocowymi bo mojej corci w przedszkolu tak kiedys zrobiono.. koktajl do tego i buzki zadowolone jako slodkosci sprawdzaja sie tez fajnie muffinki udekorowane dopiero do domku wrocilam..wiec odp pozniejsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Szaszłyki owocowe super!!! Nie pomyślałam, dzięki. A ziemniaczki w sreberkach to trzeba wrzucić do ogniska i potem je wygrzebać, czy na patyku jakoś Kurcze pianki kiedyś dałam młodej na ognisko, ale albo nie umiały zrobić, albo nie nie wiem co, bo nie zasmakowały:( Muffinki ma mi starsza córka przygotować, powtykamy motylki (bo motylki to temat przewodni imprezy;)) i będzie gitesowo. A rodzicom może ten sernik zrobię co Asia przepis podawała:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ziemniaczki wygrzebuje sie Aaaa to i rodzice tez beda? to kawe im i faktycznie taki sernik od Asi.. no chyba ze to grubsza imprezka to zaszalec z grillem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 No nic dodać, nic ująć. Impreza zorganizowana Proponuję zmienić nazwę wątku na np. Pogotowie eventowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 rodzice myślę tylko jak po dzieciaki przyjadą, chociaż 4 osoby będa stale, ale im to faktycznie jakieś mięsiwko na grilla, myślę też o tych warzywkach od Asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 No nic dodać, nic ująć. Impreza zorganizowana Proponuję zmienić nazwę wątku na np. Pogotowie eventowe :lol2: dobrze gada, polać jej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 :lol2: dobrze gada, polać jej!!! jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 o i wpadl mi jeszcze do glowy chlebek posmarowany maslem czosnkowym... mmmm zapieczony na grillu... wystarczy maslo wymieszac z czosnkiem.. pyyszne....dawno nie jadlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.05.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Powiem Wam jeszcze, ze zrobiłam ta sałatkę. Mi średnio podchodzi miks majonezu z winogronem. Trochę to mdłe. Ale na pewno inspirująca jest i będę szukała jakiejś"swojej" z winogronami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Asia, ale to mial byc jogurt naturalny z majonezem i czosnkiem wymieszany a nie sam majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts