Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Meli takie rzeczy, żeby mnie o brak umiejętności czytania podejrzewać :rolleyes: Nu, nu, nu... :no:

a kto cie tam wie :p

dobra..koniec laby,..musze brac sie za pisanie cv..w koncu po miesiacu blagania mojego m, zeby pojechal do kumpla wgrac mi program, udalo sie uff...

no chyba ze ktos mi kawke zrobi to jeszcze chwilke posiedze w spokoju :cool::D

hej hej :)

widze, ze sporo ciekawych tematow mnie omija ;)

o lakierach było, o kremach, ale przewija się mój ulubiony temat kulinarny :)

dziewczyny zajrzałam na sekundę, bo chcę Was zapytać o buty MEL BY MELISSA - zapewne znacie :) która nosi i chwali ?? nie odparzają ??

muszę kupić coś wygodnego, bo za tyg jesteśmy na weselu ...... jeśli macie namiar na sklep w necie, gdzie mogę kupić taniej, to już w ogole będę wdzięczna:)

sukienkę już mam (aczkolwiek wg innych za mało elegancka,a ja nie lubię ubierać się w satyny, tafty, czy tiule :( no i zaczynam mieć dylemat, bo innej kiecki już nie kupie :( trudno, będzie skromnie :(

a buty np. takie:

http://zielonakaruzela.blox.pl/resource/dear_santa_2.jpg

dzięki Meliska :)

zwariuje przez tego lapka, nie gra z FM ;/

sukienka taka - nie noszę tego koloru (góra jest zielonkawa i biała), ale dobrze w niej wyglądam i dobrze się czuję, a że jestem wysoka i dość szczupła, to ten fason świetnie na mnie leży (Asiu wybacz prywatę, ale u Ciebie wątek wre :) no a poza tym stęskniłam się :)

do niej szukam czarnych butow

10250174_685355351523845_2439720495921537785_n.jpg

Duśka dzięki za rade :) śliczne te buty :)

też mam wąską stopę i mi się wiele butów zsuwa

Asia chyba pójdę popłakać w kąt :( tez mnie nie stać :( ale Duśka pisałą, ze cenowo jak Melisski - to liczyłam ok 250

pozostanę pewnie przy Ryłko (to jedyne czółenka, które nosze, bo w rozmiarach maja polowki)

ale przy Guess widze problem jak przy Venezia - wysokość obcasa - od 9 cm w gore to nie na moje nogi :(

eee melisski to też koło 6 stówek kosztują. za swoje z kulką dałam koło 700 zł.

(jakby sprzedać moje wszystkie buty, to byłoby na małe autko było :rolleyes:)

o fak...

a ja ostatnio rozpaczałam jak musiałam dać za buty 80zł...

bo normalnie to max 4dychy daję :D chodzę jeden sezon -> kosz -> i następne :lol2: