Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Słonko :hug: Dzięki za kawkę - spiję :yes:

Cześć Chloe :hug:

Cześć Melisa :hug:

Cześć Diana :hug:

Cześć Ann :hug: Dzięki za drineczka - spity :yes:

Cześć Karolina :hug:

Cześć Aniqa :hug:

Cześć Duś :hug:

O! Takie nawoływania a towarzystwo gdzie było wieczorem? Jak ja wołałam to chyba nikt nie słyszał :cry: No ale dobrze, już - bez wzruszeń i nostalgii ;)

Wstałam rano, latam stałe jak na miotle - myślę: "kto rano wstaje temu pan bóg daje. Będę miała satysfakcję, że tyyyyyle już zrobiłam a to dopiero rano." No i siadłam teraz. Robię rachunek sumienia. Wstałam. Wykąpałam się. Do kompletu ubrałam się i śniadanie zjadłam. Oporządziłam dzieciaka (właściwie to półtora ;)). Wyciągnęłam leżaczki (2. miejsce na liście dzisiejszych trudności :/) - o umyciu ich nawet nie myślę. Za to (O! Z tego chyba powinnam być dumna! :D :bash:) wyprałam materac Ali, bo... a co Wam będę mówić od rana :sick: Jadę dalej. Muszę jeszcze tylko zorganizować plac zabaw na trawce, bo domowe przedszkole się będzie działo ;). Pikuś. I żebyście widziały mój taniec godowy wokół tej mojej autorskiej konstrukcji. Sąsiedzi będą mieli temat do brechtów przez najbliższe 2 tygodnie. Tu zaplątam, tam wyszło. Tam podpięłam, tu zawiało. 17 x w kółko obiektu chodziłam i naciągałam z naiwną nadzieją, że teraz się będzie trzymać i wiatr już tym razem nie da rady tego rozburzyć :rolleyes: Przed 18. - tym razem się wku**łam :mad:. Poszłam po narzędzia: kamienie, metalowe kotwy i klamerki. Bożeeeee! Udało się!

Tadaaaam...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/WP_20140522_004_zps25e0d7d2.jpg

Cała reszta leży i kwiczy: podłogę trzeba odkurzyć, zmywarkę opróżnić, jakieś jedzenie przygotować. Pić mi się chce. Pier**lę. Nie robię. Wiaterek powiewa, ale nie zwiewa. Słoneczki grzeje, ale my pod baldachimem :D I dziecko nawet nie piszczy. Nirvana... :wiggle:

Słońce - kiecki nie komentowałam, bo choć fakt - trochę nie w moim stylu (4 me - za mało nowoczesna, że tak to ujmę :p), ale tak ją zaanonsowałaś, że nie ma z czym dyskutować. A skoro jest wygodna i Tobie się podoba to przecież wszystko ok. :D

Meli - widzę, że nie wyleczyłaś się z myśli, że asiazett ma problemy z czytaniem :lol2: hehe...

Ann - czekaj no babo, jeszcze przelewu nie zrobiłam, a Ty adresu nawet nie masz, to na jaką pocztę :cool: :lol2:

Karolina, a co Ci te dziewczyny tak ciążę imputują? Może jakaś zbiorowa wena wszystkich ogarnia :confused: :lol2:

Asia świetna robota taki namiocik!!

pewnie Wam fajnie tak całe dnie na dworku :)

ja dla tego podwórka to mogłabym się wyprowadzić do teściowej nawet na trochę :D tam dzieci mają plac zabaw bo by był raj... a tak tylko na balkonie siedzimy, bo na dworze pod blokiem nie ma jak się osłonić przez słońcem :(

...

Karolina, a co Ci te dziewczyny tak ciążę imputują? Może jakaś zbiorowa wena wszystkich ogarnia :confused: :lol2:

a no właśnie nie wiem - chyba im się marzy taki bąbelek że u innych widzą :D

ps. widzę czarne sako - to do Ali?

.

a teraz brecha dnia!!

oto jak ja robię pranie pranie.JPG

kurna jak to zobaczyłam to padłam! to dlatego dzieciak miał radochę i piszczał w łazience :D no kurna ale mi się sypnęło :-P ciekawe jak ja to wypłukam... będę wirować z 10 razy :bash: nie ma to jak pomyśleć

:lol2: dobre Karolina hahaha tez bym sie cieszyla na taki widok :lol2:

w sumie juz sie ciesze patrzac na zdjecie :rotfl:

Asia ale macie super..u mnie koniec sloneczka..od wczoraj jak zaczelo padac tak pada i pada.... :(

wieczorem mnie nie bylo...ehhh szkoda gadac... dziecko mi narobilo takiego stracha ze siedzialam i przez godzine w domu ryczalam...

ale nie wracajmy do tego tematu. zyje (ona) i jest ok.

Marimag...ten sznurek kupie chyba jutro ;) ,.dzisiaj juz nie mialam sily jechac... musialam cv wozic, 2godz i tylko w 3 miejsca:bash:

Dobra, jadę multicytatem...

...

Też chcę się położyć na trawce- tylko że jedyna trawa na działce rośnie na 5 metrowej górze humusu:P

To by dopiero był piknik na szczycie :rolleyes:

Boże, wiecie co stwierdziłam? Dla takich dni jak dzisiaj właśnie chciałam dom budować :yes:

Mamuśka !!!szalejesz!!

super , sama wpadłabym do Ciebie na trawkę :)

Ale, że co? http://emotikona.pl/emotikony/pic/12icon_faja.gif?

Wbijaj! :lol2:

...

ps. widzę czarne sako - to do Ali?

...

Ano :yes: Przyszedł w poniedziałek, ale jeszcze nie zawędrował do docelowego miejsca. Dzisiaj pod pretekstem wietrzenia się wylądował na ogrodzie. Wygodny bardzo, dzieciaki też miały frajdę, walały się po nim jak szoguny. Teraz tylko muszę go jakoś... wyczyścić :bash:

;) :p :lol2:

Karolina - dałaś czadu z tym praniem, nie ma co. A jaka była intencja tej hojnej ofiary (proszku/płynu)?

Tak się składa, że też mam coś fajnego pod temat. Mój jakby świagier wiesza pranie...

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/10295746_772786496074819_4652567800627875591_n_zpsb25b3a3b.jpg

należy ci się odznaka - zdobyłaś sprawność skauta!

:D...

To wręczam sobie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Swoją drogą to się zdobyło kiedyś sprawność sobieradka - proszę jak się świetnie w życiu przydaje :D

dobry dobry :)

tzn się okaże ;)

Diana tak wcześnie ?? reszta chyba jeszcze śpi ;)

Asia nie dość, ze pomysłowa jesteś to jeszcze jaka zdolna ;) sama bym się tam położyła :) Ala mała princeska - kadr niczym z filmu ;)

chciałam zobaczyć nowe fotki, ale na pierwszej stronie nie ma stołu prawda ?? gdzieś miedzy postami musze poszperać ??

Duska dzięki za radę :) korzystam właśnie z IE (nie wolno mi samej nic wgrywać) i pomyślałam, ze to kwestia przeglądarki ........ ale już wieczorem M mi podpowiedział co może być przyczyna i zrobił czary-mary i działa :) tzn mogę pisać normalnie :) idealnie może nie jest, ale znaczna różnica ;)

wrócę jeszcze do butów - wczoraj koleżanka przyniosła do pracy i przymierzyłam, fajne są te "meliski" ;) lezą bardzo ładnie, choć wysokie to są całkiem stabilne, ale właśnie obawiam się, ze mnie odparza :( no i ja mam wąską stopę i nieco mi odstawały (nie dużo, jak przy innych, ale nie przylegały tak ładnie, jak tej firmy, której zawsze kupuje)

no ale kupiła je za niecałe 250 zl w normalnym sklepie (wszystko oryginalne), ale mówiła, ze faktycznie kiedyś te buty to tak ok 500-600 chodziły ....... bynajmniej tak sprzedawczyni opowiadała, uczulając na podróbki

Meliska, Asia - dyplomatycznie daliście mi do zrozumienia, ze ci, którzy mi mówią, iż kiecka nie pasuje (na wesele, czy tez do mnie) maja racje ?? :p

no to w takim razie podpowiedzcie co mam zrobić ??? (kiecki pewnie już nie oddam :( )

kupić inna na przebranie (chociaż ja z tych, które się nigdy nie przebierają na weselu), a tę, którą pokazałam mieć tylko do kościoła, czy w ogóle kupić inna i już mieć do kościoła i na cała imprezę ??

jeśli tak, to w czym byście mnie widziały ???

normalnie mam jakieś odczucie, ze zbyt pochopnie ja kupiłam (chociaż przez 2 m-ce nic nie mogłam znaleźć, to i tak wydaje mi się, ze ten zakup był szybki)

POMOŻCIE mi proszę :) ładnie proszę :)

mam 3 tyg, jeszcze możecie mnie uratować :)

Chloe - ja pije :) i mam pierniczki toruńskie :) mogę się podzielić :)