annNS2 23.05.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 nada sie wszystko co mnie postawi na nogi do 15tej bo jeszcze zapomnialam dodac ze dzisiaj przedstawienie na dzien mamy i taty!~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Eeeej Slonko nie przypinaj mi metki, ze sukienka mi sie nie podoba i ze tamci maja racje... przeciez od poczatku ja zachwalam:yes: podoba mi sie fason itd.. wiesz ze na zdjeciu jest inaczej i jak sie ubierze tez... moje sukienki na wieszaku matko!! porazka... jak ubralam to kazdy w szoku Dzien dobry ja kawe wypilam...a teraz zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.05.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ann masz theraflu ?? do rozpuszczenia ..... jeden ze skuteczniejszych leków na taki katar i ogólnie chorobowe samopoczucie, jakie znam Chloe dzięki ale nie mówisz tego, by mnie pocieszyć ?? to szczerze tak ?? buty mówisz ?? szukam do tej kiecki czarnych butów i czarnej kopertówki a mam kupić cos na przebranie ?? u mnie jest taki problem (a może nie problem), ze nie lubię wyglądać strojnie, jak choinka ......... chciałam cos "innego", czego nie będzie miała co druga kobieta na weselu (tym bardziej nie kupowałam w okolicznych sklepach) ....... no i sukienka miała być taka, która jeszcze założę, a nie powieszę w garderobie i będzie się kurzyć biżuterię już mam - czarne kryształki Swarowskiego (kolczyki i wisiorek), wiec chociaż to mam z głowy tutaj nieco lepiej widać sukienkę https://pl-pl.facebook.com/187517874640931/photos/a.499596526766396.1073741829.187517874640931/685355351523845/?type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.05.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Eeeej Slonko nie przypinaj mi metki, ze sukienka mi sie nie podoba i ze tamci maja racje... przeciez od poczatku ja zachwalam:yes: eee nie Melisko nie przypinam takiej metki ..... oj tak to jest, jak się pisze z ukrycia mogłam emotki dodać taka niezdecydowana natura ze mnie wychodzi i podatna na krytykę .......... tę nie konstruktywną ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.05.2014 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Słońce ja się nigdy nie przebieram na weselu Czemu ma to służyć? Guru sukienek tutaj to Dusia, ścigaj ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.05.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Słońce ja się nigdy nie przebieram na weselu Czemu ma to służyć? żeby pokazać ze masz dwie ładne sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.05.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 słonko mi sie sukienka podoba - tylko jakieś super dodatki , fryzura i będzie idealnie. Ja tez lubie raczej takie proste...ze świecidełek, taft i innych takich po mojej studniówce się wyleczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.05.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Ja kompletnie nie rozumiem tego przebierania. Dla mnie to obciach.I jeszcze nie wiem czemu Wy cały czas o tych taftach. Dwa lata temu byłam na weselach - od maja do sierpnia. Tafty widziałam może ze 2 - u 50-letnich kobiet. A reszta (szczególnie młode dziewczyny) piękne i proste letnie sukienki. Sama miałam jedną z prostszych. Moim zdaniem sukienkę wyróżniającą się można mieć tylko jeśli kupi się ją u projektanta, ale tu już mowa o innej kasie. Edytowane 23 Maja 2014 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.05.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 hejka z rana! też uważam że sukienka jest okej najważniejsze że Ty się w niej dobrze czujesz! teraz na wesela (przynajmniej takie co ja byłam) nie zakłada się już sukni balowych, błyszczących... teraz królują sukienki takie "zwykłe" wręcz codzienne nawet... ostatnio byłam na weselu i nawet dziewczyny miały takie letnie sukienki w kwiatki na sobie ... Karolina - dałaś czadu z tym praniem, nie ma co. A jaka była intencja tej hojnej ofiary (proszku/płynu)? ... wózek... prałam obszycie wózka i kurna masakra po całości: proszek się wypłukał bez problemu, ale się nie doprało i plamy są a obficie popsikałam odplamiaczem, dodałam do proszku jeszcze i dupa blada... mama mówi że to się już nie dopierze bo to stare zaschnięte błoto dodatkowo się porwało obszycie musiało coś zaczepiać przy praniu i obcierało i dziura jest... teraz muszę to załatać jakoś... łatwo nie bedzie bo tam jest deska usztywniająca i muszę rozpruć teraz sporo by ją wyjąć, bo inaczej maszyna nie pociągnie... kiszkowato ehhhh zawsze pod górkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.05.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Ann Chloe dzięki ale nie mówisz tego, by mnie pocieszyć ?? to szczerze tak ?? buty mówisz ?? szukam do tej kiecki czarnych butów i czarnej kopertówki a mam kupić cos na przebranie ?? u mnie jest taki problem (a może nie problem), ze nie lubię wyglądać strojnie, jak choinka ......... chciałam cos "innego", czego nie będzie miała co druga kobieta na weselu (tym bardziej nie kupowałam w okolicznych sklepach) ....... no i sukienka miała być taka, która jeszcze założę, a nie powieszę w garderobie i będzie się kurzyć biżuterię już mam - czarne kryształki Swarowskiego (kolczyki i wisiorek), wiec chociaż to mam z głowy tutaj nieco lepiej widać sukienkę https://pl-pl.facebook.com/187517874640931/photos/a.499596526766396.1073741829.187517874640931/685355351523845/?type=1&theater Serio serio - bez pocieszania:) Sama bym podobną ubrała - ba nawet miałam podobną na weselu koleżanki - tylko odcienie inne - biała w granatowy mazaj z dodatkiem fioletu. I czułam się świetnie. Biżuterii też za bardzo nie używam. Zdradzę Wam mój myk weselny - idę a ładnych butach, a jak impreza się już rozkręci, zmieniam na buty do tańca (nie są drogie a wytrzymają wszystko). Nawet do ślubu szłam w butach do tańca - można dostać całkiem ładne:yes: Edytowane 23 Maja 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Słonko mnie się sukienka bardzo podoba, uważam że osoba o ciemniejszych włosach niż ta modelka wyglądałaby w niej świetnie, w dodatku naprawdę już się odeszło od taft gorsetów itp sukienek teraz króluje wygoda i praktyczność i skromność sukienki często podkreśla wręcz urodę osoby która ją nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 dziewczyny dziękuję Wam bardzo za odzew Słońce ja się nigdy nie przebieram na weselu Czemu ma to służyć? Guru sukienek tutaj to Dusia, ścigaj ją Asiu nie wiem ...... może to taki nawyk, bo kiedyś panny młode się przebierały (ja byłam cale swoje wesele w jednej białej sukni czym wtedy zaskoczyłam cześć rodziny) a Duske ściągnę masz racje słonko mi sie sukienka podoba - tylko jakieś super dodatki , fryzura i będzie idealnie. dzięki Ivy dodatki będą czarne bo nie chce wprowadzać więcej kolorów i idę w prostotę jeszcze nie wiem czemu Wy cały czas o tych taftach. ja byłam jakieś 2,5 roku temu na weselu i miałam jedna ze skromniejszych sukni ...... wyobraź sobie, ze wciąż te tafty widuje się na parkiecie a to było wesele w dużym mieście i eleganckim lokalu też uważam że sukienka jest okej najważniejsze że Ty się w niej dobrze czujesz! Karolina dzuffff w kwestii pokrycia wózka to na plamy dobry jest preparat niemiecki (jak przypomnę sobie nazwę to podam), pomaga nawet na stary brud, najlepszy jest w spryskiwaczu, taka pianka się tworzy Serio serio - bez pocieszania:) Sama bym podobną ubrała - ba nawet miałam podobną na weselu koleżanki - tylko odcienie inne - biała w granatowy mazaj z dodatkiem fioletu. I czułam się świetnie. Biżuterii też za bardzo nie używam. dzięki Chloe :* już mi lepiej Słonko mnie się sukienka bardzo podoba, uważam że osoba o ciemniejszych włosach niż ta modelka wyglądałaby w niej świetnie, Diana nawet nie wiesz, jak się cieszę za ten glos ja mam ciemniejsze włosy, tzn teraz farbuje, bo z natury mam jasne ...... w każdym razie włosy ciemne i buty ciemne - odwrotnie niż ta modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 żeby pokazać ze masz dwie ładne sukienki no wlasnie ja sie ostatnio przebieralam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.05.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Duś mi nie działają, tylko ta biała mi się wyświetla a jest cudna bardzo w moim stylu ahhhh A jak ktoś ma mało czasu i brak pomysłu na sukienkę to proszęhttp://www.fotoszok.pl/upload/b8508fa8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 :lol2: od jutra zaczynam podbierac koszulki mojego slubnego :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 mam pytanie.. jak dlugo czekalyscie na wycene plytek..jedne plytki. ? bo jestem ciekawa czy to jakis pech u mnie czy faktycznie wyceny tyle trwaja (nie mowie tylko o plytkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.05.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ... Karolina dzuffff w kwestii pokrycia wózka to na plamy dobry jest preparat niemiecki (jak przypomnę sobie nazwę to podam), pomaga nawet na stary brud, najlepszy jest w spryskiwaczu, taka pianka się tworzy ... amway??? mam pytanie.. jak dlugo czekalyscie na wycene plytek..jedne plytki. ? bo jestem ciekawa czy to jakis pech u mnie czy faktycznie wyceny tyle trwaja (nie mowie tylko o plytkach) a to robi się takie wyceny?? ja to jechałam do sklepu i brałam jeśli cena mi (Ł czasem zrzędził ) pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ja zamowienie chce na 50m2. a ze na necie taniej znalazlam to dlaczego mam nie zapytac? ii robi sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.05.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 zapytać nigdy nie zaszkodzi jak zamawiałam u nas na podłogi (ponad 80m ) to jakiegoś specjalnego rabatu nie chcieli dać w tych moich sklepach - 2zł na metrze w końcu z wielkiej łaski... wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.05.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 no to lipa ze sklepem..email wyslany wczoraj..dzisiaj odczytany.. i cisza... buu trzeba szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts