Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jjana - dokładnie ujęłaś to co ja myślę o sukienkach i przebieraniu się podczas wesel :yes: Żółwik! :D

Przy okazji pytam: jak tam Twoje smerfy? Kiedy show? Mam nadzieję, że uraczysz nas jakąś fotką (nikomu jej nie pokażemy - pełna dyskrecja rzecz jasna :cool:)

Duśka - piękne kiecki :yes: ta ostatnia najlepsza :D

Mam dzisiaj imieniny. Wpisane w kalendarzu wiszącym w kuchni do publicznego wglądu. Spodziewałam się, że obudzi mnie dzisiaj taki widok:

http://pu.i.wp.pl/k,ODM3NjA0NjAsNTExNzgyMzQ=,f,57_J0_big.jpg

...a tu dupa! Daro zapomniał :cry: Jak mu już podpowiedziałam, to wykon był mniej więcej taki:

http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/6da347da107dbffd04cf24a6ddfcc60b_zpsa625bf56.png

Bez kwiatka rzecz jasna, bo na to musiał by się przygotować :bash:

Poproszę o inspirację na karę dla łobuza! :mad:

Edytowane przez asiazett

hej hej :)

Asiu wszystkiego co najlepsze :) spelnienia marzen, zdrowka i pociechy z Twoich ksiezniczek :)

http://1.bp.blogspot.com/-GVFp7BFMtCA/UT3Y5PdzqBI/AAAAAAAABLU/z_FuoMX0T1E/s1600/DSC07133.jpg

Duska te 2 pierwsze sukienki są idealne dla mnie :) szkoda tyko, ze taka cenę maja :(

nie wiem, co mnie pokusiło by kupić tę własnie :(

mogłam wcześniej Was zapytać .....

wrzuciłam tak na szybko w moim wątku- zajrzyjcie proszę ...... i tak ostatecznie proszę wypowiedzcie się :)

może być u mnie, by u Asi nie zaśmiecać ;)

znikam, bo jadę dziś na panieński ......... nie wiem, jak to będzie wśród tej młodzieży ;)

pozdrawiam :)

Asiazett żółwik ;) Muszę Ci powiedzieć, że ja też o imieninach zapominam. O urodzinach pamiętam zawsze, ale imieniny przechodzą mi jakoś zawsze. Nie gniewaj się na męża ;)

A moje smerfy... Ubaw po pachy. Występ w poniedziałek. Mamy czapki i farby. W czwartek była próba - na terenie przyległym do restauracji. Byli tam strażacy na popijawie i przyglądali się strasznie. W końcu jeden z nich napruty jak ... przyszedł i też ćwiczył. Dzisiaj jeszcze szybkie zakupy były, bo jeden ojciec wrócił po próbie do domu i pokazał się dzieciom. Te obejrzały - No fajnie ojciec, ale gdzie ogonek?! No to ojciec do netu, a tam smerfy ogonki mają! W piątek po południu w przedszkolu popłoch: ojcowie mają zadbać o ogonki! Kupiłam dziś agrafki, żeby je im ewentualnie poprzypinać. Ustalone jednak, że następnym razem najpierw oglądamy bajkę.

A ojcowie w stresie. Na próbie po 3 piwach jakoś poszło, ale w poniedziałek ma być bez ;)