Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

leniwie...zdecydowanie...gdyby bylo chodniej to spedzilabym ten dzien pod kolderka...(chooooraaaam...smarkaaam....kicham i prycham...)

dziewczyny...chce mojej mlodzince kupic na urodziny DREWNIANY domek dla lalek, nie za duzy, nie za maly, ot w sam raz ;) tak zeby mogl sobie swobodnie stanac na biurku...

znalazlam takie rozne cuda

[ATTACH=CONFIG]262000[/ATTACH]42-thickbox_default.jpg71IVH3cvDjL._SL1181_.jpg2874_2013-11-10_16;10;51.jpg4261657462.jpg

dwa z nich sa dosc malutkie (26x40x38cm, 25x30x28), ten 3pietrowy jest ogromniasty (65x35x87cm)...ten z czerwonym dachem (stodola) 53x33x36cm, a z zoltym balkonem 51x23x38cm...

a moze ktoras z was ma jakis sprawdzony 'model'? (tzn corka ma:))

poratujcie!!

domekbialaeko054.jpg

Edytowane przez annNS2

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się, że Chloe kiedyś mówiła o czymś podobnym... :rolleyes:

Ja jestem biegła w pociągach i samochodach - córeczki (jeszcze) nie posiadam ale wybrałabym nr 4 (bo nie jest największy, a ma schodki i tarasik, czyli są możliwości) Typ nr dwa to numer 2;). Pytanie tylko, czy chcesz zająć dziecku metr kwadratowy pokoju, annN?:p