slonko 26.05.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Hehe... jak sobie zadbamy, tak będą pamiętały otóż to Ja już jeden fajny prezent dostałam. Zuzia miała dzisiaj USG serca i wszystko z nim w porządku no to super wieści Dziewczyny - mam prośbę - które jeszcze nie wypowiedziały się u mnie w kwestii sukienki zajrzyjcie proszę jutro jadę po pracy ...... i już mam stresa pocieszam się tylko, że gorzej nie będzie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.05.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ooooo Asiulka sto latek!! spóźnione ale zawsze faktycznie najlepszy prezent jaki mogłaś to dziś już dostałaś!! nas czeka też takie usg - mam nadzieję że usłyszę to samo co i Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 26.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 dzień dobry prośba, dziewczyny znacie jakieś łatwe, dobre i bezpłatne programy do projektowania kuchni, łazienki, salonu ?? muszę swoje "pomysły" zacząć przenosić na papier, bo mnie mężuś pogania, że to już ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 26.05.2014 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Pro100 - z tego to nawet mój stolarz korzystał, tylko z jakiejś bardziej wypasionej, dostosowanej do jego potrzeb i pewnie płatnej wersji... Tu na forum to się jeszcze z jakimiś dwoma programami spotkałam. Może Słońce podpowie z czego korzystała...? Karolinka 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.05.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Tu na forum to się jeszcze z jakimiś dwoma programami spotkałam. Może Słońce podpowie z czego korzystała...? chętnie - do łazienek - Pro100 - do kuchni - wystarczy planer Ikea - do salonu - mydeco 3d Korzystam najczęściej z tych 3 (jeśli mowa o darmowych), gdyż każdy ma inną bibliotekę, inne możliwości. W Mydeco można zaprojektować wszystko (mają bibliotekę z designer'skimi meblami , jednak łazienki i kuchnie wolę w innych programach. W Pro100 można nawet skosy projektować, bez większego wysiłku i jest dość spora baza płytek. Karolina też trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nikogo nie ma?? wiec ja macham lapka dzisiaj jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.05.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 dzięki dziewuszki jestem i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Skoro jestes Karolina, to moze by tak kawe? nie mam z kim wypic... moze byc towarzystwo wirtualne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.05.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 no pewnie!!! najlepiej smakuje właśnie w dobrym towarzystwie :) http://4.bp.blogspot.com/-yOMIpEuzUbA/UZtK4Kvv2WI/AAAAAAAAEh0/47pzKZ57rT8/s1600/DSC_0051.JPG jedziemy z wypaśną!!! a co ps. to prawda że będziesz na zlocie mari?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Cholera ... to ja tel odkladam na bok..pozniej bede dzwonic jak wypije.. poczekaj tylko sobie zaserwuje tez ok truskawki mam w lodowce wiec moze byc wypasiona taaaaak tak tak tak ..bede z moim na zlocie...iiii planuje zrobic lot balonem badz paralotnia namawialam mojego na paintball ale on sie smieje ze mnie ze w oko moge dostac mysle chociaz na 2 noce zostac takie male wakacje przy okazji zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.05.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dzień dobry!!!!!!!częstuję się Ja też tak chcę !!!!Mel weżmiesz mnie? http://i60.tinypic.com/az79sy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.05.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) ooooo będzie świeże mięcho to zlocie hihihihi Twój będzie brany i rozrywany buahahahahhaha niech się o oczki Twoje nie martwi - maski się zakłada i nie ma strachu kiedyś byłam z Ł na tym, ale jak zobaczyłam w co mi się kazali ubrać to podziękowałam i zostawiłam go z tymi zabawkami a balonem to bym chętnie poleciała paralotnie mnie nie kręcą bo za często widuję a na bandżi skoczyć to już marzenie Edytowane 27 Maja 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.05.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Girls Co Was ostatnio tak mało? Meliska, a Ty wieczorami co? spać chodzisz, że Cię tu nie ma? ja mam dzisiaj bizi dej - zaraz fryzjer, potem dzień matki w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Aniqua zlot jest dla chetnych co chca ja nie widze problemu zebys tez byla Karolina moj nie bedzie jedynym mezczyzna swieze miecho :lol2: Asia fiu fiu fiu.pochwalisz sie fryzurka? ja bywam na fm wieczorami, ale nie o tej godz co wy, okolo 23 ide juz spac...rano musze byc rpzytomna zeby dzieci pozawozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.05.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ja to już wgl nie mam czasu na forum ,ale staram sie Was chociaż czasami podczytywać. Chociaż u ciebie Asiu Zetowska to wystarczy ,że nie zajrzę z 2 dni a tu już 5 nowych stron natrzaskane !!:lol2:hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 no ostatnio cos slabiutko u Asi z tymi stronami...bo byly czasy ze w jeden wieczor naklikalo sie 5stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 hej pije z Wami kawkę bo jakiś ciezki dzień dzisiaj muszę sie postawić na nogi bo wieczorem znowu goście Aniqua zlot jest dla chetnych co chca ja nie widze problemu zebys tez byla a duzo chętnych chce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.05.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 :rotfl:Bo Yendrka nie ma to i kobity nie szaleją ! haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.05.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Asia, jestem tylko po cichu, bo mam takiego nerwa, że boję się zarażać nim wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.05.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 a duzo chętnych chce ?? powoli coraz wiecej u Marimag na VIP jest wstepna lista podana kto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts