asiazett 28.05.2014 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 wszystkim od rana zamiast kawy Alka faktycznie wczoraj wyglądała jak milion dolarów także z pokorą przyjmuję Wasze komplementy pod jej adresem pod moim też nie pogardzę. Dzięki laski :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.05.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ooooooooooooo foty!!!! załapałam się!!!! Aśka wyglądasz super delikatnie i natural co to za bluzka? gdzie nabyłaś? dajesz namiar dla pączusia hihihi ucałuj aniołka w piętkę, bo wygląda szałowo ja ostatnio swoim kupiłam takie same ciuchy i odstawiłam na imprezkę - bliźniaczki jak nic wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.05.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 hejo swietna fryzurka!! choc wiadomo na kogo zwracamy uwage w pierwszej kolejnosci niunia jest cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Och, to sobie zrobiłam konkurencję, hehe Karolina - to nie bluzka, to sukienka! Moja ulubiona z resztą, a w ogóle to mam takie 2 identyczne. Marks&Spencer... Czy ktoś potrafi tutaj odnaleźć linka do instrukcji Pestki o zdjęciach. Ja już drążę temat od 2 dni i ni cholery nie mogę trafić taga Melisce się kiedyś udało, tylko gdzie ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.05.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ... Karolina - to nie bluzka, to sukienka! Moja ulubiona z resztą, a w ogóle to mam takie 2 identyczne. Marks&Spencer ... długa?? idę guglać ... Czy ktoś potrafi tutaj odnaleźć linka do instrukcji Pestki o zdjęciach. To?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Taaak! Karolinka, dzięki Sukienkę już przeguglałam i allegrowałam. Nie znalazłam ale będę się miała na baczności, jeśli jeszcze gdzieś taką wyhaczę - trzecia taka to już na bank mi się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.05.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 no to super że to TO to jak znajdziesz trzecią (rozmiar większy) to mi kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Miło Cię wreszcie zobaczyć Świetnie wyglądasz!!! Fajna fryzurka dla mnie taka letnio-wakacyjna:) I też miałam pytać o "bluzkę", wczoraj zachwycałam się nią w prawie Agaty ( w czołówce, Agata ma na sobie taką żółtą), dzisiaj patrzę, Aśka ma taką samą... tyle, ze sukienkę Roześmiane szczęście na Twoich rękach boskie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ale piiiiikne dziewczyny :hug::hug::hug: Asiu wygaldasz zjawiskowo!! kolorek ideal... jeeezuuu jakim szczesciem od ciebie bije! Dzieki Alusi wygaldasz na mniej lat niz masz :D:D urocza gwiazdeczka <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 fiu, fiu ale Blondynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.05.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Asieńko, świetnie wyglądasz!!! A Alunia jaki uśmiechnięty cukiereczek Do schrupania!!!!!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Magda - przez Ciebie teraz to ja szkolę moją fryzjerkę z włosowych metod wychowawczych Dziewczynki Przy Was to mi normalnie Daro nie potrzebny. Dostałam więcej komplementów niż zjadłam dziś kalorii. To co? Nie muszę już dzisiaj ćwiczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Asia :lol2::lol2: sorki heheh moja sie tez już wyszkoliła. ostatnio piję pokrzywę (zerwana, wysuszona własnoręcznie) i olej khadi na włosy ( na porost i wzmocnienie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 kuzwa a ja nie potrafie nic na wlosy znalezc! tutaj inne firmy..a po galeriach nie bede chodzic bo ceny pokrzywy? cholera gdzie mam ich szukac? nie pojde pod las bo psy tam sikaja Asia nie musisz cwiczyc...zwalniam Cie z dzisiejszych zajec nie moge sie napatrzec jak pieknie wygladasz buzke masz do schrupania no zeby glupio to nie brzmialo to i mala myszke tez schrupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Przyjrzyj się jeszcze raz pokrzywa... Bleee... A nie da się jakoś bardziej cywilizowanie? ten khadi to wlaśnie byłby chyba dla mni. Tylko dlaczego on taki drogi? A arganowy to gdzie kupowałaś? Meli, a nie możesz sobie zamawiać na jakiś polski, rodzinny adres i podczas niedługiej wizyty w pl to wszystko odebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 alterry nie masz? albo rossmana? garnier żółte opakowanie z olejkiem [ATTACH=CONFIG]262541[/ATTACH] Asia - w ekologicznym sklepie - a khadi z allegro ( go można mieszać z żółtkiem) w sumie na długo starcza butelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 taaa jak ja raz max 2 razy w roku w PL jestem Magda nie ma tutaj rossmana tej odzywki garnier nie widzialam..ale w piatek poszukam...bo jutro sklepy zamkniete-swieto u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Asia pokrzywę jeszcze można w tabl ( przy czym mnie po nich mdli) więc pije albo suszoną albo taką ekspresową 2x + skrzyp i wierzę w cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ja z tych co w cuda nie wierza... jak sobie na cos nie zapracuje to i cud mi w tym nie pomoze ale jak tu zapracowac na piekne wlosy? jak mowilam mojej fryzjerce ze mam suche, zle sie rozczesuja,...to ta z tekstem-masz piekne wlosy, tylko koncowki trzeba podciac bo wlosy sa dlugie i stad problem w rozczesywaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Haha... to a propos cudów tego garniera odżywki nie polecam kilka razy już robiłam podejścia i za każdym razem alterra jest the best teraz mam nawet odżywkę na bazie propolisu kwiatowego babuszki agawi (tak się nazywa, nie moja wina ) jest fajna, polecam, choć alterra dla mnie chyba jednak trochę lepsza. Żółtka na mojej głowie nie widzę. Nie przejdzie. No way - aż tak piękna nie muszę być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts