Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ooooooooooooo foty!!!! załapałam się!!!! :wave:

Aśka wyglądasz super delikatnie i natural :)

co to za bluzka? gdzie nabyłaś? dajesz namiar dla pączusia :D hihihi

ucałuj aniołka w piętkę, bo wygląda szałowo :)

ja ostatnio swoim kupiłam takie same ciuchy i odstawiłam na imprezkę - bliźniaczki jak nic wtedy :D

Och, to sobie zrobiłam konkurencję, hehe :lol2:

Karolina - to nie bluzka, to sukienka! Moja ulubiona z resztą, a w ogóle to mam takie 2 identyczne. Marks&Spencer...

Czy ktoś potrafi tutaj odnaleźć linka do instrukcji Pestki o zdjęciach. Ja już drążę temat od 2 dni i ni cholery nie mogę trafić taga :bash: Melisce się kiedyś udało, tylko gdzie ona?

Miło Cię wreszcie zobaczyć:)

Świetnie wyglądasz!!! Fajna fryzurka dla mnie taka letnio-wakacyjna:)

I też miałam pytać o "bluzkę", wczoraj zachwycałam się nią w prawie Agaty ( w czołówce, Agata ma na sobie taką żółtą:)), dzisiaj patrzę, Aśka ma taką samą:)...

tyle, ze sukienkę:lol2:

Roześmiane szczęście na Twoich rękach boskie!!!!!

kuzwa a ja nie potrafie nic na wlosy znalezc!

tutaj inne firmy..a po galeriach nie bede chodzic bo ceny :bash:

pokrzywy? cholera gdzie mam ich szukac?

nie pojde pod las bo psy tam sikaja :sick:

Asia nie musisz cwiczyc...zwalniam Cie z dzisiejszych zajec :lol2:

nie moge sie napatrzec jak pieknie wygladasz :yes::D

buzke masz do schrupania :D no zeby glupio to nie brzmialo to i mala myszke tez schrupie :lol2:

Przyjrzyj się jeszcze raz ;)

pokrzywa... Bleee... A nie da się jakoś bardziej cywilizowanie? :lol2: ten khadi to wlaśnie byłby chyba dla mni. Tylko dlaczego on taki drogi? A arganowy to gdzie kupowałaś?

Meli, a nie możesz sobie zamawiać na jakiś polski, rodzinny adres i podczas niedługiej wizyty w pl to wszystko odebrać?

ja z tych co w cuda nie wierza... jak sobie na cos nie zapracuje to i cud mi w tym nie pomoze :lol2:

ale jak tu zapracowac na piekne wlosy?

jak mowilam mojej fryzjerce ze mam suche, zle sie rozczesuja,...to ta z tekstem-masz piekne wlosy, tylko koncowki trzeba podciac bo wlosy sa dlugie i stad problem w rozczesywaniu... :eek:

Haha... :rotfl: to a propos cudów ;)

tego garniera odżywki nie polecam :no: kilka razy już robiłam podejścia i za każdym razem :sick:

alterra jest the best :yes:

teraz mam nawet odżywkę na bazie propolisu kwiatowego babuszki agawi (tak się nazywa, nie moja wina :p) jest fajna, polecam, choć alterra dla mnie chyba jednak trochę lepsza. Żółtka na mojej głowie nie widzę. Nie przejdzie. No way - aż tak piękna nie muszę być ;)