Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez jestem za czarnym szklem nad blatem.. jezeli beda szafki gorne..no chyba ze szarosc...

aaa i na tej wizce co Asia zacytowala.. jest zrobiona obudwa z plyty... widzicie po prawej stronie... hmm wyzej sa fotki bez niej..ale z miniwyspa szafkowa

Wyspy nie traktowałabym do rozważań dizajnerskich tylko praktycznych. Ja tam twierdzę, że za dużo szafek w kuchni nie da się zrobić i pewnie wybrałabym tą opcję, gdzie jest ich więcej. Ale jednocześnie też wydaje mi się, że to sprawa indywidualna ;) Ta obudowa ładnie wygląda. No ale półwysep to szafki. Ograniczenie wejścia nie będzie odczuwalne przy takim półwyspie :no:

Blat fajny, obstawiam, że byłby praktyczny, tylko nie wiem jak się będzie komponował ze strylną kuchnią bez drewna ;) Poproś o wizki :yes:

Ja też nie lubię motywów :no:

Cześć lolek, chyba Cię tu jeszcze nie było :cool: :welcome:

Czesc. I przepraszam ze tak po wiejsku bez zwykłego choćby CZESC. Wiec witam sie oficjalnie. (W wolnym czasie moze sprawdzę historie ;-))

w takim razie dobranoc Andrzej :) :hug:

Asia az sie boje prosic o wizke..bo po 1.czekac nie wiem ile bede musiala..(teraz trwalo to tydzien)

po2.nic nam to nie pokaze... bo widac, ze wizki nie powalaja na kolana...

po3. nie zmieszcze tego blatu drewnianego tak jak na zdjeciu wyzej...bo u mnie zaraz okno..musial by byc nad blatem szafki...gdzie taka wolna przestrzen miedzy blatami nie podoba mi sie wizualnie...pewnie wyjdzie z tego stworek:rolleyes:

po4 czy my tam faktycznie bedziemy siadac skoro wielki stol bedzie blisko?

...

4

[ATTACH=CONFIG]262636[/ATTACH]

...

7

[ATTACH=CONFIG]262639[/ATTACH]...

ta 4 taka goła bez tych szafek - ogólnie lubię bez wiszących ale tu mi ewidentnie się to nie podoba

7 wymiata! i myślę że z tą obudową właśnie - lubię takie ramki :) no i jak coś postawisz w rogu to Ci nie spadnie :lol2:

ogólnie to te wizki są strasznie "prześwietlone" normalnie jakby flesz błysnął na środku - ale rozumiem że już na nich (studio kuchenne) jesteście zdecydowani, bo są dobrzy fachowcy, ale wizki robią kiepskie :-P