Mmelisa 28.05.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 (edytowane) Yendrek.. podloga biala zywica... fronty biale... blat czarny w mysl... http://bi.gazeta.pl/im/6/5848/z5848866O.jpg http://cdn21.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/t/34832/biala-kuchnia-2013_1356156.jpg Edytowane 28 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.05.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 kuwa a wiec trzeba cos przyciemnic tylko czarny mi jakos ni chu chu nie pasuje, za duzy kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ja tez jestem za czarnym szklem nad blatem.. jezeli beda szafki gorne..no chyba ze szarosc... aaa i na tej wizce co Asia zacytowala.. jest zrobiona obudwa z plyty... widzicie po prawej stronie... hmm wyzej sa fotki bez niej..ale z miniwyspa szafkowa Wyspy nie traktowałabym do rozważań dizajnerskich tylko praktycznych. Ja tam twierdzę, że za dużo szafek w kuchni nie da się zrobić i pewnie wybrałabym tą opcję, gdzie jest ich więcej. Ale jednocześnie też wydaje mi się, że to sprawa indywidualna Ta obudowa ładnie wygląda. No ale półwysep to szafki. Ograniczenie wejścia nie będzie odczuwalne przy takim półwyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Obawiam się, że jak dorzucisz jeszcze szarość to już będzie poszatkowane, a ten czarny to takiego exclusivu doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 mi czern tez sie podobuje no mysle czy isc z ta mini wyspa czy rezygnowac z niej i tylko wiszace szafki... i czy te gorne maja byc wlasnie tak zabudowane plyta czy tez zostawione w spokoju..bo nad szafkami bedzie zabudowe na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 A jak byś stała za miniwyspą i kroiła coś przy niej na blacie - to na co masz widok? na salon? Zobaczymy co inne oczy wyłapią za potencjał tej kuchni Yendrula, a Ty coś dzisiaj tak jakoś inaczej wyglądasz? U fryzjera byłeś, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Asia... tam jest salon...a raczej z salonu zrobiona jadalnia a salonik w glebi aaaa i do tej mini wyspy mial byc taki blat drewniany...pociagniety od sciany.... (pomysl mojego m... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ja ta sama co Asia Białe szafki i czarne blaty z czarnym na ścianie ew, jakis lakobel z motywem lub foto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 hej Lolek tylko nie motywy pliiis ani fotki... znudzi mi sie to i nie bede mogla pozniej patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Blat fajny, obstawiam, że byłby praktyczny, tylko nie wiem jak się będzie komponował ze strylną kuchnią bez drewna Poproś o wizki Ja też nie lubię motywów Cześć lolek, chyba Cię tu jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 to bedziemy zbierac glosy chyba ponumeruje te wizki wg kolejnosci zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 28.05.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Yendrula, a Ty coś dzisiaj tak jakoś inaczej wyglądasz? U fryzjera byłeś, czy co? Fryzjera :rotfl: nowy fotosz tylko domku, nic poza tym specjalnego narazie sie nie dzieje dobra na mnie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Blat fajny, obstawiam, że byłby praktyczny, tylko nie wiem jak się będzie komponował ze strylną kuchnią bez drewna Poproś o wizki Ja też nie lubię motywów Cześć lolek, chyba Cię tu jeszcze nie było Czesc. I przepraszam ze tak po wiejsku bez zwykłego choćby CZESC. Wiec witam sie oficjalnie. (W wolnym czasie moze sprawdzę historie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 w takim razie dobranoc Andrzej Asia az sie boje prosic o wizke..bo po 1.czekac nie wiem ile bede musiala..(teraz trwalo to tydzien) po2.nic nam to nie pokaze... bo widac, ze wizki nie powalaja na kolana... po3. nie zmieszcze tego blatu drewnianego tak jak na zdjeciu wyzej...bo u mnie zaraz okno..musial by byc nad blatem szafki...gdzie taka wolna przestrzen miedzy blatami nie podoba mi sie wizualnie...pewnie wyjdzie z tego stworek:rolleyes: po4 czy my tam faktycznie bedziemy siadac skoro wielki stol bedzie blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.05.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 hej Lolek tylko nie motywy pliiis ani fotki... znudzi mi sie to i nie bede mogla pozniej patrzec Ja tez nie przepadam ale widzialem biało fioletowa kuchnie z panorama NY nocą i bardzo to fajnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.05.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 fajnie na pewno wyglada, na chwile, moze dwie trzy w kuchni spedzam duzo czasu... wiec na pewno opatrzylby mi sie ten piekny NY.. obraz to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.05.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 ... 4 [ATTACH=CONFIG]262636[/ATTACH] ... 7 [ATTACH=CONFIG]262639[/ATTACH]... ta 4 taka goła bez tych szafek - ogólnie lubię bez wiszących ale tu mi ewidentnie się to nie podoba 7 wymiata! i myślę że z tą obudową właśnie - lubię takie ramki no i jak coś postawisz w rogu to Ci nie spadnie ogólnie to te wizki są strasznie "prześwietlone" normalnie jakby flesz błysnął na środku - ale rozumiem że już na nich (studio kuchenne) jesteście zdecydowani, bo są dobrzy fachowcy, ale wizki robią kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.05.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Mel ja jestem za opcją jak Asia i z wyspą ale masz super kuchnięnaprawdę.I dzień dobryA widzieliście fajne dywany na wescie sąhttp://www.westwing.pl/kampania-apartament-z-nuta-glamours/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.05.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 hej hej Asiu wyslalam cos dla Ciebie Meliska wersja 7, skoro ma być w myśl tego _ http://bi.gazeta.pl/im/6/5848/z5848866O.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts