Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie, chodzi o pracę.

mój człowiek na kilka godzin przed upływem terminu w bardzo ważnej sprawie nad którą pracował od kilku tyg oddał mi jakiegoś szmatławca i nie odbierał telefonów, bo w końcu już weekend. nikt poza nim nie był w temacie, a chodziło o bardzo ważnego klienta, grubą kasę i poważne interesy w bardzo skomplikowanej branży. nigdy nie dzwonię do moich pracowników po pracy, ale z taką olewką i brakiem odpowiedzialności za powierzone zadania nie spotkałam się chyba nigdy.

pomógł stary i dwoje znajomych zorganizowanych naprędce. mam nadzieję, że nie popełniliśmy w tym pośpiechu zadnego fak-upa. na pocztę stary dotarł w przedostatnim momencie.

Kurcze stresior

Ale wszyscy wiedzą że duś ma głowę nie od parady czyli że będzie dobrze, a tamten człowiek to :eek:

Witam sie przy sobocie.

Dus ja bym takiego facia za jaja powiesila..nie obrazajac innych mezczyzn tutaj zagladajacych..ale ten typ to juz sobie nagrabil.

Jeszcze w dodatku tel nie odbiera! bo wie co sie swieci...w poniedzialek pewnie tez go nie bedzie i przez reszte dni...pojdzie na L4 ;)

Taranto grys polpoler zamowilam... pojda na podloge na dole oprocz kuchnia, jadalnia i salon. :)

nie chce nam sie szukac innych...a te upatrzone sa od dawna.

A czy naprawde jestescie w 100% zdecydowani na ta zywice? ;) Bylas kiedys w takim domu i 'macalas' na zywo? tak sie pytam z rana :) bo wczoraj u nas byli znajomi ktory maja znajomych architektow...i oni wlasnie zafundowali sobie taka podloge (juz nie mowiac o bialych scianach, bialej kuchni, bialych meblach...), ktora to znienawidzili juz po pierwszych dniach, zaraz po wniesieniu mebli ;) strasznie sie to to rysuje ;) wiec po 3 czy 4 latach planuja polozyc na to...drewno ;)

Ann jestesmy zdecydowani na 100%

jest zywica i zywica... zalezy jaka wybierzesz..jedna zolknie druga nie..

u nas ma byc w satynie nie w polysku... czyli bedzie wylana i malowana aby uzyskac taki efekt...

a ze sie porysuje.. drewno tez sie starzeje...wykladzina sciera...kafle odpryskuja... ;)

Forumowy Robert mial przez kilka lat zywice u siebie w mieszkaniu i nie narzekal..baaaa nawet w nowym domu ja zrobil :)

Dokladnie Owieczka..gdyby sie nie sprawdzalo to by nie zastosowal jej drugi raz:)

Jest jeszcze kilka osob na forum co sa zadowolone :)

Asia ja mojej starszej kupilam laptop a mlodszej udostepniam swoj tablet :rolleyes:

a jutro zabiore je gdzies...moze park rozrywki jak mlodsza bedzie sie czula lepiej..albo do MC'a ;)

No właśnie w taki dzień jaj dzisiaj to bardziej fajne nastawić się na przyjemności niż prezenty. Tylko ja, jak przy każdej okazji jestem zalewana z każdej strony pytaniami pt.: "co tej Zuźce...?" :/

Wymyśliłam (w sumie sama Z. mi podpowiedziała ;)), żeby dziadzia zabrał dzieciaka do sklepu i niech sama wybierze co chce (pewnie sukienkę :p)

wczorajsza moja rozmowa z Zuzią...

Z: tata mi nie pozwolił założyć pierścionka do przedszkola, bo dzisiaj nie poniedziałek (przyp.: w poniedziałki dziecko może przynieść sobie swoją zabawkę ;))

ja: och ten tata. Mężczyźni to się nie znają... (że przecież pierścionek to nie zabawka...)

Z: no właśnie. Mężczyźni to się nie znają na dziewczynach. A dziewczyny na chłopakach się znają! :mad:

ja: tak? A jak się znają?

Z: no. Wiedzą, chłopacy mają z przodu wiszącego siusiaka na środku...

ja: i coś jeszcze?

Z: nie. Tylko tyle.

A ja głupia o tym pracę magisterską pisałam :rolleyes:

uwielbiam tego Zuzełka :D ona jest nie od parady! :) :)

dzieci to są mega szczere i takie bezpośrednie...

ja właśnie wróciłam z szaleństwa podwórkowego... byłyśmy od rana u teściów na ogródku bo tam mają panny plac zabaw zrobiony... no i był szał! potem wszamały kluchy z truskawkami i zapakowałam do auta... do domu mam max 15min... nie ujechałam dobrze do zakrętu i już spały :D teraz kimają już w wyrkach a ja mam czas dla siebie (forum :-P )

ja na DD im nic nie kupiłam - idziemy na festyn jutro to dostaną po balonie - starczy :)

od babci dostały po książeczce, a druga kupić ma im taki domek do ogródka

Kurde. Dzień dziecka! Co macie dla gówniarzy? Ann wiadomo - domek :D

hejo :)

domek ma dostac na urodziny :) ale ze w so wyjezdzamy, wiec urodziny poczekaja na nasz powrot (wiadomo, maluchowi to roznicy wielkiej nie zrobi;))

a tak to dostala zwierzaki z littlest pet shop i podrabianego konika pony ;) do tego buciki do wody, koszulke uv, puzzle drewniane misie do ubierania, 'glogli' czyli ciastoline :) i lizaki witaminowe (na podroz, bo sie zdarzaja problemy podczas jazdy samochodem, a lizaki pomagaja), a i mala pilke bo starszy dostal duza do nogi, a oprocz tego lego technic, samochodziki, buciki do wody, koszulke uv i lizaki i ksiazke 'naukowa' :) zaraz wybywamy na dzieciece atrakcje i parade smokow :D

i zeby nie bylo ze za bardzo rozpieszczamy dzieciaki ;)...zabawki od dziadkow, pozostale atrakcje od rodzicow ;) :)

Nie, no... Na bogato. Laptopy, domki, lista prezentów, że aż ciężko cytować... :rolleyes:

Ode mnie Zuzia może sobie sama dzisiaj wybrać w co się ubierze ;) Może nawet zabiorę ją ze sobą do Biedronki, żeby sobie mogła "wybrać" swój ulubiony jogurcik z Arielką :p :lol2:

Edytowane przez asiazett

U mnie Aluśka dostała bramki trawnikowe do gry w piłkę, drewniane puzzle misie do ubierania, książkę którą sama wybrała i uszyłam jej kotka i dwie sukienki, no a najlepszym prezentem będzie powrót taty z delegacji więc jedziemy po niego na lotnisko, także dodatkowo podróż pociągiem i punkt widokowy na lotnisku jako atrakcja dzieciakowa.