Mmelisa 02.06.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Asia ale jak z tego kubka pic???? bluzke sobie poplamie za ciacho dziekuje...biore i wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ... bluzke sobie poplamie ... no to zdejmij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.06.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Diana widzialam zdjecie tego ciacha i jestem w szoku! jak te lody sie nie roztopily?? a gdzie to ciacho ??? bo smakowicie brzmiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 no to zdejmij no wiesz... cycki poparze Ivy na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.06.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Na fb? Jak to??????ja nic nie wiem o Twoim fb? Ciekawa jestem tez tego placka! edit: Dziewczyny mój mąż wczoraj powiedział, że jak tak bardzo chcę to mogę sobie dac tę tapetę glamour !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noszzz jak on mnie wnerwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.06.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ivy na fb no pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Na fb? Jak to??????ja nic nie wiem o Twoim fb? o moim czy Diany? aaa Kuchnia nr 7 wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.06.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 o Twoim ? oooooo w końcu kuchnia wybrana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 poszlo tak, w koncu wybrana, zeby sie wyrobic na wstawienie w lipcu Za godz mam zadzwonic do goscia bo teraz ma klientow..musze obcykac i sie upewnic czy bedzie to o czym bylo mowione wczesniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Meli nie rozpuściły się choć jak robiłam to włożyłam do głębokiej blaszki bo byłam pewna ze się wszystko rozleci, ale nie rozpuściło się, lody muszą być mocno zmrożone, a z beze wstawia się do mocno nagrzanego piekarnika, było przepysznehttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0ec78acc9cb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Na fb? Jak to??????ja nic nie wiem o Twoim fb? Ciekawa jestem tez tego placka! edit: Dziewczyny mój mąż wczoraj powiedział, że jak tak bardzo chcę to mogę sobie dac tę tapetę glamour !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noszzz jak on mnie wnerwia no tak to się nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.06.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Meli nie rozpuściły się choć jak robiłam to włożyłam do głębokiej blaszki bo byłam pewna ze się wszystko rozleci, ale nie rozpuściło się, lody muszą być mocno zmrożone, a z beze wstawia się do mocno nagrzanego piekarnika, było przepyszne A masz gdzieś przepis co i jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 no wlasnie przydalby sie.. bo ja jako blondynka uipieklabym spod... pozniej lody gotowce polozyla i beza nakryla... ale jako nie myslaca to tez bym mogla wylac beze na te lody i do piekarnika wlozyc zeby sie upieklo w calosci :lol2: to jak? ciasto jest wiec moze nastepna kawunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0ec78acc9cb.jpg o kurna ale pychotka musiała to być!!! przepis!! plissssssssssssssss ... to jak? ciasto jest wiec moze nastepna kawunia? a pewno - już idę wstawić wodę przy okazji - wrzuciłam do siebie wizkę sypialni dziewczyn... zapraszam na "objechanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.06.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 O matko jak to pysznie wyglądaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diana no widzisz? jak mnie wkurza !I tapeta prawie zamówiona w pasy a on mi tu takie rzeczy wygaduje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Aniu ja tam myślę, że te pasy będą się lepiej prezentowały tak eleganciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Malinowa AlaskaSkładniki na lody: litr lodów, 200g malin (ja dodałam truskawki i zdecydowanie więcej)biszkopt: można upiec zwykły biszkopt albo byś leniem i kupić spód biszkoptowy jak jabeza: 3 białka, szklanka cukru. lody rozgniatamy z owocami, miskę wykładamy filią spożywczą wkładamy lody i wkładamy do zamrażarki na min 4 godz, ja włożyłam na całą noc.Jak wyjmiemy układamy na biszkopcie, docinamy go tak by był tylko pod spodem lodów, wszystko szczelnie ciapiemy bezą (nie może być dziury bo się roztopi) więc całe lody i cały biszkopt ma być zabezowany i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 220 stopni na 6-8 minut.Wychodzi cudowne, idealne na lato, ja robiłam bo moi znajomi mieli przyjść byli zachwyceni.Przepis pochodzi ze smakowitych wypieków ja mam prenumerate bo jestem maniaczką foremek silikonowych do wypieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja też byłam za pasami, bo nawet jak coś zechcesz zmienić by nie było glamour to dasz inne dodatki i zawsze będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.06.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Mówicie? Ja już mam właśnie wszystko obmyślone co i jak . Ehhh z tymi chłopami Kradnę przepis ! wygląda cudnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.