Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniqa chyba bym głową mur rozwaliła ale Ci namieszal!

Weeeź ,no dopiero jak szwagierka powiedziałą ,że jej też się podobają takie tapety i u niej na 100 % taka gdzies będzie , to dopiero pomyślał ,że może faktycznie to ładne a tylko on niedojrzały !!!!!!

:bash:

Madzia ja podczas budowy wykończyłam moje ukochane Najeczki , aż mi szkoda bo tyle lat służyły dobrze :(

No ale najeczki łat? W czym są lepsze? Robią pranie, myją gary, może loda? Manicure, pedicure, masaż, masakra?

Żart, żart, żart ;) :p

heh... zalecialo mi tutaj nasza Marimag ;) :p

Najeczki do biegania:P

kiedys kupilam sobie w sklepie sportowym skorzane do chodzenia na co dzien...

http://i.pinger.pl/pgr121/fb5e28f70003bb0851ed2c92/buty%20nike%20alexi%20-%20damskie%20czarne%20sk%C3%B3rzane.jpg

wszystkie mozliwe uje muje w ich kierunku polecialy i dalej leca jak tylko je ubieram....

nadaja sie do wykopow na budowe ;) okropne!

teraz poszlam w innym kierunku

images?q=tbn:ANd9GcQMGKtKx9PEkAsD1Ej03yCer0ZGYS77qFImvHasoAiwhJI-Ngh3

No proszę :lol2: Zbiorowe zakupy ;) :p

a co z tymi "na codzień", bo ja to właśnie lubię takie, że jak założę do jeansów, to nie będzie, że w jeansach fitness uprawiam :rolleyes:

Ja mam takie, ale już je zajechałam...

http://www.mr-shopping.net/images/products/reebok_womens_easytone_fusion_shoes_earthwhitegumgold_794588.jpg

Asia te stare czarne... a idz! zamiast skory okazalo sie ze podroba, a ze to taki durny sklep co reklamacji nie uznaje to musialam buty zostawic:bash:

niestety nie zwrocilam uwagi na metke przy zakupie...

sa do bani... noge niszcza..poci sie w nich... wiec tylko na budowie je ubieram na ta godzine, pol... i wtedy smigam po dzialce zeby zdjecia zrobic :p

aa i tak tak..zakupy zbiorowe :lol2: Madzik czeka na paczke tak samo jak ja... :rotfl:

Duśka po takim wstępie nie sądzisz chyba, że darujemy Ci tą kurteczkę? :no: pokazuj migiem :popcorn: Klapy też, bo też się przymierzam. Drogie są cholernie, ale te deichmanowskie już mnie zdrowo irytują jak po miesiącu wyglądają jak psu z gardła :sick: ja korkowych używam jako domowych "kapci"... Chyba, że ktoś zna opcję pośrednią? :rolleyes: