Mmelisa 02.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ojaaaa czyli na myslenie nie myslacej blondynki, da sie piec lody w piekarniku Ania ja tez za pasami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.06.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 no wlasnie przydalby sie.. bo ja jako blondynka uipieklabym spod... pozniej lody gotowce polozyla i beza nakryla... ale jako nie myslaca to tez bym mogla wylac beze na te lody i do piekarnika wlozyc zeby sie upieklo w calosci :lol2: : patrz pani i się piecze z lodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Aniqa - nie ma tego złego. Pasy lepsze Boże i znowu będę musiała ciasto robić Mmmm... No to idę poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Owieczka...tego nie to tez blee... w ciazy jestes czy co? ze tak grymasisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 patrz pani i się piecze z lodami czujesz ze rymujesz Ivy tylko nalezy pamietac o dokladnym przykryciu lodow...jakkolwiek to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 To bys sie zdziwila na pewno nie patyk..przybralo sie na wadze i tam i owdzie tez czekam na buty nadal... wiec brak butow =brak treningow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ej, ostatnio nadziałam się na posta, jak w lutym o tych butach pisałaś To przesyłka chyba z Jowisza leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 w lutym byly przymiarki do zakupu mega promocja pojawila sie w maju... 14tego maja zlozylam zamowienie....upomnialam sie o buty 24tego... odpisali ze w przeciagu 7-15dni roboczych powinnam je otrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Poćwiczyłam Idę się kąpać. Ciao p.s. a co to za buty? Też muszę sobie kupić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Najeczki Asia najeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.06.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Aniqa chyba bym głową mur rozwaliła ale Ci namieszal! Weeeź ,no dopiero jak szwagierka powiedziałą ,że jej też się podobają takie tapety i u niej na 100 % taka gdzies będzie , to dopiero pomyślał ,że może faktycznie to ładne a tylko on niedojrzały !!!!!! Madzia ja podczas budowy wykończyłam moje ukochane Najeczki , aż mi szkoda bo tyle lat służyły dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No ale najeczki łat? W czym są lepsze? Robią pranie, myją gary, może loda? Manicure, pedicure, masaż, masakra? Żart, żart, żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No ale najeczki łat? W czym są lepsze? Robią pranie, myją gary, może loda? Manicure, pedicure, masaż, masakra? Żart, żart, żart heh... zalecialo mi tutaj nasza Marimag Najeczki do biegania:P kiedys kupilam sobie w sklepie sportowym skorzane do chodzenia na co dzien... http://i.pinger.pl/pgr121/fb5e28f70003bb0851ed2c92/buty%20nike%20alexi%20-%20damskie%20czarne%20sk%C3%B3rzane.jpg wszystkie mozliwe uje muje w ich kierunku polecialy i dalej leca jak tylko je ubieram.... nadaja sie do wykopow na budowe okropne! teraz poszlam w innym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 poszłyśmy :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 poszłyśmy :lol2::lol2: no tak.... to Ty mnie w to wkrecilas..wiec poszlam za toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No proszę Zbiorowe zakupy a co z tymi "na codzień", bo ja to właśnie lubię takie, że jak założę do jeansów, to nie będzie, że w jeansach fitness uprawiam Ja mam takie, ale już je zajechałam... http://www.mr-shopping.net/images/products/reebok_womens_easytone_fusion_shoes_earthwhitegumgold_794588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Asia te stare czarne... a idz! zamiast skory okazalo sie ze podroba, a ze to taki durny sklep co reklamacji nie uznaje to musialam buty zostawic:bash: niestety nie zwrocilam uwagi na metke przy zakupie... sa do bani... noge niszcza..poci sie w nich... wiec tylko na budowie je ubieram na ta godzine, pol... i wtedy smigam po dzialce zeby zdjecia zrobic aa i tak tak..zakupy zbiorowe Madzik czeka na paczke tak samo jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.06.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Duśka po takim wstępie nie sądzisz chyba, że darujemy Ci tą kurteczkę? pokazuj migiem Klapy też, bo też się przymierzam. Drogie są cholernie, ale te deichmanowskie już mnie zdrowo irytują jak po miesiącu wyglądają jak psu z gardła ja korkowych używam jako domowych "kapci"... Chyba, że ktoś zna opcję pośrednią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 fiufiufiu - zazdroszcze kurteczki...moze kiedys sobie kupie taka cudniasta z prawdziwego zwierza ale za to skorzystalam z MEGA promocji i kupilam sobie super wygodne biomy w eczkowym outlecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 O nieee tylko nie z owcy! :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts