Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas zimno i deszczowo brrrr a ja muszę do biblioteki bo się dzieciowi książki pokończyły a ona czyta 2 dziennie, tzn ja jej czytam i bez książki ani rusz, pani w bibliotece zapowiedziała że będzie musiała nowe książki dokupić bo niebawem wyczyta wszystkie, a ma swoją kartę bo sobie sama założyła, poszła do bibliotekarki i powiedziała że chce.

OOOO a taką kawusie to bym wypiła oj tak tak

ja wczoraj przezylam pierwsze zebranie w szkole dla przyszlych pierwszoklasistow...i powiem...ze wiem mniej niz przed zebraniem ;) musze powtarzac jak mantre 'nie wychodzic przed szereg, nie wychodzic przed szereg...i tak to nic nie zmieni'...szkola nagle sie nie powiekszy...synek sobie poradzi, bo dlaczego by mial sobie nie poradzic, tylko jak JA sobie poradze (z organizacja?) ehh...lekcje bedzie zaczynac o 12.30 a konczyc 16-17 ;) a gdzie jakies dodatkowe zajecia (chce chodzic na jakas pilke, czy basen, albo tekwondo)? a gdzie czas na rower i zabawy? a kiedy lekcje? co z obiadem? zupa przed, drugie po lekcjach? czy ma jesc w szkole? stolowka marna i ciasna z marnym cateringiem, ale cos tam zjesc mozna ;) a co z mloda? od rana bedzie w przedszkolu...i do ktorej ma tam siedziec? zabierac po spaniu? przed spaniem? co z jej (nie)jedzeniem? a kiedy z nia na spacer? ma ktos sprawdzony system jak to wszystko rozwiazac?? ;) na szczescie (jeszcze) nie pojde do pracy na etat a i tak nie wiem jak to ogarnac :p ehh...nagadalam sie...ide to chyba wypocic ;)

Witam się grzecznie ,pierwszy raz tutaj :D

Zeby nie z pustymi rękamipobrane.jpg.

Przyznaję się podczytywałam czasami z ukrycia :D a dzisiaj się ujawniam :).

ANN witaj w gronie mam pierwszoklasistów :D.U nas ten sam problem ,dzieci na 3 zmiany do szkoły ,miejsca brak itd.

Poszłam ,zwiedziłam za ciasną szkołę i miejsce na szafki i dodatkową klasę znalazlam.Dziwi mnie fakt ,że kiedyś było 8 klas ,był wyż i w szkole szło się pomieścić a teraz mega problem.