aniqa1982 02.06.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 :rotfl:Haha Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.06.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Oj dobry dobry Diana u mnie dalej upaly...ojjj nie bede marudzic bo lepsze to od deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.06.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Oj dobry dobry Diana u mnie dalej upaly...ojjj nie bede marudzic bo lepsze to od deszczu a u nas znowu szaro buro i ponuro kawa wypita, ale nie dziala niby od jutra UPALY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.06.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 niby u mnie upaly do 12czerwca z niby 2 dniowa przerwa na deszcz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.06.2014 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Irish coffee... http://static.nespresso.com/ultimate-coffee-creations/media/normal/5/b/4/5b43c9b47218fff9342c0f4dfef660b62f0618a8.jpg Witam się A teraz idę zjeść śniadanko z Darem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dus fajne te japoneczki , właśnie przegladam bo musze jakies takie nabyć zaczęłam googlac i fajnie wyvladaka do różnych letnich okazji z tymi upalami to nie wiem jak będzie od jutro bo wczoraj pokazywali 22 stopnie i deszcz na jutro wiec słaby to upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.06.2014 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 U nas zimno i deszczowo brrrr a ja muszę do biblioteki bo się dzieciowi książki pokończyły a ona czyta 2 dziennie, tzn ja jej czytam i bez książki ani rusz, pani w bibliotece zapowiedziała że będzie musiała nowe książki dokupić bo niebawem wyczyta wszystkie, a ma swoją kartę bo sobie sama założyła, poszła do bibliotekarki i powiedziała że chce. OOOO a taką kawusie to bym wypiła oj tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 niby od jutra UPALY Upały czy U Pały zimno, mokro i wieje - masakra... ja chce pod kołderkę na momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.06.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ja wczoraj przezylam pierwsze zebranie w szkole dla przyszlych pierwszoklasistow...i powiem...ze wiem mniej niz przed zebraniem musze powtarzac jak mantre 'nie wychodzic przed szereg, nie wychodzic przed szereg...i tak to nic nie zmieni'...szkola nagle sie nie powiekszy...synek sobie poradzi, bo dlaczego by mial sobie nie poradzic, tylko jak JA sobie poradze (z organizacja?) ehh...lekcje bedzie zaczynac o 12.30 a konczyc 16-17 a gdzie jakies dodatkowe zajecia (chce chodzic na jakas pilke, czy basen, albo tekwondo)? a gdzie czas na rower i zabawy? a kiedy lekcje? co z obiadem? zupa przed, drugie po lekcjach? czy ma jesc w szkole? stolowka marna i ciasna z marnym cateringiem, ale cos tam zjesc mozna a co z mloda? od rana bedzie w przedszkolu...i do ktorej ma tam siedziec? zabierac po spaniu? przed spaniem? co z jej (nie)jedzeniem? a kiedy z nia na spacer? ma ktos sprawdzony system jak to wszystko rozwiazac?? na szczescie (jeszcze) nie pojde do pracy na etat a i tak nie wiem jak to ogarnac ehh...nagadalam sie...ide to chyba wypocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 od 12.30 do 16? ocipieli?! Ann nie strasz - bo ciężko widzę pracę na etacie - bo co zrobić z dzieckiem od 7/8 rano- na świetlice odstawić żeby czekało 5 godzin na lekcję? :bash: masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 takie cuda tylko w piep... Polsce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam się grzecznie ,pierwszy raz tutaj Zeby nie z pustymi rękami. Przyznaję się podczytywałam czasami z ukrycia a dzisiaj się ujawniam . ANN witaj w gronie mam pierwszoklasistów .U nas ten sam problem ,dzieci na 3 zmiany do szkoły ,miejsca brak itd. Poszłam ,zwiedziłam za ciasną szkołę i miejsce na szafki i dodatkową klasę znalazlam.Dziwi mnie fakt ,że kiedyś było 8 klas ,był wyż i w szkole szło się pomieścić a teraz mega problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.06.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Reformy edukacyjne! Teraz jeszcze co najmniej setka dzieciaków dochodzi do podstawówek, no to jak ma być inaczej? Chore. Tak jak służba zdrowia Jak żyć panie premierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 sorry ale taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.06.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam się grzecznie ,pierwszy raz tutaj Zeby nie z pustymi rękami[ATTACH=CONFIG]263447[/ATTACH]. Kochana, z takimi suwenirami to dostajesz złotą kartę klubowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.06.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 sorry ale taki mamy klimat No. Taka sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.06.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 souvenirami hahah oooho Aśka jest w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts