diana_teresa 04.06.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Duś kurtki nie widziałam a ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.06.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja teeeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 No włacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.06.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 A ja nie chcę patrzećhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif Oni na pewno jej tylko tak powiedzieli że to z owcy, a tak naprawdę to pewnie z bobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.06.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 oszzz Ty fochu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.06.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Asiu, zerkniesz do mnie w celach podłogowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Lecę subskrypcja dzisiaj nat łorking :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Słońce wyszło, idę chyba z ogródkiem powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja to bym sie legla na trawce u siebie..ale z moimi szogunami nie da rady polezec spokojnie..w ciszy... a promienie bija jak za dnia... mozna sie opalic itd... no nic...ide zamieszac miesem w koncu moje kochanie niedlugo wroci do domku glodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.06.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Senkju laski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jorłelkam Gwiazda ja nie będę wylegiwać tylko sadzić, ciąć, podlewać, wyrywać, pielęgnować, pryskać moze nawet fotki jakieś cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ze tez sie tobie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 04.06.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ann - Ty potrzebujesz pobudki? Pakuj się dziewczyno! Nie ma czasu na spanie! Buźka dla wszystkich :* luuuzik - pakujemy sie dopiero w sobote na chwile obecna mam spakowana 'tylko' apteczke (chcesz wykaz?) i jeszcze zamierzam urzadzic w pt mini kinder party (dla zaprzyjaznionych sasiadow) z okazji ur gosi bedzie jedynie jakies...12 dzieciakow wraz z rodzicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jorłelkam Gwiazda ja nie będę wylegiwać tylko sadzić, ciąć, podlewać, wyrywać, pielęgnować, pryskać moze nawet fotki jakieś cyknę Cyknij, cyknij - może Twoje modelki załapałyby się też na sesję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Dusia - elegancka ramoneska Chloe, którą modelkę sobie życzysz? Meli - no właśnie nie chce mi się. Ale trzeba :/ Zrobiłam 1/3 zaplanowanej roboty W związku z tym zdjęcia jutro - o ile zrobię co potrzeba Ann - ambitna dziewczyna jesteś . Ja już pracuję nad listą rzeczy do spakowana. Ma ktoś pożyczyć naczepę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.06.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ...Ja już pracuję nad listą rzeczy do spakowana. Ma ktoś pożyczyć naczepę? dlatego ja tak rzadko jeżdżę na wakacje bo swojego transportera zapakowuję po brzegi muszę mieć wszystko co niezbędne, a zwłaszcza to co zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 A co Wam powiem więcej... Daro więcej kupił na ten wyjazd wszystkiego niż do tej pory miał. Kabelki, złączki, przedłużki. Spodenki, koszulki, płetwy, nawigacja, telewizorki 4 girls, bagażnik dachowy, płyny na komary (psikatka i te do kontaktu!), okulary... Ja tam biorę tylko strój kąpielowy i dzieci. Majtek nie biorę, bo będę chodzić albo w stroju albo nago . Dzieciaki będą miały swoją sypialnię http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Asia...to gdzie ty wyjezdzasz? kiedy? Duś...nooo fajna ta kurteczka bardzo mi sie podobuje biedna nasza Owieczka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.06.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Owieczka to aż nic nie mówi z tego wszystkiego Ania nie smutaj się A fe kurteczka Dusi, a fe! Jadę tam gdzie Ann - robimy sobie taki 2 osobowy zlot 1 300 km od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 eeee 1300km.. to cos jak ja jade do PL... co do zlotu..to na pewno bede.. pod stolyca w 1szym tyg lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts