Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

już się chwalę. młyn mam taki w robocie, że ledwo kopytkami ruszam.

wklejam zdjęcia brązowej, bo czarna zniknęła z interneta. chyba dorwałam ostatnią hehe (na modelce wydaje się dość duża, bo nie widać taliowania, na żywo trzyma formę nawet rozpięta)

[ATTACH=CONFIG]263757[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]263758[/ATTACH]

rewelacja

duś śliczna ta kurteczka !!!

Mel jak okap???????wybrałaś coś z mężulkiem??????????????

Dzień dobry !!!!!!!!!:)

Asia ja też mam już działeczkę obok budowy!

Pięknie rosną wszystkie rosliny!!!!

perz, chwasty, rzepak( :eek: ) , trawa .............i gdzie niegdzie nieśmiało wychylają się warzywa!

:bash: :rotfl:

Kurcze tak sobie posiałam warzywka a,żeby mieć pod ręką jak się przeprowadzimy. Moja walka z chwastami jest wręcz heroiczna!

haha Ale już ja zrobię z nimi porządek !:evil::evil:

Edytowane przez aniqa1982

A co Wam powiem więcej... Daro więcej kupił na ten wyjazd wszystkiego niż do tej pory miał. Kabelki, złączki, przedłużki. Spodenki, koszulki, płetwy, nawigacja, telewizorki 4 girls, bagażnik dachowy, płyny na komary (psikatka i te do kontaktu!), okulary... :rolleyes:

Ja tam biorę tylko strój kąpielowy i dzieci. Majtek nie biorę, bo będę chodzić albo w stroju albo nago :lol2:. Dzieciaki będą miały swoją sypialnię :p

http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif

to ja biore zdecydowanie wiecej :p

moge ci podeslac liste zrobiona w excelu :lol2: mam wszystko spisane ;) od ciuchow przez apteczka az po 'garnki' ;)

:)

http://www.dzieciochatki.pl/index.php/Podrozna_apteczka_na_wczasy_rodzinne.html

mam juz chyba wszystko ;) wiem ze nie jedziemy na pustynie, ale wole byc przygotowana na wszystko (zwlaszcza ze moja cora nalezy do grupy 'wysokiego ryzyka' ;)

Edytowane przez annNS2

Chloe, którą modelkę sobie życzysz?

Najchętniej obytrzy;)

A co Wam powiem więcej... Daro więcej kupił na ten wyjazd wszystkiego niż do tej pory miał. Kabelki, złączki, przedłużki. Spodenki, koszulki, płetwy, nawigacja, telewizorki 4 girls, bagażnik dachowy, płyny na komary (psikatka i te do kontaktu!), okulary... :rolleyes:

Ja tam biorę tylko strój kąpielowy i dzieci. Majtek nie biorę, bo będę chodzić albo w stroju albo nago :lol2:. Dzieciaki będą miały swoją sypialnię :p

http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif

Hihi, ostatnio mam podobne podejście - jak najmniej brać - doł od stroju może być wielozadaniowy, nie?;) Potem i tak nie można bagażnika domknąć:bash: W wyjazdach najbardziej nie lubię pakowania. Kiedyś nawet zrobiłam sobie wielorazową listę rzeczy do zabrania, żeby nie mieć ciągle tego samego kłopotu;)

duś śliczna ta kurteczka !!!

Asia ja też mam już działeczkę obok budowy!

Pięknie rosną wszystkie rosliny!!!!

perz, chwasty, rzepak( :eek: ) , trawa .............i gdzie niegdzie nieśmiało wychylają się warzywa!

:bash: :rotfl:

Kurcze tak sobie posiałam warzywka a,żeby mieć pod ręką jak się przeprowadzimy. Moja walka z chwastami jest wręcz heroiczna!

haha Ale już ja zrobię z nimi porządek !:evil::evil:

Przewidująca kobieta jesteś:) U mnie się jeszcze nie da i bardzo żałuję -same góry i doliny mamy.

...

moge ci podeslac liste zrobiona w excelu :lol2: mam wszystko spisane ;) od ciuchow przez apteczka az po 'garnki' ;)

:)

...

Poproszę :yes: tylko wtedy to ja się naprawdę nie spakuję, albo awionetkę na bagaże zamówię :bash:

Ja też niestety nie potrafię zabrać mało (z tym strojem to miał być tylko tak żart sytuacyjny ;)) a potem wyglądamy jak banda szmuglujących rumunów :cry: Kiedyś to nawet z psami jeździliśmy na wakacje. To dopiero był hard core :jawdrop:

Poproszę :yes: tylko wtedy to ja się naprawdę nie spakuję, albo awionetkę na bagaże zamówię :bash:

Ja też niestety nie potrafię zabrać mało (z tym strojem to miał być tylko tak żart sytuacyjny ;)) a potem wyglądamy jak banda szmuglujących rumunów :cry: Kiedyś to nawet z psami jeździliśmy na wakacje. To dopiero był hard core :jawdrop:

Najtrudniejsze do ogarnięcia jest pakowanie dziecka w wieku łóżeczkowo-smoczkowo-pełzającym. Łóżeczko, wózek, mleko, pieluchy... wózek! Masakra

a nie chcecie kuliżanki jakiejś na wakacje??

:rolleyes:

Biorę :yes: jak kawę ;) bez zastanowienia :D

a drugiej kulizanki?? tak dla towarzystwa ...zeby ta pierwsza sie nie nudzila sama :rolleyes:

Aniqa nie, niestety nie...nic nie wybrane, bo szanowny nawet nie zerknal tak jak obiecal http://macg.net/emoticons/angry14.gif