Mmelisa 05.06.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ja tez jedynie wode... winko zostalo rozpracowane 2godz temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.06.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 eeeeee co to za impreza o wodzie... a idźta w * (piiiiiii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Uuuu to co to była za butelczyna malutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Ja mogę ...wodę, żeby było bez kalorii Twarda jesteś - brawo za konsekwencję Ps. odpadam z kieliszkiem, bo zęby umyłam (kto miał aparacik wie, ile trwa nitkowanie;) ) Edytowane 5 Czerwca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Twarda jesteś - brawo za konsekwencję ... Tyle, że nie chce się to na wyniki przełożyć ale przynajmniej waga nie rośnie To już z tym aparatem? To teraz jesteś APARATKA Butla duża (zaczęta tyg temu w większym gronie) ja spijalam resztę Aaaa, no to jasna sprawa no i dobre to jarzębinowo - bio - eko - cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.06.2014 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie ma to jak startować z pracą o północy. Ja myślałam, że ty późno spać chodzisz, a Ty po prostu wcześnie wstajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.06.2014 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Tym razem ja wstałam wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.06.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.06.2014 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ann, gdzie ta obiecana lista? Diana, jutro chcę zrobić tą malinową alaskę, a powiedz mi jak to ciasto przechowywać po zjedzeniu pierwszej transzy no bo całego naraz to się przecież nie zje. A potem całą blachę do zamrażalnika? :/ Karolinka, jak tam kacyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.06.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 hehehe nie ma jestem jak nowo narodzona ruszam do przedszkola, bo mi się dzieć w końcu spóźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Sie witaja a kawy to zadna nie postawi Hej dziewczyny Yendrek ty tez..chociaz cos zamilkles ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.06.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Hej:) Odkąd mam aparat, szczerze mówiąc dużo piję Asia - waga stoi ale w końcu ruszy w dół- taki etap:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.06.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 musze nieco skorygowac liste bo chyba nie chcesz wiedziec ile par majtek zabieram i w jakich kolorach (joke!) wczoraj tez wypilam z wami kieliszek czy dwa i jakos znowu nie moge sie dobudzic pewnie dlatego ze corunia postanowila nam zrobic prezent i obudzila sie o tej samej godzinie o ktorej sie urodzila - 4.25 - po czym zazyczyla sobie podwojna jajecznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.06.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 lubie takie prognozy http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dlugoterminowa/europa,chorwacja,split,9601.html ide dokupic filtry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 cale szczescie ze tylko pol lampki wina wczoraj wypilam.... mialam dmuchanie na trasie... nie pytajcie jak bylo... norrrrmalnie czuje sie jakbym stracila dziewictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ann, gdzie ta obiecana lista? Diana, jutro chcę zrobić tą malinową alaskę, a powiedz mi jak to ciasto przechowywać po zjedzeniu pierwszej transzy no bo całego naraz to się przecież nie zje. A potem całą blachę do zamrażalnika? :/ Karolinka, jak tam kacyk? U nas poszło całe było pyszne jeden malusi kawałek włożyłam do zamrażarki po wyjęciu ale tego samego dnia było dalej tak samo pyszne (obawiałam sie jak beza zareaguje na mrożenie ale nie było żadnych oznak mrożoności) ale jak pisze u nasz szybko i część zamrażalnikowa poszła do brzuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.06.2014 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Meli, a fe... jak tu teraz kawę pić Kurcze, to ja chyba inne ciasto muszę, bo potrzebuję i na jutro mieć i na pojutrze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Meli, a fe... jak tu teraz kawę pić bez smietanki... a bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.06.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ja śmietanki nie stosuję tak czy inaczej Zaryzykuję więc z tą kawą http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/kawa-mrozona-01_zpsfca3e5b6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 zwazyla sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts