Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Twarda jesteś - brawo za konsekwencję:)

...

Tyle, że nie chce się to na wyniki przełożyć :cry: ale przynajmniej waga nie rośnie :p

To już z tym aparatem? To teraz jesteś APARATKA :lol2:

Butla duża (zaczęta tyg temu w większym gronie) ja spijalam resztę;)

Aaaa, no to jasna sprawa :yes: no i dobre to jarzębinowo - bio - eko - cudo?

musze nieco skorygowac liste bo chyba nie chcesz wiedziec ile par majtek zabieram i w jakich kolorach (joke!) ;)

wczoraj tez wypilam z wami kieliszek czy dwa i jakos znowu nie moge sie dobudzic ;) pewnie dlatego ze corunia postanowila nam zrobic prezent i obudzila sie o tej samej godzinie o ktorej sie urodzila - 4.25 - po czym zazyczyla sobie podwojna jajecznice :p

:)

Ann, gdzie ta obiecana lista?

Diana, jutro chcę zrobić tą malinową alaskę, a powiedz mi jak to ciasto przechowywać po zjedzeniu pierwszej transzy ;) no bo całego naraz to się przecież nie zje. A potem całą blachę do zamrażalnika? :/

Karolinka, jak tam kacyk? :lol2:

U nas poszło całe było pyszne jeden malusi kawałek włożyłam do zamrażarki po wyjęciu ale tego samego dnia było dalej tak samo pyszne (obawiałam sie jak beza zareaguje na mrożenie ale nie było żadnych oznak mrożoności) ale jak pisze u nasz szybko i część zamrażalnikowa poszła do brzuszków