asiazett 08.06.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Przepraszam, a to mnie już nikt nie odwiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 08.06.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Może ja się przyznam, że kilka razy zaglądałam, co prawda całego wątku od deski do deski nie przeczytałam, ale sporą jego część tak. Pokój Alicji nr 1 jak dla mnie, nawet pokazuje znajomym jak przychodzą, jaki to ładny pokój znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.06.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Haha, Aga Witaj ambitna jesteś z tym przeglądaniem wątku I dziękuję za komplementy o pokoju Ali. Tak naprawdę ten pokój to zasługa tych wszystkich forumowych duszyczek, ale mimo wszystko miło słyszeć, że się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.06.2014 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Dzień dobry My mieliśmy wyjazdowy weekend po którym jestem wymordowana oczywiście Asia cudowny ogród masz ach piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hehe... w taką pogodę zwiedzanie no to się nie dziwię, że zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Dzien dobry A ja nie mialam powiadomienia o nowym wpisie wczoraj Asiu trawniczek pierwsza klasa! i roslinki tez pieknie rosna. Nie smutaj sie teraz ze nikt nie odwiedza, bo odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asia slicznie rosnie wszystko u Ciebie !! Matko a u mnie stepy i wertepy:( trawa , chwasty i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ania nie zalamuj sie... u mnie pewnie tak samo...co z tego ze nawiezlismy ziemie jak z nia nic nie zrobilismy... beda chwasty, chwasciki, koniczynka itp jak sie skosi to nie bedzie widac bynajmniej z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Kochana u mnie było żółto !! wyobraż sobie ten widok: wszędzie wokoło zielono , trawniczki piękne a u mnie zółto!jak kupiliśmy ziemię to z nasionami czy korzeniami i okazało się ze mamy rzepak !!!! haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 u mnie zboze, trzcina nawet sie znalazla;) oo i ziemniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 o to to to to !!! Zboże też mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asiu a co trzeba zrobić żeby było pole golfowe ?? jaką trawę zasiałaś ?? Pięknie masz koło domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 U nas też było wszystko. Lebiody, rzepak, maki, rumianki, a najgorsze - perz! Ja myślałam, że mi się nie uda doprowadzić tego do oczekiwanego stanu naprawdę i bez kokieterii, byłam przekonana, że własnymi rękami się tego nie da zrobić tylko sprzętem ciężkim i profesjonalną załogą kilkunastoosobową ale okazało się, że można i samemu tylko trzeba bardzo dużo o tym czytać - nawet ludzi na forum, ja np. czytałam Ślężankę i co gorsza, dużo pracy w to włożyć, na początku więcej niż w sprzątanie domu, czy budowę... Ja z Alą w brzuchu rwałam te perze, aż mi się pęcherze na obywóch rękach robiły Kamyczki Daro z szwagrem się zlitowali, bo to była już końcówka ciąży i rozrzucili, ale co ja się wtedy nasłuchałam - o matko i córko :rolleyes: Po porodzie już nie było taryfy ulgowej, tydzień później już tańcowałam ze szpadlem i sadziłam sobie kolejne rzeczy. Najgorszy był ten wielki cis. Popchnąć go nie mogłam, a co dopiero podnieść... ale okazało się, że można Torf sobie na deskorok=lce z garażu woziłam Moja porada na początek... Zacznijcie od tego, żeby spryskać roundupem to wszystkie niechciane zieleniny, zanim zaczniecie coś przy ogrodzie dłubać. Jak sobie lepiej to przygotujecie przed to potem będzie Wam łatwiej na tym wszystkim zapanować. Potem to musi zniszczeć i dopiero można ziemię mielić Mnie gubiło jeszcze to, że ścigałam się z czasem. Wszystko chciałam mieć na raz i już! A tak się niestety nie da to wszystko wymaga czasu Kuźwa, wczoraj jak się wyłożyłam na leżaczku w stroju kąpielowym to się okazało, że góra za duża. Nie mam stroju na wyjazd. I mam tylko 5 dni http://emotikona.pl/emotikony/pic/43pomocy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 jest super ogródeczek... ale trawka wypas!!! teraz przez tydzień nie ma gospodyni bo smaży tyłek na wekejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asiu a co trzeba zrobić żeby było pole golfowe ?? jaką trawę zasiałaś ?? Pięknie masz koło domku Ja to nie Asia ale takie cos znalazlam...bo sama jestem tematem zainteresowana od dluzszego czasu...baardzo dluzszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 nie wyjechałaś wczoraj???czy nadajesz z zagramanicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 rety nie mam powiadomienia z wpisami tutaj! na dodatek net odmawia posluszenstwa..ba! dwa nety! bo mam dwie rozne sieci.... grrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ziemniaków Meli nie przebiję , ale pałki wodne miałam Trawa boiskowa I ważne, żeby ją później nawozić. A najpierw podlewać rzecz jasna Codziennie! Zaraz Wam pokażę jaki na początku był dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asiu a co trzeba zrobić żeby było pole golfowe ?? jaką trawę zasiałaś ?? Pięknie masz koło domku Rozwinąć z rolki? Cześć dziewczynki:welcome: Asia, myślę o Tobie od wczoraj bezustannie - szczególnie o słowach "niedojrzały dizajnersko" Mój to ma - czy to uleczalne? Czy kiedyś osiągnie wiek dona tyle dojrzały, żebyśmy mieli w domu coś więcej niż kominek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Karolinka, to Ann już wyjechała, ja dopiero w piątek startuję ...Kiedy ty to wszystko robisz i skąd się tak znasz? ! Skoro buty Ci spadły to faktycznie! Jakbyś bieliznę zgubiła to by nie było w połowie to samo co buty No właśnie ja się nie znam , jakbym się znała to bym pewnie trochę inaczej się do tego zabrała (o cierpliwość i zachowanie harmonogramu chodzi ), na szczęście miałam pod ręką Ślężankę. Pestka też coś tam podpowiedziała i dzięki nim jakoś się udało. Dlatego Wam to pokazuję, bo to też przed Wami, no to czerpcie sobie z mojego cierpienia - doświadczenia, haha Aaaa, no i hołd Daowi, że podlewał codziennie w te upały, czasem nawet przed pracą. Dla mnie to też jeszcze nie koniec roboty, bo są gdzieniegdzie jeszcze puste placki (z przodu domu) i dziury w tym pięknym zielonym dywanie, ale teraz to już wszystko na spokojnie. Nie ścigam się już Droga trudna, wyboista, kamienista... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00021_zps5e1fb2ea.jpg - to uwietrzniony sukces! jak ja się podniecałam tą kępką. Rośnie! A kępka stanęła tak szybko jak ruszyła. A reszta wyglądała tak: http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00023_zps7628e2c4.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00030_zpsba8a113d.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00033_zpse6805cd2.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00044_zpsafbdc6a0.jpg Zakładanie rabaty: http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00187_zps1a704f3e.jpg http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC00189_zps37dbbe7b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts