Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozwinąć z rolki?;)

...Mój to ma - czy to uleczalne? ...

:no: nieuleczalne. Albo inaczej - objawy ustąpią jak już będzie po :lol2: Czasem nawet nastąpi przebłysk docenienia wszechotaczającego dizajnu ;) ale nie napalaj się, uśmiechnij się tylko wtedy cichutko pod nosem, za chwileczkę czar pryśnie :p

Tak a propos odpowiadając na dyskusję u Aniqi, może zaczytuję...

...

Wiecie słyszałam dobrą poradę od koleżanek w sprawie decydowania o wnętrzach, po prostu jak najmniej pytać M i decydować beż względu na to co powie M, ..... wiem wiem nie jest to łatwe ale pewne decyzje można w ten sposób przemycić .... no mi się białych drzwi nie uda ale kto wie może z szarych frontów na białe się uda ... :)

Hehe... ja do czasu budowy to nawet kolor bluzki konsultowałam z Darem :lol2: a w trakcie urządzania parę zbrodni popełniłam wycinając go z procesu decyzyjnego :evil: no nie dało się inaczej. Konsekwencje też poniosłam, bo on czasem też się nie pytał, a za listwę ozdobną w kuchni między kafelkami nie odzywał się do mnie MIESIĄC czasu. Już byłam gotowa rozwód brać (bez kitu :yes:). No ale jak jest wojna to nie może się obyć bez ofiar :p Najważniejsze, że kiedyś się to kończy! :D

Aniqa - jesteś najbardziej na wylocie ze wszystkich :wave:

Asia,az poszlam sprawdzic ta liste do Ciebie! Co ten Daro poszalał?!

...

No to odpowiadam Ci... Daro nie powiedział, że ona jest brzydka, beznadziejna, nie podoba mu się i teraz będzie się musiał na to paskudztwo codziennie patrzeć :no: On po prostu uznał to za zbędne, NIC NIE WNOSZĄCE,a w związku z tym jak można wydać na to prawie 400 zł! :jawdrop: :bash: :mad:

Nieuleczalne :no: Trzeba tylko nauczyć się z tym żyć :lol2:

:no: nieuleczalne. Albo inaczej - objawy ustąpią jak już będzie po :lol2: Czasem nawet nastąpi przebłysk docenienia wszechotaczającego dizajnu ;) ale nie napalaj się, uśmiechnij się tylko wtedy cichutko pod nosem, za chwileczkę czar pryśnie :p

Tak a propos odpowiadając na dyskusję u Aniqi, może zaczytuję...

No to odpowiadam Ci... Daro nie powiedział, że ona jest brzydka, beznadziejna, nie podoba mu się i teraz będzie się musiał na to paskudztwo codziennie patrzeć :no: On po prostu uznał to za zbędne, NIC NIE WNOSZĄCE,a w związku z tym jak można wydać na to prawie 400 zł! :jawdrop: :bash: :mad:

Nieuleczalne :no: Trzeba tylko nauczyć się z tym żyć :lol2:

Hehe, od razu czuję się bardziej normalna:)

Asiu masz pięknie wokół domuu, aż chcę się wypić kawkę na tarasie;)

Pozdrawiam i witam się, bo podczytuje od dawna.

Witam :welcome:

Fajnie, że się odważyłaś :yes: do wątku też pewnie się zmobilizujesz ;) albo my Cię zmobilizujemy, jeśli się wkręcisz :p

A na kawkę zapraszam, bo daleko nie masz :lol2:

Błąd. :no:

Trawa z rolki wymaga tego samego przygotowania co pod sianie :yes: Różnica jest tylko w tym, że z rolki ma się od razu trawnik, ale zawsze może się nie przyjąć :( no jest drożej :lol2:

Fakt. Bezsprzeczny. Plus trawy gotowej to konieczności wykarmienia rodziny wróbli i ich gatunków krewniaków. Mój tata prawie zamieszkał w ogrodzie, kiedy dosiewał, bo cholery właziły pod siatkę, nie bały się żadnych odstraszaczy - mutanty jakieś z IQ powyżej 120.

jejjjj a moj tato scial drzewa czeresniowe u siebie za domem :cry:'

mial takie super odmiany... wielkie zolte i czerwone...

a obok domu mielismy druga dzialke budowlana z sadem.... sprzedal.. i z czeresni nici... sasiedzi maja i nawet miseczki nie dadza dla dzieci jak w wakacje jestesmy :( a zeby im te szpaki w tym roku wszystkie wyzarly!!!!:evil:

no i jedne dobre wiesci... dostalismy dotacje na pompe ciepla :wave: 3 tysiaki...zawsze to cos :p

Asia ta dotacja jest Szwedzka.... wystarczy zalogowac sie na stronie www ;) i tam wpisujesz dane co i jak..czy to pompa gruntowa czy powietrza...

w ciagu 1 dnia roboczego uzyskujesz odp.

ja juz Kupon otrzymalam i wyslalam do naszego Instalatora :D

za zaoszczedzone pieniadze moge kupic samopoziom i klej :lol2: