aniqa1982 09.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asia ten twój trawniek odzwierciedla mój w tej chwili!!haha Ale do pieknego stanu go teraz doprowadziłaś. Girls u mnie ankieta !!Proszę o głosy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Rozwinąć z rolki? ...Mój to ma - czy to uleczalne? ... nieuleczalne. Albo inaczej - objawy ustąpią jak już będzie po Czasem nawet nastąpi przebłysk docenienia wszechotaczającego dizajnu ale nie napalaj się, uśmiechnij się tylko wtedy cichutko pod nosem, za chwileczkę czar pryśnie Tak a propos odpowiadając na dyskusję u Aniqi, może zaczytuję... ... Wiecie słyszałam dobrą poradę od koleżanek w sprawie decydowania o wnętrzach, po prostu jak najmniej pytać M i decydować beż względu na to co powie M, ..... wiem wiem nie jest to łatwe ale pewne decyzje można w ten sposób przemycić .... no mi się białych drzwi nie uda ale kto wie może z szarych frontów na białe się uda ... Hehe... ja do czasu budowy to nawet kolor bluzki konsultowałam z Darem a w trakcie urządzania parę zbrodni popełniłam wycinając go z procesu decyzyjnego no nie dało się inaczej. Konsekwencje też poniosłam, bo on czasem też się nie pytał, a za listwę ozdobną w kuchni między kafelkami nie odzywał się do mnie MIESIĄC czasu. Już byłam gotowa rozwód brać (bez kitu ). No ale jak jest wojna to nie może się obyć bez ofiar Najważniejsze, że kiedyś się to kończy! Aniqa - jesteś najbardziej na wylocie ze wszystkich Asia,az poszlam sprawdzic ta liste do Ciebie! Co ten Daro poszalał?! ... No to odpowiadam Ci... Daro nie powiedział, że ona jest brzydka, beznadziejna, nie podoba mu się i teraz będzie się musiał na to paskudztwo codziennie patrzeć On po prostu uznał to za zbędne, NIC NIE WNOSZĄCE,a w związku z tym jak można wydać na to prawie 400 zł! Nieuleczalne Trzeba tylko nauczyć się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 nieuleczalne. Albo inaczej - objawy ustąpią jak już będzie po Czasem nawet nastąpi przebłysk docenienia wszechotaczającego dizajnu ale nie napalaj się, uśmiechnij się tylko wtedy cichutko pod nosem, za chwileczkę czar pryśnie Tak a propos odpowiadając na dyskusję u Aniqi, może zaczytuję... No to odpowiadam Ci... Daro nie powiedział, że ona jest brzydka, beznadziejna, nie podoba mu się i teraz będzie się musiał na to paskudztwo codziennie patrzeć On po prostu uznał to za zbędne, NIC NIE WNOSZĄCE,a w związku z tym jak można wydać na to prawie 400 zł! Nieuleczalne Trzeba tylko nauczyć się z tym żyć Hehe, od razu czuję się bardziej normalna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Rozwinąć z rolki? najłatwiej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 09.06.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asiu masz pięknie wokół domuu, aż chcę się wypić kawkę na tarasie;)Pozdrawiam i witam się, bo podczytuje od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ja sie zalamie zdjec nie widze..laduja sie i laduja... wiec poddaje sie.... co za spier@£$ dzien mam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ja sie zalamie zdjec nie widze..laduja sie i laduja... wiec poddaje sie.... co za spier@£$ dzien mam dzisiaj No to nie wiem, czy proponować Ci kawę przy takim nerwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 najłatwiej chyba Błąd. Trawa z rolki wymaga tego samego przygotowania co pod sianie Różnica jest tylko w tym, że z rolki ma się od razu trawnik, ale zawsze może się nie przyjąć no jest drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 kawe juz mam... mozesz dolaczyc... stan wnerwa powoli sie poprawia, bo mysle sobie jak to moj sobie teraz rybki lowi na fjordach... ostatnio lowil jak byl dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asiu masz pięknie wokół domuu, aż chcę się wypić kawkę na tarasie;) Pozdrawiam i witam się, bo podczytuje od dawna. Witam Fajnie, że się odważyłaś do wątku też pewnie się zmobilizujesz albo my Cię zmobilizujemy, jeśli się wkręcisz A na kawkę zapraszam, bo daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ... mysle sobie jak to moj sobie teraz rybki lowi na fjordach... ostatnio lowil jak byl dzieckiem No proszę jaki haj lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.06.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Błąd. Trawa z rolki wymaga tego samego przygotowania co pod sianie Różnica jest tylko w tym, że z rolki ma się od razu trawnik, ale zawsze może się nie przyjąć no jest drożej Fakt. Bezsprzeczny. Plus trawy gotowej to konieczności wykarmienia rodziny wróbli i ich gatunków krewniaków. Mój tata prawie zamieszkał w ogrodzie, kiedy dosiewał, bo cholery właziły pod siatkę, nie bały się żadnych odstraszaczy - mutanty jakieś z IQ powyżej 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 09.06.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 o dziękuję za kawkę w zamian mogę poczęstować czereśniami prosto z ogroduu ze wsii haha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Już czereśnie? Wow Zjadam trochę, żeby innym też "obstawić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 09.06.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Proszę się zajadać mamy dwa drzewką- znaczy się moi rodzicę mają;p, trzeba zjeść przed szpakami!!Idę na działkę podciągi podlać, bo mi spali słońce;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 jejjjj a moj tato scial drzewa czeresniowe u siebie za domem ' mial takie super odmiany... wielkie zolte i czerwone... a obok domu mielismy druga dzialke budowlana z sadem.... sprzedal.. i z czeresni nici... sasiedzi maja i nawet miseczki nie dadza dla dzieci jak w wakacje jestesmy a zeby im te szpaki w tym roku wszystkie wyzarly!!!! no i jedne dobre wiesci... dostalismy dotacje na pompe ciepla 3 tysiaki...zawsze to cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Super Meli! Zamiast kolektory, to pompy powinni sromotnie dotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asia ta dotacja jest Szwedzka.... wystarczy zalogowac sie na stronie www i tam wpisujesz dane co i jak..czy to pompa gruntowa czy powietrza... w ciagu 1 dnia roboczego uzyskujesz odp. ja juz Kupon otrzymalam i wyslalam do naszego Instalatora za zaoszczedzone pieniadze moge kupic samopoziom i klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.06.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Asia ta dotacja jest Szwedzka.... Aaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.06.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mel gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts