ivy17 12.06.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 aśka ty się kuźwa pakuj a nie zdjątka wstawiasz z jakimiś wariatkami mąż. Kiedy wyjeżdżacie dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Dzięki Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Kiedy wyjeżdżacie dokładnie ? Jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jutro wieczorem spoko dużo czasu. Apteczkę tez zawsze biorę wypasioną a potem co najwyżej jakis panthenol potrzebny Najwżzniejsze - dzieci, mąż, paszporty, karta kredytowa , telefon , bikini i inne stroje do plażowania i balsam do opalania i można jechać.No i jeszcze jakas karmiata czy inne takie na plażę Nic tam więcej nie jest potrzebne poza piiiiciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.06.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 hej hej wpadłam powiedzieć cześć i życzyć Wam bezpiecznej podróży i wspaniałego wypoczynku ja wciąż gonię i gonię, a czasu wcale nie mam więcej p.s. przy okazji pokazałam u mnie drugą sukienkę, która mam nadzieję, że do jutra dotrze papapa sciskam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ... Nic tam więcej nie jest potrzebne poza piiiiciem Spoko. Tylko dlaczego w takim razie moja lista rzeczy do spakowania zawiera już jakieś 7 stron No nic. Idę bić rekord - ile razy dzisiaj będę musiała skakać po schodach z góry na dół i z powrotem? Hmmm... Fitness zaliczony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 12.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Życzę udanego urlopuuuuuu :):):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Spoko. Tylko dlaczego w takim razie moja lista rzeczy do spakowania zawiera już jakieś 7 stron : to ja już Ci powiem ze przynajmniej 5 możesz wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tylko, że to wszystko to nie ciuchy. Ubrań nawet na listę nie wpisywałam wejdę do garderoby, potrząsnę i co spadnie na podłogę przerzucę do torby Gorzej z dzieciakami i ich sprzętami różnej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tylko, że to wszystko to nie ciuchy. Ubrań nawet na listę nie wpisywałam wejdę do garderoby, potrząsnę i co spadnie na podłogę przerzucę do torby Gorzej z dzieciakami i ich sprzętami różnej maści Domyślam sie a potem i tak z połowy nie beda korzystać albo duzo fajniejsze będzie na kramiku z różnościami A gdzie dokładnie jedziecie bo chyba mi gdzieś umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 A dokładnie to tu: http://www.adriatic-pearls.com/images/omis/duce/duce03.jpg Środkowa Dalmacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Środkowa Dalmacja Vodice ??? czy jakies inne okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Omisza okolice Daro?... Ano widzisz Ania A ja z tym muszę żyć. Daro - kocham Cię :* Możesz tu do nas zaglądać, wkradać się nie musisz, masz permiszyn. Ale może nie nazywaj moich Ziomalek wariatkami, bo mogą nie zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Omisza okolice Zazdraszczam chętnie też bym się pakowała ...chociaż we wtorek na parę dni lecę do Vułgarii to może tez powinnam już pomyśleć o jakimś olejku do opalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 No raczej. My przez budowę od 3 lat nie byliśmy na wczasach dlatego takie wielkie poruszenie w związku z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.06.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Asia miłego wyjazdu cudownej pogody i odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.06.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Mąż fajny żartowniś Udanego wypoczynku po 3 latach się należy Ann już pewnie se dupsko spaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.06.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 A ja będę wytapiać. Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Darusiowi za ten wyskok zrobilabym w nagrode fitnesik Asiu, masz to zrobic ladnie... nie ma to jak spalanie kalorii we dwoje..w lozku Jak czytalam to sobie mysle... co tej Asi? dialog z sama soba prowadzi? :lol2: Udanego wypoczynku Wam zycze! Dojedzcie i wroccie cali i zdrowi! nie dajcie sie zwariowac :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.06.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 A ja będę wytapiać. Haha Ja próbowałam wczoraj na tarasie i 20 min tylko wytrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts