mirkamis 14.06.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 szerokości i gumowych drzew!!!! udanego wypoczynku i niech Cię tam Ania nie spije zabardzo a ja mam nockę przed kompem.... czuwanie - mała ma 40stopni Hejka!!! Oj ,biedna mała .Koleżanka mi polecała sok z czerwonej porzeczki na gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.06.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To jakies fatum z tymi goraczkami... moja starsza tez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.06.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.06.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 No i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.06.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Cali. Zdrowi. Tylko... Ma padać do czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.06.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Przy każdej pogodzi można wypocząć - zobaczysz - będzie Pani zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.06.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 nie zamierzamy wypoczywac tylko sie dobrze bawic!! asiu - jakby co to wino czeka jakos daro ogarnie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.06.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To wino zostawmy na "po tym obiedzie" Ja już w piżamce, spakowana do odsypiania podróży To kiedy? Jutro? Ale ciulowy tutaj net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.06.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To wino zostawmy na "po tym obiedzie" Ja już w piżamce, spakowana do odsypiania podróży To kiedy? Jutro? Ale ciulowy tutaj net Odpoczywaj Net po paru dniach jest mało ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.06.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 u nas net jest ok, no chyba ze pada w winem dzisiaj odpada...nasza mlodzinka miala maly wypadek..oparzyla sobie raczke, dotknela kuchenki (nie bardzo powaznie, kciuk i troche wewnetrzna czesc dloni, ale juz od przeszlo godz plakunia i mowi ze boli...wszelkie pantenole w ciaglym uzyciu) opijanie pogody zaczniemy od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.06.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) narazie z pogoda nie jest tak zle nie pada Edytowane 15 Czerwca 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.06.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Odpoczywaj Net po paru dniach jest mało ważny Trochę detoksu od nałogu w sumie się przyda Okazało się, że wystarczy potańczyć trochę z lapkiem po apartmani i zasięg się znalazł - u gówniarzyków w pokoju. Rozważamy zamianę sypiali u nas net jest ok, no chyba ze pada w winem dzisiaj odpada...nasza mlodzinka miala maly wypadek..oparzyla sobie raczke, dotknela kuchenki (nie bardzo powaznie, kciuk i troche wewnetrzna czesc dloni, ale juz od przeszlo godz plakunia i mowi ze boli...wszelkie pantenole w ciaglym uzyciu) opijanie pogody zaczniemy od jutra Miałam dopytywać, co to znaczy jak mówiłaś, że Ona jest w grupie podwyższonego ryzyka... No to już wiem To nie pentanolem się walczy z bólem, tylko lizaczkiem Uściski dla G. - z pominięciem rączki. Zatem jutro http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 15.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Asia odpoczywaj a nie na necie siedzisz Uściski :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.06.2014 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Wyganiają mnie! A jakie tu piękne roślinki są Rozmaryny wielkości człowieka, bugenville, passiflory, figowce, agawy, palmy, opuncje - jak chwasty Czekam na słońce i będę http://emotikona.pl/emotikony/pic/foto.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.06.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 a jak pogoda ? bo ja zawsze w sierpniu jeździłam i byla palmaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.06.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 No a my właśnie idealnie trafiliśmy na deszcz 5 dni! A wiecie dlaczego? ooooooooo Anula fajnie tam macie? dobrze Was karmią, czy głodni chodzicie? pewnie ciągle pada, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.06.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Asia wypoczywaj Jak byliśmy raz ze znajomymi na urlopie nad jeziorem to przez 2 dni lało non-stop!Ale za to jak sobie czas umilaliśmy !haha oczywiście wspomagacze też musiały być Ale graliśmy w karty na tarasie , z dzieciakami na spacery w deszczu chodziliśmy:) z mężem też na spacerku romantycznym się było w deszczyku hihi ehhh fajnie było Życzę udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.06.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ann, to jak dzisiaj? Obiadokolacja w Omiszu? Na starówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.06.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ann, to jak dzisiaj? Obiadokolacja w Omiszu? Na starówce? hejo wlasnie sie wybieramy na plaze do trogiru a potem na obiad i ponowne zwiedzanie jak wrocimy to dam znac - jak nie wypali kolacja w omisiu to zapraszam na kawa na tarasie albo wino pod tamaryszkami zdala od zgielku i dzieciarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.06.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 albo wino pod tamaryszkami zdala od zgielku i dzieciarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts