Hanka126 18.06.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 No ostrygi też jadłam żywe, ja tam uwielbiam wszelki morskie, i nie tylko morskie robaki. Ale rodzina absolutnie nie. Jeszcze dzieć krewetki zje. Ale mąz absolutnie nie, jak coś takiego zamawiam w knajpie to ucieka na najdalszy koniec stołu:lol2: Ale dobra chłopina z Moskwy całe wielkie puchy kawioru dla mnie przemycał Asiu odpoczywajcie, zwiedzajcie, cieszcie się sobą i najedzcie się na zapas tych pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.06.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mic - opróżnij skrzynkę, bo mi priv nie może się wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.06.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 a u nas pogoda plazowa!! wlasnie wsmarowalam w swoje spalone pupsko tone kremu To ciekawe, że u mnie pada i grzmi, a u Ciebie 200 m dalej nie Chyba, że cwaniaki znowu czmychnęły do Trogiru dzieciaki wyczesane mowisz...bo jeszcze nie zdazyly sie przy tobie rozkrecic (glownie to mniejsze) W to nie wątpię, ale też się to przecież nie wyklucza a ze ja niby spokojna? nooo...zazwyczaj taaaak ale wybuchowa tez 'bywam' bo o tobie to ja tylko powiem krotko i zwiezle - zes pokrecona gadulska rowna babka Nie wątpię i w to. A z gadulstwem... starałam się być powściągliwa ps. te flaszeczki po 60kn sa fajne juz wiem na co wydam reszte drobnych pierniczyc kartki i jeszcze to drzewko oliwne (albo cytrusowe) musze upolowac O flaszeczkach nie zdążyłam Ci powiedzieć (no przez tą moją powściągliwość właśnie ), ale widzisz jak dobrze, że mamy forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.06.2014 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ... Asiu odpoczywajcie, zwiedzajcie, cieszcie się sobą i najedzcie się na zapas tych pyszności Po to się przecież odchudzałam przed wyjazdem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.06.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Asia owoce morza nie mają kalorii są nietuczące:D Ale za to inne właściwości mają z czego mąż powinien się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.06.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 nie - dzisiaj opalanie lokalnie od 11 do 14tej dupsko sie wygrzewalo wiesz...my zdesperowani, spragnieni slonca tuz przed wyjazdem a wy od pt bedziecie mieli palme ...ja zawsze jestem powsciagliwa dopiero przy dluzszym poznaniu, ale ciebie nie przebije ...na te flaszeczki z winogronkami bym sie nie skusila ale tamte proste wygladaja calkiem calkiem ...no teraz u nas tez leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.06.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 z tym alkoholem bym byla troszke ostrozna... wiadomo o co chodzi... o przewozenie..sa ograniczone ilosci jeeej ale jedzonko!!!! zjadlabym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.06.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Asia to w tych butelkach wyczesanych są nalewki dwie różne??? jak możesz to bierz mi dwie butle - takie to Tobie smakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kształt jaki? Winogronko, czy kule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 a tu som http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/blyskawice-polaczyly-niebo-z-woda-niesamowite-zdjecia-z-chorwacji,1293880.html?playlist_id=12681 A takich fotek to nie miałam szansy zrobić Jeśli u nas też tak było to raczej w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A teraz powiedzcie mi czy znacie jakieś magiczne sposoby kuchenne na ośmiorniczki, żeby nie były gumowate? Nasze wczorajsze były pyszne, ale te przedwczorajsze z restauracji były bardziej delikatne. O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.06.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A teraz powiedzcie mi czy znacie jakieś magiczne sposoby kuchenne na ośmiorniczki, żeby nie były gumowate? Nasze wczorajsze były pyszne, ale te przedwczorajsze z restauracji były bardziej delikatne. O co kaman? Sama nie próbowałam ale ponoć im krócej pichcisz, tym mniej gumowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.06.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Kształt jaki? Winogronko, czy kule? kurna, ale jak to wysłać by nie potłukli i się nie wylało? przecież na poczcie to rzucają tymi paczkami jak żonglerzy kurna eeeeee Asiu, cykam się - rezygnuję... może kiedyś dane mi będzie wyjechać za granicę to sobie sprawię sama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Tak też mi podpowiada mój wewnętrzny głos, ale pół surowego to bym nie chciała jeść Ośmiornicowy ekspert potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2014 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 kurna, ale jak to wysłać by nie potłukli i się nie wylało? przecież na poczcie to rzucają tymi paczkami jak żonglerzy kurna eeeeee Asiu, cykam się - rezygnuję... może kiedyś dane mi będzie wyjechać za granicę to sobie sprawię sama:D Spoko, rozumiem, na siebie odpowiedzialności nie wezmę Ale ostatecznie mi z Westa też to wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.06.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 jak wyzsza szkola jazdy ja tam moge zjesc...ale nie sama przygotowac Hej Asia... zycze duuzo sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.06.2014 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 ... Hej Asia... zycze duuzo sloneczka Już od dzisiaj było A od jutra na pełen etat http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif Duś tak się domyślałam, że na Ciebie będzie można liczyć http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Dzisiaj po obgotowaniu było faktycznie lepiej, ale myślę, że można z tych dziadyg wyciągnąć jeszcze więcej miękkości :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ale Wy się świetnie bawicie ! Super Duśka Czy stary ma brata bliźniaka ? Biere w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.06.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Asia oproznij skrzynke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.06.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Duśka, Ty to jesteś prekursorka! Melcia - się robi, ale powiedz gdzie posiałaś maila do mnie? Jak tam długi weekend u reszty (bo u Chloe - wiemy, u Duśki - wiemy) mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts