Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

No ostrygi też jadłam żywe, ja tam uwielbiam wszelki morskie, i nie tylko morskie robaki. Ale rodzina absolutnie nie. Jeszcze dzieć krewetki zje.

Ale mąz absolutnie nie, jak coś takiego zamawiam w knajpie to ucieka na najdalszy koniec stołu:lol2: Ale dobra chłopina z Moskwy całe wielkie puchy kawioru dla mnie przemycał:wiggle:

Asiu odpoczywajcie, zwiedzajcie, cieszcie się sobą i najedzcie się na zapas tych pyszności :bye:

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a u nas pogoda plazowa!! :p wlasnie wsmarowalam w swoje spalone pupsko tone kremu :)

To ciekawe, że u mnie pada i grzmi, a u Ciebie 200 m dalej nie :jawdrop: Chyba, że cwaniaki znowu czmychnęły do Trogiru :cool:

dzieciaki wyczesane mowisz...bo jeszcze nie zdazyly sie przy tobie rozkrecic :p (glownie to mniejsze):)

W to nie wątpię, ale też się to przecież nie wyklucza ;)

a ze ja niby spokojna? :lol2: nooo...zazwyczaj taaaak ;) ale wybuchowa tez 'bywam' :) bo o tobie to ja tylko powiem krotko i zwiezle - zes pokrecona gadulska rowna babka :D

Nie wątpię i w to. A z gadulstwem... starałam się być powściągliwa :lol2:

ps. te flaszeczki po 60kn sa fajne :) juz wiem na co wydam reszte drobnych ;) pierniczyc kartki ;) i jeszcze to drzewko oliwne (albo cytrusowe) musze upolowac ;)

O flaszeczkach nie zdążyłam Ci powiedzieć (no przez tą moją powściągliwość właśnie :lol2:), ale widzisz jak dobrze, że mamy forum? :rotfl:

nie - dzisiaj opalanie lokalnie :) od 11 do 14tej dupsko sie wygrzewalo ;) :D wiesz...my zdesperowani, spragnieni slonca tuz przed wyjazdem ;) a wy od pt bedziecie mieli palme ;)

...ja zawsze jestem powsciagliwa ;) dopiero przy dluzszym poznaniu, ale ciebie nie przebije ;) :D

...na te flaszeczki z winogronkami bym sie nie skusila ;) ale tamte proste wygladaja calkiem calkiem ;)

...no teraz u nas tez leje :)

:yes: Kształt jaki? Winogronko, czy kule?

kurna, ale jak to wysłać by nie potłukli i się nie wylało? przecież na poczcie to rzucają tymi paczkami jak żonglerzy kurna :-P

eeeeee Asiu, cykam się - rezygnuję... może kiedyś dane mi będzie wyjechać za granicę to sobie sprawię sama:D

kurna, ale jak to wysłać by nie potłukli i się nie wylało? przecież na poczcie to rzucają tymi paczkami jak żonglerzy kurna :-P

eeeeee Asiu, cykam się - rezygnuję... może kiedyś dane mi będzie wyjechać za granicę to sobie sprawię sama:D

Spoko, rozumiem, na siebie odpowiedzialności nie wezmę :p Ale ostatecznie mi z Westa też to wysłali ;)

...

Hej Asia... zycze duuzo sloneczka :cool:

Już od dzisiaj było :D A od jutra na pełen etat http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif

Duś tak się domyślałam, że na Ciebie będzie można liczyć http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif

Dzisiaj po obgotowaniu było faktycznie lepiej, ale myślę, że można z tych dziadyg wyciągnąć jeszcze więcej miękkości :evil:

:*