Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urządzanie by asiazett

Tu może być sonda  

1. 1. Tu może być sonda

• 1
      0
    • 2
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo fatum nade mną jakieś, albo sama nie wiem co? :eek: Dzisiaj znowu chmury. Jak na razie przez tydzień mieliśmy 1,5 dnia słonecznej :cry: :cry: :cry: Co ja takiego zrobiłam? Że 3 lata nie byłam na wakacjach? Że nawet w tropikach nie mogę mieć ciepło. Chyba się powieszę :cry: :cry: :cry:

Melcia, byłam i odp :yes: A publicznie Cię przytulam :hug:

Ślężanka... chyba wiesz co teraz powinno nastąpić? Prezentacja... co tam ogrodnikom zwędziłaś? :D

Jestem!

Asiu zycze slonka!

Ja tez moge oficjalnie powiedziec/napisac ze mamy wakacje! pogoda sie popsula troszke...ale i tak na sama mysl o nie przymusowym porannym wstawaniu sie ciesze :D

Na poprawe humoru

http://sp1.choszczno.edu.pl/wp-content/uploads/2013/07/sloneczko.gif

odpisalam i dziekuje... fajne to to ;) :D :hug:

Witam po wakacjach :cool:

Rodos bardzo fajna wyspa ale wyjazd z ITAKA na Rodos juz nie taki fajny :sick:

Nie jezdzijcie z tymi ku...

Odwalili nam taki numer ze pobyt mial byc od 09.06-20.06 ale przy zakupie wakacji nie podaja godzin odlotow. Na tydzien przed laskawie opublikowali godziny wylotow do i Z

No i powrot zamiast zrobic 20-stego jak przewidywala umowa to przeniesli na 21-szego na 04:20 rano :wtf:

a hotelowy check out jest oczywiscie do poludnia (do 12) dnia 20-stego czyli ty naiwny kliencie bujasz sie jak bezdomny bez pokoju w upale z dzieckiem przez caly dzien a dziecko wieczorem to kladziesz spac pod chmurka albo w zaplesnialej hotelowej piwnicy.

NIGDY WIECEJ Z ITAKA

Najgorsze jest podjescie samej Itaki ze to nie ich problem i nie ich winna bo ich podwykonawca lotow nie moze podstawic samolotu 20stego. Zdecydowanie odradzam Itake, maja klientow kompletnie w D

Meli :hug:

Yendras - też masz :hug: hug - pocieszacz. Faktycznie słabo jak na rodzinę z dzieckiem :/ Ja kiedyś byłam z Itaką i takie cyrki się nie działy. Myślę, że wyjątkowy pech Was dopadł.

Ale jak widać nie tylko Was. Podejrzewam, że wrócę z tych wakacji bledsza niż na nie przyjechałam :cry: Ivy - trzeba było tak gadać przez zabukowaniem terminu... ;) :lol2: Swoją drogą to czym tam się dostawałaś? Bo "na parę dni" do Bułgarii to brzmi dość dziwnie :eek:

A mówiłam Darowi, żeby jechać na koniec sierpnia. To powiedział NIE, bo on do tego czasu jajo zniesie :bash: Dzisiaj może nie było najgorzej z tą pogodą, ale od rana straszyło. No i tropiki też nie są. A woda zimna jak w Bałtyku. Brrr... Ale za to dzisiaj płynęłam z Z. łodzią półpodwodną ;) I zrobilismy fajne fotki na wieczornym spacerze. Idę oglądać. :bye:

Edytowane przez asiazett

Na pare dni bo troche służbowo :-) Najszybciej samolotem 2 hh i jestes na miejscu :-)

Powiedz Darowi ze sierpień na Chorwację najlepszy :yes:

U nas było tak :

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/4b/65/9c/4b659cbb4496b6bcc50653f7d90819e7.jpg

ale tez tak :

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/59/65/7f/59657fb182ac1525830e6f39e974a8ab.jpg

A Ja na Chorwacji byłam w lipcu i była lampa.

Piękne widoczki wklejacie.

Wrzućcie cos jeszcze.

Miło popatrzeć :)

Jendruś, ale jazda.

Brak słów.

Na domiar złego, powitała Was zablokowana Modlińska, co ?

Kurna co sie u nas teraz dzieje, to czeski film normalnie :bash:

Boże, Dziewczyny, ale Wy jesteście czarodziejki, nawet słońce dla mnie zaklinacie http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

:hug: :hug: :hug:

Dobra już nie marudzę na tą pogodę. Niby ma już być słonecznie. Tylko ja się jeszcze nawet o krztynę nie opaliłam :( Pobrałam sobie filtry 50, 30... :rolleyes:, a tu wychodzi na to, że nawet jak się wczoraj olejkiem z 6 posmarowałam to nie pomogło :bash: O co kaman? :eek:

Mari - jedyny :yes: I na dodatek pierwszy od kilku lat, więc wiesz... ;)