Mmelisa 20.06.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 maila nie posialam...zaraz tam wyslalam..bylas? u nas wakacje od dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 20.06.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Ja dzisiaj w pracy byłam Aaaaaaaaaa i "napad" na szkółkę zrobiłam Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.06.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Albo fatum nade mną jakieś, albo sama nie wiem co? Dzisiaj znowu chmury. Jak na razie przez tydzień mieliśmy 1,5 dnia słonecznej :cry: Co ja takiego zrobiłam? Że 3 lata nie byłam na wakacjach? Że nawet w tropikach nie mogę mieć ciepło. Chyba się powieszę :cry: Melcia, byłam i odp A publicznie Cię przytulam Ślężanka... chyba wiesz co teraz powinno nastąpić? Prezentacja... co tam ogrodnikom zwędziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jestem! Asiu zycze slonka! Ja tez moge oficjalnie powiedziec/napisac ze mamy wakacje! pogoda sie popsula troszke...ale i tak na sama mysl o nie przymusowym porannym wstawaniu sie ciesze Na poprawe humoru http://sp1.choszczno.edu.pl/wp-content/uploads/2013/07/sloneczko.gif odpisalam i dziekuje... fajne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 21.06.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Witam po wakacjach Rodos bardzo fajna wyspa ale wyjazd z ITAKA na Rodos juz nie taki fajny Nie jezdzijcie z tymi ku... Odwalili nam taki numer ze pobyt mial byc od 09.06-20.06 ale przy zakupie wakacji nie podaja godzin odlotow. Na tydzien przed laskawie opublikowali godziny wylotow do i Z No i powrot zamiast zrobic 20-stego jak przewidywala umowa to przeniesli na 21-szego na 04:20 rano a hotelowy check out jest oczywiscie do poludnia (do 12) dnia 20-stego czyli ty naiwny kliencie bujasz sie jak bezdomny bez pokoju w upale z dzieckiem przez caly dzien a dziecko wieczorem to kladziesz spac pod chmurka albo w zaplesnialej hotelowej piwnicy. NIGDY WIECEJ Z ITAKA Najgorsze jest podjescie samej Itaki ze to nie ich problem i nie ich winna bo ich podwykonawca lotow nie moze podstawic samolotu 20stego. Zdecydowanie odradzam Itake, maja klientow kompletnie w D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 o w morde to lepiej leciec samemu sobie niz z biurem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Asia na poprawę humoru dodam że u nas też zimno i pada ale pamiętaj że to co zobaczysz i zwiedzisz bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ... Jak tam długi weekend u reszty ... mija? ja szaleję zakupowo jak się Ł dowie to mnie opierdziuli na maxiora - więc się nie dowie obkupuję się w pojemniki do kuchni, a co! - Brabantia http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/g094.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.06.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Asiu niestety chyba w czerwcu tak bywa w tych słonecznych kurortach ja wrocilam z Bułgarii z parodniowej wycieczki i tez było prawie caly czas chlodno z przeblyskami słońca Ale bylo cudownie i tak wypoczelam czgo i tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.06.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Meli Yendras - też masz hug - pocieszacz. Faktycznie słabo jak na rodzinę z dzieckiem :/ Ja kiedyś byłam z Itaką i takie cyrki się nie działy. Myślę, że wyjątkowy pech Was dopadł. Ale jak widać nie tylko Was. Podejrzewam, że wrócę z tych wakacji bledsza niż na nie przyjechałam Ivy - trzeba było tak gadać przez zabukowaniem terminu... Swoją drogą to czym tam się dostawałaś? Bo "na parę dni" do Bułgarii to brzmi dość dziwnie A mówiłam Darowi, żeby jechać na koniec sierpnia. To powiedział NIE, bo on do tego czasu jajo zniesie Dzisiaj może nie było najgorzej z tą pogodą, ale od rana straszyło. No i tropiki też nie są. A woda zimna jak w Bałtyku. Brrr... Ale za to dzisiaj płynęłam z Z. łodzią półpodwodną I zrobilismy fajne fotki na wieczornym spacerze. Idę oglądać. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.06.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Na pare dni bo troche służbowo Najszybciej samolotem 2 hh i jestes na miejscu Powiedz Darowi ze sierpień na Chorwację najlepszy U nas było tak : http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/4b/65/9c/4b659cbb4496b6bcc50653f7d90819e7.jpg ale tez tak : http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/59/65/7f/59657fb182ac1525830e6f39e974a8ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A Ja na Chorwacji byłam w lipcu i była lampa. Piękne widoczki wklejacie. Wrzućcie cos jeszcze. Miło popatrzeć Jendruś, ale jazda. Brak słów. Na domiar złego, powitała Was zablokowana Modlińska, co ? Kurna co sie u nas teraz dzieje, to czeski film normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.06.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Bardzo ładnie niebieskie to Morze Czarne No tak też podejrzewałam, że samolotem, bo inaczej to By Ci czasu na pobyt w Bułgarii zabrakło A woda ciepła? W sierpniu lepiej też ze względu na owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Asia ile Wam jeszcze tego urlopu zostalo? Ivy...sliczne zdjecia...prawie jak nasz baltyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.06.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jesteśmy na półmetku. Echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 oooo leci czas co? moze pogoda sie poprawi tak, ze wrocisz brazowa 3mam kciuki, a poki co to czerpcie ile mozecie,zeby miec fajne wspomnienia z pobytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Asia, a to jedyny wyjazd w te wakacje czy jeszcze cos planujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.06.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Asia pukam do skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.06.2014 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Boże, Dziewczyny, ale Wy jesteście czarodziejki, nawet słońce dla mnie zaklinacie http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif :hug: Dobra już nie marudzę na tą pogodę. Niby ma już być słonecznie. Tylko ja się jeszcze nawet o krztynę nie opaliłam Pobrałam sobie filtry 50, 30... , a tu wychodzi na to, że nawet jak się wczoraj olejkiem z 6 posmarowałam to nie pomogło O co kaman? Mari - jedyny I na dodatek pierwszy od kilku lat, więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.06.2014 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Za to zapraszam Was na polsko - chorwackie śniadanko z naszego tarasika... http://i1281.photobucket.com/albums/a516/asiazett/DSC06724_zps1addd2f2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts